Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

Verkkoaseman blogi - Asiantuntijavinkkejä digitaaliseen markkinointiin

Päivästäkään en ole selvinnyt oppimatta jotain uutta

18.5.2017 | Stefan Grundström

Olen Stefan Grundström ja aloitin työni Verkkoasemalla ohjelmistosuunnittelija-harjoittelijana helmikuussa. Takana on nyt antoisia ja kehittäviä kuukausia erilaisten verkkosivuprojektien parissa. Päivästäkään en ole selvinnyt oppimatta jotain uutta. Verkkoasemalla juurikin itsensä kehittäminen ja tietotaidon jakaminen on ollut erityisen merkittävässä roolissa. Verkkoaseman työyhteisöön oli mukava tulla ja ilmapiiri oli vastaanottavainen.

 

Opiskelen Oulun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä neljättä vuotta. Olen tehnyt muutamia kursseja myös nyt töiden ohella. Ensi vuonna tarkoituksenani on aloittaa gradun teko.

   

Muutin Ouluun neljä vuotta sitten Raumalta. Ajelen usein aikataulujen salliessa käymään kotipaikkakunnallani. Rauman ylpeys on Vanha Rauma, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Mukulakivikaduilla pyöräilyä ei tosin ole tullut ikävä. Pyöräilykilometrejä kertyy vuodessa useita ja kuljenkin matkat aina kun mahdollista pyöräillen.

Jalkapallo on ollut minulle aina rakas harrastus ja vastapaino arjelle. Nykyään pelaan jalkapalloa pääsääntöisesti kesäisin, mutta tv:stä sitä tulee seurattua läpi vuoden.

Mieliharrastuksiini kuuluu myös hiihto. Ouluun muuton myötä hiihtomahdollisuudet paranivat, koska talvet ovat lumisempia ja pidempiä. Myös matka Lappiin lyheni ja sinne on mukava lähteä silloin tällöin hiihtämään upeisiin maisemiin.

   

Kesä on ehdottomasti vuodenajoista mieluisin, koska se mahdollistaa monta tärkeää asiaa ja välillä on jopa lämmintäkin. Minun täydelliseen kesäpäivääni liittyvät mökki, hyvä seura ja ruoka. Mökkeilyyn kuuluu tietenkin vielä kalastus, mölkky ja kaikki muu rento tekeminen, mitkä muodostavat kokonaisuuden, josta olisin valmis luopumaan ainoastaan hyttysistä.

 

---

Ps. Olethan huomannut, avoinna olevan Full Stack -osaajan paikan:

 

 

Lue lisää blogeja samasta aihepiiristä:

Henkilöstö
Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.
Jaa

Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä kirjoitusta


HUOM! Emme hyväksy HTML-koodia, linkkejä tai sähköpostiosoitteita kommentin sisällössä.
 
 

 

Blogaukset

Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu