Nähdäänkö Alihankintamessuilla?

Tee maksuton tarvekartoitus niin laadimme yrityksellesi asiantuntijanäkemyksen diginäkyvyydestänne.

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ digimarkkinoINNISTA tai digitaalisista palveluista?

Olemme tulossa Alihankintamessuille 26.–28.9.2023 Tampereelle neljän verkkisläisen – Riikan, Emmin, Miran ja Venlan – voimin. Tällä kaartilla on vahva osaaminen teollisuusyritysten kasvun siivittämisestä markkinoinnin keinoin, joten sinulla on nyt hyvä tilaisuus päästä kysymään mieltäsi askarruttavista kysymyksistä. Pohditteko kenties uuden markkinan avaamista ja tarvitsette näkyvyyttä? Tai onko teillä vaikeuksia rekrytoida osaavaa henkilökuntaa? Meillä on teille ideoita!

Voit nykäistä meitä hihasta messuilla, tai täyttää maksuttoman tarvekartoituksen, jonka pohjalta teemme teille räätälöidyn asiantuntijanäkemyksen digitaalisesta näkyvyydestänne. Voimme käydä sen läpi messujen aikana sopivana ajankohtana, tai myöhemmin vaikka puhelimessa.

Kuvassa Verkkoasema Oy:n kasvupäälliköt Mira Keränen, Venla Kärki ja Emmi Mesilaakso sekä markkinointipalveluiden johtaja Riikka Pohjanen.
Verkkoasema Oy:n kasvupäälliköt Mira Keränen, Venla Kärki ja Emmi Mesilaakso sekä markkinointipalveluiden johtaja Riikka Pohjanen ovat mukana Alihankintamessuilla.

MILLÄ TOLALLA DIGITAALINEN NÄKYVYYTENNE ON?

Teollisuusalan yritykset ovat perinteisesti tehneet markkinointia lähinnä messuilla ja face-to-face tapaamisissa, mutta tänä päivänä on oltava näkyvillä myös digitaalisessa maailmassa. Analysoimme digitaalisen näkyvyytenne ja annamme teille personoituja vinkkejä siihen, miten tulevat asiakkaanne löytävät teidät entistä paremmin ja kauppaa syntyy. Voitte hyödyntää analyysiämme sekä maksutonta sparrausta vapaasti oman markkinointinne kehittämisessä.

Onneksi törmäsimme Verkkoasemaan, vaikka fyysistä etäisyyttä yrityksiemme välillä olikin! Verkkoasema on pystynyt ymmärrettävästi kertomaan mitä tarvitsemme ja tehokkaasti toteuttamaan verkkonäkyvyytemme parantamisen.

Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy

tiesitkö, että 92% asiakkaistamme suosittelee meitä markkinoinnin kumppaniksi?

Ylsimme Vuoden Toimisto 2023 -kisassa finaaliin tyytyväisten asiakkaidemme ansiosta. Lue, miksi he suosittelevat meitä kumppaniksi.

Verkkoaseman toteuttama markkinointi on meidän liiketoiminnallemme aivan keskeistä. Haastavassa työntekijöiden saatavuudessa laadukkaasti hoidettu rekrymarkkinointi ja sen myötä henkilöstön saatavuuden kasvu on yhteistyömme keskeinen liiketoimintahyöty.

REGI RAPORTTI – VUODEN TOIMISTO 2023-TUTKIMUSTULOKSET