6.3.2023

#verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Emmi

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.

Olen Emmi, Verkkiksen uusi kasvupäällikkö. Olen luonteeltani sosiaalinen, iloinen, sekä rohkea yksilö, joka nauttii nopeatempoisesta ja ihmisläheisestä työstä. Olen määrätietoinen ja haasteet ja tavoitteellisuus motivoivat minua niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Urheilu ja yhteinen tekeminen lapseni, perheeni sekä ystävieni kanssa ovat tärkeitä asioita elämässäni, ne tuovat minulle iloa ja energiaa. Olen myös kiinnostunut eri kulttuureista ja kielistä, ja puhunkin sujuvasti ruotsia, norjaa ja englantia.   

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle?

Olin törmännyt Verkkoasemaan jo aikaisemmin sosiaalisen median kautta. Kiinnostukseni heräsi, kun LinkedInissä tuli vastaan video, jossa haettiin uutta kasvupäällikköä. Verkkoasemasta huokui ammattitaito, positiivinen energia ja yhdessä tekeminen. Kriteerit kasvupäällikön rooliin osuivat ja upposivat minuun ja tiesin jo siinä vaiheessa, että tämä paikka on kuin minulle tehty. Enkä ollut väärässä.  

Mitä kaikkea olet tehnyt Verkkisellä?

Olen päässyt tutustumaan mielettömän ammattitaitoisiin kollegoihin ja saanut hyvät työkalut uuden oppimiseen. Aloittaessani Verkkiksellä pääsin tutustumaan eri asiakkuuksiin ja pääsinkin heti tositoimiin omien asiakkaideni kanssa. Olen saanut tehdä monipuolisesti kaikkea mitä kasvupäällikön rooliin kuuluu. Se on kasvattanut osaamistani ja nälkää kehittyä työssäni.  

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Toimin Verkkoasemalla kasvupäällikkönä. Olen ns. projektin vetäjä/veturi. Pidän kaikki langat käsissäni. Pidän matkan varrella ison kuvan mielessäni ja valjastan Verkkiksen osaajatiimit tavoittelemaan yhteistä päämäärää. Raportoin asiakkaalle tavoitteen edistymisestä sekä matkan varrella tehdyistä saavutuksista. Lisäksi toimin ensisijaisena yhteyshenkilönä sekä omille asiakkaille että tiimille.

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Työkaverit, työn monipuolisuus, asiakkaat, taitojen ja oppien jatkuva kehittäminen, joustava työaika, etätyömahdollisuus.  

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä?  

 Ammattitaitoinen, luotettava, helposti lähestyttävä 

Kerro joku hauska juttu, mikä on tapahtunut työpaikalla  

En osaa sanoa yksittäistä juttua, mutta on ollut hauska huomata, että nauru raikaa sekä asiakaspalavereissa että sisäisissä palavereissa. Se kertoo siitä, että yhteistyö toimii ja tekeminen on mukavaa ja motivoivaa. 

Millaista Verkkiksellä on olla töissä? Mikä on parasta?

Verkkiksellä tehdään hommia tosissaan, ja jos kaipaa apua, sitä on aina tarjolla. Tätä hommaa tehdään yhdessä ja se korostuu päivittäisessä työskentelyssä. Tuntuu jo nyt, että olisin työskennellyt vuosikaudet näiden mahtavien tyyppien kanssa. Asiakkaiden kanssa on myös erittäin mielekästä kommunikoida ja asiakaspalaverit ovatkin viikon kohokohtia. 

Verkkiksellä tehdään hommia tosissaan, ja jos kaipaa apua, sitä on aina tarjolla.   

Emmi Mesilaakso

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä? 

Olen työskennellyt 15-vuotiaasta saakka koulun ja opintojen ohella pääasiassa asiakaspalvelun parissa. Viimeisimmät pestini ovat olleet mm. myymäläpäällikön, aluevisualistin ja maavisualistin rooleissa. Myynti, sekä visuaalinen ja luova puoli on ollut iso osa työtäni aikaisemmissa työtehtävissäni. Olen työskennellyt pitkään konsepti- ja kampanjasuunnittelun parissa, lisäksi jonkun verran B2C-markkinoinnin parissa ja koenkin näistä olevan suuresti hyötyä nykyisessä työtehtävässäni. Olen myös päässyt hyödyntämään kielitaitoani päivittäisessä työssäni. 

   

Miten työroolisi ja osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?  

B2B-markkinoinnin parissa työskentely on avannut minulle ihan uuden maailman. Olen päässyt kehittämään siihen liittyvien osa-alueiden osaamista ja syventymään eri työkalujen toimintoihin ja niiden hyödyntämiseen B2B-markkinoinnissa. Olen oppinut hallitsemaan omaa ajankäyttöäni tehokkaammin ja lisäksi päässyt seuraamaan miten B2B-myynti toimii ja miten voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Ideointi ja ratkaisukeskeisyys ovat nousseet tärkeiksi ominaisuuksiksi ja olen päässyt ratkomaan ongelmatilanteita, sekä tuomaan omaa näkemystäni/ideoita esille erilaisissa projekteissa. On ollut mielenkiintoista olla mukana seuraamassa projekteja, ja nähdä mitä kaikkea esimerkiksi verkkosivu-uudistus tai rekrymarkkinointi pitävät sisällään. 

   

Miten selittäisit työpäiväsi ja -tehtäväsi lapselle?  

Juttelen asiakkaiden kanssa heidän yrityksensä ongelmista ja pyrin löytämään niihin ratkaisut yhdessä tiimin kanssa. Autan yrityksiä myymään heidän tuotteitaan tai palveluitaan ja sitä kautta kehittämään heidän liiketoimintaansa.  

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille?  

Ihmiset palvelevat ihmisiä, oli ala mikä tahansa. Nostakaa ihmiset ja asiantuntijuus esille ja olkaa helposti lähestyttäviä. 

Verkkoasemasta huokui ammattitaito, positiivinen energia ja yhdessä tekeminen.

Emmi Mesilaakso
Tilaa blogit

Emmi Mesilaakso

Titteli: Kasvupäällikkö

Koulutus: Visualisti

Supervoima: Positiivisuus ja ratkaisukeskeisyys 

Mitä muut verkkisläiset eivät tiedä sinusta?Olen asunut nuorempana Oslossa, Norjassa ja käynyt peruskoulua siellä.Ihan mieletön kokemus!
Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit? Näyttelijä Scarlett Johansson, tai Suomen pääministeri Sanna Marin. 
Motto ”Kindness is free to give, but priceless to receive”

#verkkisläinen: Joulukuusta 2022

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys