11.4.2022

#verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Joni

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.

Olen 41-vuotias teinipojan isä. Olen kotoisin Vantaalta, mutta muutin Ouluun reilu 10 vuotta sitten. Harrastan monipuolisesti urheilua vapaalaskusta jalkapalloon ja salilla käyntiin. Kesäisin aikaa kuluu urheilun lisäksi veneilyyn ja kalastukseen.

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle?

Verkkoaseman silloinen toimitusjohtaja oli kuullut, että olin vapailla markkinoilla ja hän laittoi minulle viestiä, tulisinko töihin. Vastasin, etten ole varma kiinnostaako ala enää, mutta lupasin harkita asiaa lomani ajan. Loman jälkeen tulin käymään toimistolla, ja homma näytti sen verran mukavalta, että päätin katsoa ja kokeilla, miten viihtyisin. Edelleen olen viihtynyt.

Mitä kaikkea olet tehnyt Verkkisellä?

Todellakin kaikkea! Tulin muistaakseni projektipäällikön tittelillä töihin, mutta pääsääntöisesti olen tehnyt myyntiä ja myynnin kehittämistä. Välillä olin uusasiakashankinnassa muutaman vuoden ja toimin myös myyntijohtajana. Koska olen niin sanotusti teknisesti orientoitunut, siirryin jossain vaiheessa tekkipuolelle ja siitä tekkitiimin esimieheksi.  

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Toimin tuotantojohtajana. Vastaan työssäni Verkkiksen tekkitiimistä.  Vedän suurimman osan meidän webbipuolen projekteista, kehitän tekkitiimin toimintaa ja teen tuotekehitystä. Teen myös itse päivittäistyötä, kuten markkinoinnin automaatiota. En ole koodari, mutta muut hommat onnistuvat. Olen myös edelleen mukana myynnissä.

Mitkä ovat työn parhaat puolet?

Monipuolisuus, työkaverit, vaativuus. Tykkään, että työssä on haasteita. Tässä on myös omanlainen vapaus. Töitä voi tehdä aika pitkälti oman aikataulun mukaan, ei välttämättä aina kasista neljään. Verkkiksellä on myös mahdollista kehittyä omalla urapolulla ja oppia koko ajan uusia asioita.

Millaista Verkkiksellä on olla töissä? Mikä on parasta?

Meillä on hyvä meininki, mukavat työkaverit, mahdollisuus kehittyä omalla urapolulla. Ilmapiiri on kannustava.

Verkkiksellä on myös mahdollista kehittyä omalla urapolulla ja oppia koko ajan uusia asioita.

Joni Norring

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä? 

Olen tehnyt paljon kaikkea myyntiin ja sen kehittämiseen liittyvää eri aloilla. Työurani alkoi Keskon varastolla. Eräässä työpaikassa aloitin varastotöistä ja lopulta vastasin koko organisaation it-järjestelmistä. 

   

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?  

Rooli on kehittynyt aika hurjasti. Tulin aluksi myyntiin ja nyt vastaan käytännössä koko tekkitiimistä. Tekninen osaamiseni on kehittynyt paljon ja koen myös olevani itsevarmempi. Esimiesfilosofiani on sellainen, että jonkun on oltava esimies ja vastattava asioista, mutta ennen kaikkea olemme tiimi. 

   

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?  

Teemme töissä verkkosivuja ja netissä olevia juttuja ja minä huolehdin siitä, että ne tulevat tehdyksi. 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille?  

Asiat tulevat monesti tehtyä vähemmälläkin stressillä. 

Esimiesfilosofiani on sellainen, että jonkun on oltava esimies ja vastattava asioista, mutta ennen kaikkea olemme tiimi. 

Joni Norring
Tilaa blogit

Joni Norring

Titteli: Tuotantojohtaja

Supervoima: Pyrin ottamaan kaikki huomioon.

Koulutus: Datanomi

#verkkisläinen: alkuvuodesta 2014

 

Joni Norring

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti b2b markkinointi CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä integraatio Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow Ohjelmistot palvelut rekrymarkkinointi salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi somestrategia Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivut videotuotanto WooCommerce Wordpress Yrittäjyys