16.12.2016

Joni Norring: Verkkoasema, minä ja harrastukset

Olen Joni ja työskennellyt Verkkoasemalla alkuvuodesta 2014 lähtien. Matkalle on mahtunut monenlaista tapahtumaa ja muutosta niin työtehtäviin kuin yrityksen asioihin liittyen. Tulin taloon aluksi projektipäälliköksi, mutta tällä hetkellä vastaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä.

Työnantajana Verkkoasema on ollut joustava ja vastaanottava sekä ammattitaitoani ja kokemustani arvostava. Parhaita asioita Verkkoasemalla onkin ollut haastava ja monipuolinen työ, joustavuus harrastuksien suhteen ja työkaverit.

Itse koen olevani työssäni parhaimmillani, kun pääsen keskustelemaan ja ratkaisemaan asiakkaiden haasteita verkkopalveluihin ja verkkonäkyvyyteen liittyen.

Työn lisäksi minulle tärkeitä asioita ovat perhe ja harrastukset. Vapaa-aikani vietän pitkälti pojan jalkapalloharrastuksen parissa, jossa olen mukana valmennustiimissä. Perheen kanssa vietämme yhteistä aikaa muun muassa matkustaen, retkeillen, lasketellen ja vaunuillen.

Urheileminen on aina ollut minulle tärkeää. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu vapaalasku, kiipeily, vuorilla liikkuminen ja monipuolinen ulkoilu.

Työn ja harrastusten yhteensovittaminen on sujunut tässä työssä ongelmitta. Lasku- ja kiipeilyreissut suuntautuvat usein joko Norjan tai Ruotsin puolelle ja vievät aikaa reilusti, eivätkä yleensä osu normi loma-aikoihin. Näihin reissuihin on työnantajan puolesta kuitenkin aina saanut lähteä.

Tavoitteenani on työssä menestymisen lisäksi kehittyä myös harrastuksissani mahdollisimman paljon. Periksiantamattomasta ja kunnianhimoisesta luonteestani on ollut hyötyä ainakin harrastuksissani, ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka vielä joku päivä löytäisi itsensä Himalajaltakin sukset jalassa…

Tilaa blogit

Nimi: Joni Norring
Rooli Verkkoasemalla: Asiantuntija, ohjelmistoratkaisut
Verkkoasemalla vuodesta: 2014
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/joni-norring-4916516a
Harrastukset: Vapaalasku, kiipeily, vuorihommat, aktiivinen liikunta, vaunuilu
Lempiruoka: Hyvä kiinalainen
Motto: ”Jos et kiipeä ylös katsomaan, et saa tietää mitä toisella puolella on”

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys