Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

keskilogo

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

Kumppani, josta et halua luopua.

#verkkis

Tavoita kohderyhmäsi

Sitouta

Aktivoi toimenpiteisiin

Hoivaa ja palvele

Tehosta toimintaasi

Digitoimisto Verkkoasema

Kampanjoinnista kokonaisuuteen

Modernia markkinointia ja myyntiä aidosti kehitettäessä tulee aloittaa keinojen sijaan bisneksen tavoitteista. Tavoitteita eivät ole itsessään toive verkkosivu-uudistuksesta, markkinoinnin automaation käyttöönotosta tai vaikka hakukoneoptimoinnin toteutuksesta. Sen sijaan tavoitteita voivat olla:

  1. Oikean kohderyhmän tavoittaminen
  2. Tulevien asiakkaiden houkuttelu ja sitouttaminen
  3. Kävijöiden muuttaminen liideiksi
  4. Liidien hoivaaminen ja kasvattaminen asiakkaiksi
  5. Toiminnan tehostaminen (työajan tehostaminen ja eurojen säästäminen)

Me uskomme REANE -malliin (Reach – Engage – Activate – Nurture – Enhance), joka ohjaa työpanoksen ja eurot oikeisiin kehityskohteisiin. Tehokkaimmat keinot, kanavat ja työkalut löytyvät silloin, kun suunta on ensin kirkkaana edessä.

Et saa mitä haluat, vaan sen minkä tarvitset

Emme tarjoa sinulle yksittäistä some-kampanjaa tai yhtä järjestelmää sanoen sen olevan ratkaisu kaikkiin kohtaamiisi haasteisiin. Sen sijaan jokaisen asiakkaan kohdalla kartoitamme tavoitteet sekä ongelmakohdat ja rakennamme ratkaisuehdotuksen niihin perustuen. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksen suomalla varmuudella uskallamme ottaa vastuun ja tavoitella pelkän kampanjoinnin sijaan tuloksia.

Koska me välitämme sinusta

Vaikka palvelusisältö vaihtelee asiakaskohtaisesti, on tapamme toimia aina sama. Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisun palveluna, jonka hinta ei tule sinulle yllätyksenä sekä kumppanuuden, josta et halua luopua.

Odotamme sinua!
#verkkis

Lue täältä uusimmat asiantuntijavinkit

Tilaa tuoreet kuulumiset ja blogit suoraan sähköpostiisi!

Blogit ja tapahtumat

Verkkisläiset

Referenssejä

Inbound-markkinoinnin perusteet ACCD-mallin mukaisesti ovat monelle jo varmasti tuttuja (jos ei, voit perehtyä aiheeseen täällä: goo.gl/CK6hu7). mutta miten luoda asiakasta aidosti kiinnostavaa sisältöä? Entä miten edetä, kun liidejä alkaa tippua?

Inbound-markkinoinnin e-kirjan toinen osa pureutuu entistä syvemmälle Inbound-ideologian maailmaan tarjoamalla apua esimerkiksi tarinankerrontaan, Smarketingiin ja itse myyntiin Social Sellingin muodossa. Ryhdy inbound-markkinoinnin mestariksi ja lataa oma ilmainen e-kirjasi nyt täältä: goo.gl/3NHR98 🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Perinteisesti markkinointi ja myynti on nähty kahtena erillisenä prosessina, jotka pahimmassa tapauksessa ovat vieläpä napit vastakkain. Mutta oletko kuullut Smarketingista? 🤔

Smarketing yhdistää myynnin ja markkinoinnin prosessit ja mahdollistaa jopa 20 % lisää kauppaa! 💰

Millainen on smarketingin funneli ja miten liidejä tulisi käsitellä? Lue Verkkoaseman blogista perusteet ja ota smarketing haltuun bit.ly/2FLNo9k ! 🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tiina kertoo videollaan esimerkin siitä, kuinka tavoitteellista somemarkkinointia ei kannata aloittaa. Alla taas vinkkilista teille, jotka haluavat tehdä somella tulosta: 😉
1. Miksi halutaan näkyä somessa? Asetetaan selkeä tavoite, mitä halutaan somettamisella saada aikaiseksi.
2. Kenelle viestitään, ketkä ovat kohderyhmääsi.
3. Kanavavalinnat tehdään sen mukaan, mistä tulevat asiakkaat löytyvät. Jos kaikki kanavat eivät ole tuttuja, niihin kannattaa hakea asiantuntijavalmennusta.
4. Miten viestitään? Someviestintä pohjautuu yrityksen ydinviestiin ja markkinointisuunnitelmaan. Tämä tulee olla kaikille somettajille kristallinkirkkaana, jotta viestintä on yhtenäistä.
5. Mitä viestitään? Tässä on hyvä ottaa avuksi sisältökalenteri. Mistä aiheesta/teemasta viestitään esimerkiksi kuukausitasolla.
6. Sisältökalenteriin merkataan myös aiheiden lisäksi se kuka tekee ja milloin. Näin ollaan kokoajan kartalla isosta kuvasta ja jokainen tietää oman vastuunsa.
7. Jotta työntekijät innostuvat jakamaan yrityksen viestiä, siihen budjetoidaan työaikaa ja parhaimmillaan jopa rahallisia kannustimia.
8. Mittaroidaan aktiivisesti somen vaikutuksia, satsataan sinne missä resonoi parhaiten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kiitoksia Directora'n Päiville jälleen preppauksesta. Näillä eväillä motivaatio kattoon ja tiimihenki huippuunsa 😁💪 Onneksi isompi neukkari on jo tulossa, sillä meitä on pian 17 ja meinaa tehä tällä hetkellä tiukkaa 😀 #verkkisläinen ... See MoreSee Less

Buustia luovuuteen ja motivaatioon. 💪☀️Verkkoasema Oy Nyt on huipputiimi kasassa työstämässä motivaatioprofiilejaan.

View on Facebook

Miten kannattaa lähteä opettelemaan kirjoittamista? 🙊📝 Vastaus on yksinkertainen, vaikkakin se saattaa tuntua jännittävältä: aloita blogin kirjoittaminen! Bloggaamalla on helppo harjoitella tuottamaan tekstejä, sillä niissä voit keskittyä kerrallaan yhteen aiheeseen omalla persoonallisella äänelläsi. Ja mikä parasta, voit kirjoittaa juuri niistä asioista, jotka koet tärkeiksi, informatiivisiksi tai ilahduttaviksi!🤩

Videolla Tiina jakaa 6 +1 huippuvinkkiä bloggauksen aloittamiseen!👌🏻 Lisää vinkkejä janoavien kannattaa suunnata osoitteeseen goo.gl/JKe1JZ ja osallistua meidän ilmaiselle Modernin myynnin ja markkinoinnin kurssille!😍 Saat videon sähköpostiisi viikottain: videoiden aiheet vaihtelevat hakukoneoptimoinnista someen ja sähköpostimarkkinoinnista verkkosivujen suunnitteluun.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Oululaiset - olette varmaan huomanneet uudistuneen Kauppakortteli Pekurin? Toteutuimme Pekurille uudet verkkosivut WordPressillä ja sivuston visuaalisesta ilmeestä vastasi Mainostoimisto Kluu. Käy tutustumassa sivustoon: www.kauppakorttelipekuri.fi/ ... See MoreSee Less

View on Facebook