Verkkoaseman asiantuntijavinkit 10

07.12.2016

Riikka Pohjanen: 8. vuosi Verkkoasemalla

Olen ollut Verkkoasemalla töissä maaliskuussa 2019 jo kahdeksan vuotta. Tänä aikana olen nähnyt digitaalisen markkinoinnin kehityksen ja huomannut, kuinka hyviä tuloksia saadaan aikaan vain, jos kokonaisuus on hallinnassa. Tämä havainto on tarjonnut mielenkiintoisia haasteita ammatillisesti ja viime vuodet olenkin työn ohessa laajentanut opintojani taloustieteistä myös tietojenkäsittelytieteisiin. Tavoitteenani on kyetä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita digikentässä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Verkkisläisiä

Syy Verkkiksellä viihtymiseeni on se, ettei yksikään vuosi ole ollut samanlainen. Toistaiseksi mielenkiintoisin vaihe käynnistyi 2016, kun ryhdyin osakkaaksi ja starttasimme uuden Verkkiksen yhdessä Tiinan, Jyrkin, Ekin ja Millan kanssa. Pääsin kehittämään Verkkistä osana johtoryhmää ja luomaan uutta digimarkkinoinnin liiketoiminta-aluetta. Tämän prosessin aikana olen oppinut valtavasti mm. liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä myynnistä.

Tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi, vaan aina saa opiskella uutta ja Verkkis onkin ikään kuin testilaboratorio, jossa koeponnistamme uusia mahdollisuuksia ja havainnoimme, keille asiakkaistamme niistä voisi olla hyötyä.

Verkkiksen Riikka

Toimenkuvani Verkkiksellä on laaja – ja se sopii minulle hyvin. Edellä mainittujen toimenkuvien lisäksi vedän MIT-ja verkkosivuprojekteja, koulutan ja myyn. Pyrin tuomaan lisäresurssia aina sinne, missä sitä kipeimmin tarvitaan. Työskentelen pääosin Oulussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta koulutukset vievät minut usen myös maakuntiin. Työkielinäni ovat suomi ja englanti.

Riikka koulutus

Olen henkilö, joka kaipaa toimintaa ympärilleen. Näin ollen saatan roudata SUPpilaudan toimistolle ja käydä päivän päätteeksi melomassa Torinrannassa. Arkisin treenaan liikuntakeskus Hukassa ryhmäliikuntatunneilla tai rentoudun kotona sohvan kulmassa sarjoja ja elokuvia katsellen. Tämän lisäksi keskityn laajentamaan näkökulmaani esimerkiksi bisneskirjallisuuden parissa. Kirjoja on paljon tarjolla, sillä Tiina tilaa toimistolle aina aika-ajoin kunnon lastin uutuuksia. Olemmekin kerryttäneet Verkkikselle melkoisen kirjahyllyn, josta kaikki saa lainata mielenkiintoista lukemista.

Riikka SriLanka

Yksi rakkaista harrastuksistani on matkailu. Tyypillisesti heti loman koittaessa pakkaan matkalaukun ja hyppään lentokoneeseen. Vieraassa ympäristössä seikkaileminen irrottaa ajatukset arjesta ja jokaisella reissulla oppii valtavasti uutta. Joulunaika kului Nepalissa, kesällä matkustelimme mm. Espanjassa, Montenegrossa ja Kroatiassa, keväällä kävin joogaretriitillä Espanjan auringon alla ja tulevalle keväälle on jo suunnitelmissa ainakin reissu Itävaltaan. Tämän lisäksi ystäväni ympäri maailmaa vierailevat aina aika-ajoin.

Riikka Romania

Verkkiksellä parasta ovat ihmiset: läheiset työkaverit, uskolliset asiakkaat sekä korvaamattoman tärkeät kumppanimme. Verkkis on kuin toinen perhe. Meillä on avoin ilmapiiri, tuemme toisiamme myös yksityiselämään liittyvissä asioissa, joustamme tarvittaessa ja kohtelemme toisiamme hyvin. Tämä kaikki on saanut aikaan sen, että olen pysynyt verkkisläisenä jo lähes kahdeksan vuotta ja haluan pysyä jatkossakin.

Verkkistiimi

#verkkisläinen

Faktaboksi:

Nimi: Riikka Pohjanen
Rooli Verkkoasemalla: Johtaja, Digitaalinen markkinointi, osakas
Verkkoasemalla vuodesta: 2011
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/riikkapohjanen
Harrastukset: Seikkaleminen, tutustu matkablogiini osoitteessa http://intohimonaseikkailu.pallontallaajat.net/
Lempiruoka: Avocadopasta italialaisen Amarone-viinin kera
Motto: ”Asioilla on tapana järjestyä”

Riikka Pohjanen

Kirjoittaja Riikka Pohjanen on ollut #verkkisläinen vuodesta 2011 lähtien. Riikka blogaa digimarkkinoinnista sekä ohjelmistoratkaisuista.

Seuraa kirjoittajaa myös somessa:

Tilaa blogit
Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Verkkis_henksublogi

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Johanna

Nimi: Johanna Kauppila  Titteli: Web Developer  Supervoima: Järjestelmällisyys  Koulutus: Tietojenkäsittelytieteiden maisteri  #verkkisläinen: 5,5 vuotta + 3 viikkoa  Lempinimi: Jossu  Motto: “Live and let live”  Fun fact: Rakastan elokuvissa käymistä, saatan käydä katsomassa jonkun hyvän leffan teatterissa jopa kolme kertaa.    Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla   Kuka olet?  Luonnehtisin itseäni UX-orientoituneeksi devaajaksi. Olen hyvin kiinnostunut koodauksen visuaalisesta puolesta, käytettävyydestä ja hyvän käyttökokemuksen toteuttamisesta. Vapaa-ajalla matkustelen, joogaan ja puuhailen koirieni kanssa.     Miten… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Marjo

Nimi: Marjo Pekonen Titteli: Digimarkkinoinnin asiantuntija Supervoima: Somemarkkinointi ja verkkokaupan markkinointi Koulutus: tradenomi ja medianomi #verkkisläinen: ensimmäistä vuotta Motto: ”Little progress each day adds up to big results” Fun fact: kuuntelen joka ilta ennen nukkumaanmenoa äänikirjaa.       Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla  Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. 40-vuotias digimarkkinointi-ihminen,… Lue lisää

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Tiina

Nimi: Tiina Räisänen Titteli: Toimitusjohtaja Supervoima: Vauhdikas puhe ja käsienheiluttelu Koulutus: Tradenomi+medianomi #verkkisläinen: Kolmastoista vuosi menossa Motto: ”Mutta ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?” Fun fact: BusinessTiina kuoriutuu vapaa-ajallaan ”hulluksi koiranaiseksi”. Kasvatan bichon frisé -rotuisia koiria kennelnimellä Mercurite’s. Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jarmo

Nimi: Jarmo Leskinen Titteli: Ohjelmistosuunnittelija Supervoima: Intrexx Koulutus: Tietotekniikan insinööri #verkkisläinen: 3 vuotta Motto: ”Kyllä maalla on mukavaa”   Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Olen hieman yli viisikymppinen insinööri joka käy kaupungissa töissä ja vapaa-ajalla puuhastelee maalla pienellä hevostilalla.   Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus asiakastiedot b2b CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio digivalmennukset DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus työkalut uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit