18.3.2020

Älä haaveile turhaan videosi trendaamisesta tai nousemisesta viraaliksi!

Olen tehnyt lähes kolmesataa videota Verkkiksen aikana, aloittaen vuonna 2017. Moniko näistä videoista on noussut viraaliksi? Ei yksikään! Mutta uusia asiakkaita niiden avulla on saatu!

Lakkaa siis haaveilemasta omien videoidesi trendaamisesta, ja panosta sen sijaan sisällön laatuun!

Viskaa siis viraalit veke ja keskity videotuotannon laatuun näillä vinkeillä!

1. Monikanavaisuus. ”Ydinkohderyhmäni ei ole kanavassa X” Tuleva asiakkaasi voi olla missä vain, milloin vain! Älä siis rajoita digimainostesi näkyvyyttä, vaan testaa rohkeasti uusia kanavia ja kellonaikoja!

2. Mainoseurot. Videon tekemiseen nähtiin paljon vaivaa, miksi siis markkinoisit sitä vain kympillä?

3. Pitkäjänteisyys. Jääpuikon rouskuttaminen ilman paitaa saattaa nostaa yhden videon viraaliksi, mutta seuraavalle se ei tuo enää miljoonia katselukertoja. Jää ihmisten mieliin pitkällä aikavälillä, useilla videoilla. Tarpeen syntyessä olet jo asiakkaasi mielessä!

Mitkä ovat ne monet kanavat, joista aina puhutaan ja niissä pitäisi näkyä? Lataa veloitukseton B2B-yrityksen somestrategia-työkirja, jolla otat kaikki tarvitsemasi kanavat haltuun!

Veloitukseton työkirja on ladattavissa >> Tästä linkistä!

Tilaa blogit
Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys