16.11.2016

Tiina Räisänen: Toimarin tiistai

Kello herättää kuuden aikaan Kempeleessä, kun kömmin vuoteesta ylös. Koirat odottavat jo malttamattomina ulkoiluansa, joten heitän vaatteet päälle ja singahdamme ulos kirpeään pakkaseen. Unihiekat karisevat silmistä viimeistään ensimmäisen kilometrin aikana ja mieli virkistyy ulkoilusta.

Lenkin ja aamupuuhien jälkeen lähden ajamaan kohti Torikatu 26:sta, Verkkoaseman tukikohtaa. Tuo kiireen, ideoiden, innostuksen ja osaamisen mekka imaisee minut välittömästi syliinsä, kun kiipeän Riekin talon ullakolle, toimistotiloihimme.

Päivä alkaa pikaisesti sähköpostien tarkistuksella sekä kertauksena siitä, mitä tänään on työpäivän ohjelmassa. Asiakastapaamisia on kolme ja niistä nautin kovasti – ihmisten vuoksihan tätä työtä tehdään. Tapaan kaksi tuttua yrittäjää sekä yhden uuden tuttavuuden, kenestä minulle oli tullut vinkkiä kumppaneiltamme – hänellä saattaisi olla tarvetta digitaalisen maailman opastukseen 🙂

Iltapäivällä palaan takaisin toimistolle ja vaihdan kuulumisia huippujen työtovereideni kanssa. Kiireisimmät projektit saatamme käydä lennosta läpi, jotta asiakastyöt edistyvät rivakasti. Istahdan sen jälkeen oman päätteen äärelle ja alan valmistella seuraavan päivän töitä. Vuorossa on päivän työreissun Helsinkiin, jossa menen sparraamaan digitaalisen markkinoinnin teemoja kahteen yritykseen. Tutustun yritysten liiketoimintoihin etukäteen, ja valmistelen muutaman kehitysehdotuksen tapaamisten tueksi. Eikä tuo haittaisi, vaikka tuolta reissulta saisimme pari uutta asiakastakin. 🙂

Kun seuraava työpäivä on valmisteltu, ajelen takaisin kotiin, jossa ohjelmassa on koirien kanssa ulkoilua ja toimistopölyn karistelua. Ulkoilun jälkeen vaihdan vaatteet ja suuntaan vielä kuntosalille hikitreenin pariin. Tämä on minulle tärkeä tapa, jolla saan karistettua työasiat mielestä ja mielen rauhoittumaan sekä lepäämään.

Illalla kokkaillaan vielä yhdessä ja vaihdetaan päivän kuulumisia ennen iltapuuhia. Kone starttaa kohti Helsinkiä jo aamutuimaan, joten nukkumaan täytyy ehtiä ajoissa, että virtaa riittää samalla teholla myös seuraavaan päivään.

Jokainen päivä on erilainen ja siksi tämä työ Verkkiksen toimarina on niin palkitsevaa, jännittävää ja aina uudelleeninnostavaa. Kiitos upeat työtoverit & asiakkaat!

Rakkaudella, Tiina #verkkisläinen

Tilaa blogit

Tiina Räisänen
Rooli Verkkoasemalla: Toimitusjohtaja, osakas
Verkkoasemalla vuodesta: 2007
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/tiinaraisanen
Harrastukset: Punttis ja ”kakkostyönä” koirien kasvattaminen www.mercurites.com
Lempiruoka: Moussaka vegeversiona
Motto: ”You CAN do it!”

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys