14.8.2019

Uusia palveluita yksityishenkilöille – Google Marketing Live 2019

Blogisarja osa 5

Tässä blogissani keskityn Google Marketing Live 2019 -tilaisuudessa julkaistuun Googlen matkatoimisto-ominaisuuteen, joka yhdistää Googlen eri työkalujen tarjoamaa sisältöä matkailijan avuksi.

Uusia työkaluja matkailijalle

Google on selkeästi havainnut, että ihmiset pakenevat Googlesta erilaisten lentoyhtiö- ja hotelliapplikaatioiden äärelle. Näin ollen yksi erityisimpiä lanseerauksia tänä vuonna oli google.com/travel. Palvelu, jolla matkailijan on määrä pystyä tekemään kaikki tarvittava matkan suunnittelusta toteutukseen ja dokumenttien hallintaan.

Googlen palvelussa voit etsiä tietoa erilaisista matkakohteista. Google yhdistää hakutuloksista löytyvää tietoa ja tarjoaa kattavan kuvauksen kohteesta, tietoa, koska sinne kannattaisi matkustaa, kohteessa käyneiden arvosteluja sekä kattavasti kuva- ja videomateriaalia. Tämän ohella palvelu tarjoaa erilaisia vaihtoehtoisia päiväohjelmia, jotka helpottavat matkan suunnittelua. Kun päätös kohteesta on tehty, voit siirtyä vertailemaan lentolippuja ja mikäli et vielä halua ostaa, voit asettaa hälytyksen, joka kertoo sinulle, jos lipun hinnat alkavat nousta.

Lentolippujen ja aktiviteettien varauspalvelut samasta paikasta

Mikäli selailusi keskeytyy ja palaat palveluun myöhemmin, se palauttaa kesken jääneen istunnon sekä muistiin asetetut tiedot. Palvelusta voit varata hotellit, ravintolat ja muut aktiviteetit, hallinnoida lippuja yhdestä paikkaa ja seurata matkan aikana kalenterista, koska varaukset ovat ajankohtaisia. Mikäli käytät myös Gmailia, sinne välitetyt muualta ostetut liput ilmestyvät matkakalenteriisi ja Googlen karttapalvelun avulla löydät aina helposti perille riippumatta siitä, kuljitko kävellen, julkisilla tai vaikkapa vuokra-autolla.

Aktiivisena reissunaisena tämä säväytti. Haasteenani on ollut jo pitkään ristiin toimivat applikaatiot sekä eri tasoiset applikaatiot eri palveluntarjoajilta. Uusi palvelu menee testiin heti.

Seuraavassa blogissamme kerrotaan mm. Googlen kehittämistä kuva- ja videohakupalveluista. Liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat jatkossa GoogleMarketinLive 2019 -blogisarjan suoraan sähköpostiisi!

Tutustu Googlen uuteen palveluun täältä!

Blogisarjassamme on 8 osaa:

  1. GoogleMarketingLive2019 – Alkusanat
  2. GoogleMarketingLive2019 – Google Adsin uusia markkinointimuotoja
  3. GoogleMarketingLive2019 – Uusia työkaluja mainonnan tueksi
  4. GoogleMarketingLive2019 – Apua kohdentamiseen
  5. GoogleMarketingLive2019 – Uusia palveluita yksityishenkilöille
  6. GoogleMarketingLive2019 – Kuvatunnistuksesta videotunnistukseen
  7. GoogleMarketingLive2019 – Googlen innovaatioita
  8. GoogleMarketingLive2019 – Google ja tietoturva
Tilaa blogit
Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys