7.12.2016

Riikka Pohjanen: 8. Vuosi Verkkoasemalla

Olen ollut Verkkoasemalla töissä maaliskuussa 2019 jo kahdeksan vuotta. Tänä aikana olen nähnyt digitaalisen markkinoinnin kehityksen ja huomannut, kuinka hyviä tuloksia saadaan aikaan vain, jos kokonaisuus on hallinnassa. Tämä havainto on tarjonnut mielenkiintoisia haasteita ammatillisesti ja viime vuodet olenkin työn ohessa laajentanut opintojani taloustieteistä myös tietojenkäsittelytieteisiin. Tavoitteenani on kyetä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita digikentässä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Syy Verkkiksellä viihtymiseeni on se, ettei yksikään vuosi ole ollut samanlainen. Toistaiseksi mielenkiintoisin vaihe käynnistyi 2016, kun ryhdyin osakkaaksi ja starttasimme uuden Verkkiksen yhdessä Tiinan, Jyrkin, Ekin ja Millan kanssa. Pääsin kehittämään Verkkistä osana johtoryhmää ja luomaan uutta digimarkkinoinnin liiketoiminta-aluetta. Tämän prosessin aikana olen oppinut valtavasti mm. liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä myynnistä.

Tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi, vaan aina saa opiskella uutta ja Verkkis onkin ikään kuin testilaboratorio, jossa koeponnistamme uusia mahdollisuuksia ja havainnoimme, keille asiakkaistamme niistä voisi olla hyötyä.

Toimenkuvani Verkkiksellä on laaja – ja se sopii minulle hyvin. Edellä mainittujen toimenkuvien lisäksi vedän MIT-ja verkkosivuprojekteja, koulutan ja myyn. Pyrin tuomaan lisäresurssia aina sinne, missä sitä kipeimmin tarvitaan. Työskentelen pääosin Oulussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta koulutukset vievät minut usen myös maakuntiin. Työkielinäni ovat suomi ja englanti.

Olen henkilö, joka kaipaa toimintaa ympärilleen. Näin ollen saatan roudata SUPpilaudan toimistolle ja käydä päivän päätteeksi melomassa Torinrannassa. Arkisin treenaan liikuntakeskus Hukassa ryhmäliikuntatunneilla tai rentoudun kotona sohvan kulmassa sarjoja ja elokuvia katsellen. Tämän lisäksi keskityn laajentamaan näkökulmaani esimerkiksi bisneskirjallisuuden parissa. Kirjoja on paljon tarjolla, sillä Tiina tilaa toimistolle aina aika-ajoin kunnon lastin uutuuksia. Olemmekin kerryttäneet Verkkikselle melkoisen kirjahyllyn, josta kaikki saa lainata mielenkiintoista lukemista.

Yksi rakkaista harrastuksistani on matkailu. Tyypillisesti heti loman koittaessa pakkaan matkalaukun ja hyppään lentokoneeseen. Vieraassa ympäristössä seikkaileminen irrottaa ajatukset arjesta ja jokaisella reissulla oppii valtavasti uutta. Joulunaika kului Nepalissa, kesällä matkustelimme mm. Espanjassa, Montenegrossa ja Kroatiassa, keväällä kävin joogaretriitillä Espanjan auringon alla ja tulevalle keväälle on jo suunnitelmissa ainakin reissu Itävaltaan. Tämän lisäksi ystäväni ympäri maailmaa vierailevat aina aika-ajoin.

Verkkiksellä parasta ovat ihmiset: läheiset työkaverit, uskolliset asiakkaat sekä korvaamattoman tärkeät kumppanimme. Verkkis on kuin toinen perhe. Meillä on avoin ilmapiiri, tuemme toisiamme myös yksityiselämään liittyvissä asioissa, joustamme tarvittaessa ja kohtelemme toisiamme hyvin. Tämä kaikki on saanut aikaan sen, että olen pysynyt verkkisläisenä jo lähes kahdeksan vuotta ja haluan pysyä jatkossakin.

#verkkisläinen

Tilaa blogit

Nimi: Riikka Pohjanen
Rooli Verkkoasemalla: Johtaja, Digitaalinen markkinointi, osakas
Verkkoasemalla vuodesta: 2011
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/riikkapohjanen
Harrastukset: Seikkaileminen, tutustu matkablogiini osoitteessa http://intohimonaseikkailu.pallontallaajat.net/
Lempiruoka: Avocadopasta italialaisen Amarone-viinin kera
Motto: ”Asioilla on tapana järjestyä”

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys