Mika Lähteenmäki

Mika Lähteenmäki

ToimitusjohtajaPoikkeus vahvistaa raumalaistenkin kohdalla säännön. Jaarituksia on turha odotella. Mika kertoo jämäkästi mitä mieltä on, ja ravistaa roskat epäkohdista. Lukijalla saattaa saapas hörpätä vettä lukukokemuksen myötä, mutta miten kumarrat jos et pyllistä?
Jyrki Sundström

Jyrki Sundström

Johtaja/ohjelmistoratkaisutJyrki osoittaa vääräksi sen etteivät IT-projektit voi pysyä aikataulussa, vaikka vaatimukset eläisivätkin työn aikana. Jyrkin myötä olemme ratkaisukyvyn ytimessä. Eri ohjelmistojen ja lyhennehirviöiden (CRM, ERP jne.) yhdistämisestä verkkopalveluun, on kokemuksia vaikka muille jakaa. Ja näin myös tapahtuu.
Tiina Räisänen

Tiina Räisänen

Johtaja / markkinointipalvelutTiina tietää miten sinä toimit internetissä. Tälläkin hetkellä. Mutta jos ajatus valvonnasta pelottaa, voit kääntää asian eduksesi ja myynniksesi, sillä Tiina tietää myös miten asiakkaasi – nykyiset ja tulevat – käyttäytyvät verkkomaailmassa. Työkalut ovat olemassa ja hakukoneet toimivat asiakasrahtareina. Ole hyvä ja perehdy aiheeseen. Se kannattaa.
Riikka Räisänen

Riikka Räisänen

Projektipäällikkö / markkinointipalvelutJos SEO ja SEM on tuntemattomia käsitteitä, sinun kannattaa tutustua Riikkaan ja Riikan kirjoituksiin. Myös muun verkkonäkyvyyden järjestäminen on Riikalle kotikentällä toimimista, ja huomaat että internetistä yleensäkin irtoaa selkeitä näkemyksiä. Riikan blogikirjoituksista paistaa käytäntö, ja se miten muut ihmettelevät ja tarjoavat puolivillaista toimintaa, mutta Riikka on jo hoitanut asiat.