Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

Verkkoaseman blogi - Asiantuntijavinkkejä digitaaliseen markkinointiin

Verkkisläinen

19.4.2017 | Elina Kylmäluoma

Hei vaan kaikille! Täällä kirjoittelee uunituore lisäys Verkkiksen tiimiin. Toimin digitaalisen markkinoinnin assistenttina ja aloitin työt Verkkoasemalla huhtikuun alussa. Kulunut talvi on ollut minulle kiireinen, sillä olen samaan aikaan kirjoittanut gradua ja tehnyt töitä. Gradun sain onneksi viimein pakettiin ja valmistunkin kauppatieteiden maisteriksi toukokuussa.

 

Ensimmäisten viikkojen aikana uutta asiaa on tullut paljon, mutta mukaan on mahtunut myös tuttuja asioita. Aikaisempi työkokemukseni markkinoinnin parissa, oma kiinnostukseni digimarkkinointiin sekä kauppatieteiden opinnot ovatkin auttaneet valtavasti uuden asian sisäistämisessä. Työ tuntuu haastavalta ja vastuulliselta, mutta samaan aikaan erittäin mielenkiintoiselta. Mahtavaa on myös se, että sain oman projektin – jo heti ensimmäisenä työpäivänäni.

Mikä Verkkoasemassa sitten viehättää? Esimerkiksi se, että Verkkoasema on osaava digitoimisto, jossa pääsee mukaan monenlaiseen tekemiseen. Täällä pysyn lisäksi takuuvarmasti digimarkkinoinnin aallonharjalla. Se kun tuppaa muuttumaan jatkuvalla tahdilla. Myös projektiluontoinen tekeminen erilaisten yritysten kanssa kiehtoo, asiakkaita kun meiltä löytyy laidasta laitaan. Tällä hetkellä suurin vahvuuteni on ehdottomasti some-markkinointi. Uskon, että puolen vuoden päästä lista on jo huomattavasti pidempi.

 

Työpäivän jälkeen suuntaan yleensä salille, joko suoraan tai kodin kautta. Punttien nostelun lisäksi pidän ulkona liikkumisesta, mutta lähinnä kesäisin – kesäihminen kun olen. Tänä talvena löysin itseni vihdoin ja viimein suksikaupasta monen vuoden pähkäilyn jälkeen. Myös eläimet ovat lähellä sydäntä ja isän tykönä häntää heiluttaakin kaksi saksanseisojaamme.

 

Urheilun ja eläinten lisäksi pidän matkailusta. Haluankin matkustaa lähes joka paikkaan ja vuodessa pitää tehdä ainakin se yksi kiintiömatka. Tällä hetkellä olen jaloillani astunut 17 maan kamaralle. Ja mitä pidemmälle matkustan, sen parempi. Olen nähnyt niin Australian rannat, Jenkit, Fijin ja Bahaman saaret kuin rakkaan rajanaapurimme Ruotsin. Ensi kuussa suuntaan viikon pikalomalle Kreikkaan. Sen jälkeen voikin alkaa suunnittelemaan jo seuraavaa matkakohdetta!

 

---

Faktaboksi:

Nimi: Elina Kylmäluoma
Rooli Verkkoasemalla: Digitaalisen markkinoinnin assistentti
Verkkoasemalla: Huhtikuusta 2017
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/elinakylmaluoma/
Harrastukset: Kuntosali, matkustaminen, lenkkeily ja ruoka
Lempiruoka: Tenojoelta pyydetty loimulohi, uudet perunat ja voi-sipulikastike
Motto: Not all who wander are lost

Lue lisää blogeja samasta aihepiiristä:

Henkilöstö
Kirjoittaja Elina Kylmäluoma toimii Verkkoasemalla digitaalisen markkinoinnin assistenttina.
Jaa

Kirjoita kommentti


HUOM! Emme hyväksy HTML-koodia, linkkejä tai sähköpostiosoitteita kommentin sisällössä.
 
 

Kommentit (1)

19.4.2017 | Iskä
Hieno esiintulo Ellu.

 

Blogaukset

Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu