Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

Verkkoaseman blogi - Asiantuntijavinkkejä digitaaliseen markkinointiin

Verkkoasema United Planetin kansainvälinen Intrexx-partneri vuonna 2016

21.6.2017 | Jyrki Sundström

 

United Planetin vuoden 2016 partnerit valittiin Intrexx partner-päivillä Freiburgissa, Saksassa 23.-24.5.2017. Verkkoasema Oy ja QuinScape GmbH nousivat kärkeen yli 20 maata edustavan 100 yrityksen joukosta.

Verkkoasema palkittiin kansainvälisenä Intrexx-partnerina jo toistamiseen. Verkkoaseman ohjelmistoratkaisujen johtaja ja osakas Jyrki Sundström kommentoi palkitsemista: ”Jälleen kerran olemme kiitollisia tästä kunniasta! Etsimme aina asiakkaidemme ongelmiin parhaat mahdolliset ratkaisut. Intrexx on mahdollistanut meille vaativien ratkaisujen rakentamisen ja tarjoamisen asiakkaillemme. Olemme varmoja, että menestyksekäs yhteistyö Verkkoaseman ja United Planetin välillä jatkuu myös vuonna 2017!” Lue lisää palkitsemisista United Planetin lehdistötiedotteesta.

Verkkoasema Oy palkittiin kansainvälisenä partnerina myös vuonna 2015 ja vuonna 2014 Verkkoasema nimitettiin United Planetin Gold-partneriksi sekä pohjoismaiden vuoden partneriksi. Yhteistyö Verkkoaseman ja United Planetin välillä käynnistyi vuonna 2014.

   

Lue lisää Verkkoaseman Intrexx-ratkaisuista sekä referensseistämme.

Lue lisää blogeja samasta aihepiiristä:

Intrexx
Kirjoittaja Jyrki Sundström on yksi Verkkoaseman peruspilareista ja ollut mukana käytännössä katsoen alusta saakka. Hän on johtanut yrityksen ohjelmistotuotantoa jo vuodesta 2005 lähtien.
Jaa

Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä kirjoitusta


HUOM! Emme hyväksy HTML-koodia, linkkejä tai sähköpostiosoitteita kommentin sisällössä.
 
 

 

Blogaukset

Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu