4.11.2016

Merkittäviä omistajamuutoksia Verkkoasema Oy:ssä

Verkkoasema työntekijöidensä omistukseen

Vuosi 2016 on ollut muutosten vuosi Verkkoasema Oy:ssä, oululaisessa digi- ja ohjelmistotalossa. Alkuvuoden toimitusjohtajamuutoksen lisäksi kesän ja syksyn aikana yli viisikymmentä prosenttia Verkkoaseman osakekannasta on vaihtanut omistajaa. Yhtiön ulkopuoliset omistajat ovat myyneet osakkeensa Verkkoaseman työntekijöille ja näin ollen yhtiö on täysin työntekijöidensä omistama.

Omistajina jatkavat edelleen Jyrki Sundström, Eric Tähtinen ja Tiina Räisänen. Uusia omistajia ovat yhtiössä jo pitkään työskennelleet Riikka Pohjanen ja Milla Sitomaniemi. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Tiina Räisänen ja hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jyrki Sundström.

Tekemisen meininkiä

”Tekemisen meininki on aivan erillä tasolla, kun tiedämme tekevämme töitä niin sanotusti omaan pussiin. Omistajamuutokset tulevat auttamaan yhtiötä eteenpäin entistä vauhdikkaammin. Jo tämä vuosi osoittaa, että valittu suunta on oikea, sillä yhtiön kuluvan vuoden liikevaihto tulee olemaan merkittävästi edellisvuotta suurempi.” hymyilee toimitusjohtaja Räisänen.

”Uskomme, että vauhtia ja tekemistä piisaa digitaalisessa maailmassa myös ensi vuonna. Erityisesti digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden hallinta asettaa haasteita asiakkaillemme. Samoin kuin verkkopalveluiden avoimen lähdekoodin alustat ja tietoturva ovat asioita, jotka nousevat toistuvasti esiin asiakaskunnassamme. Asiantuntijoita tarvitaan.” jatkaa Räisänen.

Verkkoasema Oy

Verkkoasema Oy on vuonna 1997 perustettu oululainen digitaalisiin palveluihin keskittynyt yritys. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja ympäri maailmaa. Ratkaisuillamme pyrimme kasvattamaan asiakkaidemme myyntiä verkossa.

Tutustu yritykseen ja referensseihimme tarkemmin.

Tilaa blogit
Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys