fbpx 8. vuosi Verkkoasemalla - Riikka Pohjanen
Verkkoaseman asiantuntijavinkit 10

07.12.2016

Riikka Pohjanen: 8. vuosi Verkkoasemalla

Olen ollut Verkkoasemalla töissä maaliskuussa 2019 jo kahdeksan vuotta. Tänä aikana olen nähnyt digitaalisen markkinoinnin kehityksen ja huomannut, kuinka hyviä tuloksia saadaan aikaan vain, jos kokonaisuus on hallinnassa. Tämä havainto on tarjonnut mielenkiintoisia haasteita ammatillisesti ja viime vuodet olenkin työn ohessa laajentanut opintojani taloustieteistä myös tietojenkäsittelytieteisiin. Tavoitteenani on kyetä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita digikentässä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Verkkisläisiä

Syy Verkkiksellä viihtymiseeni on se, ettei yksikään vuosi ole ollut samanlainen. Toistaiseksi mielenkiintoisin vaihe käynnistyi 2016, kun ryhdyin osakkaaksi ja starttasimme uuden Verkkiksen yhdessä Tiinan, Jyrkin, Ekin ja Millan kanssa. Pääsin kehittämään Verkkistä osana johtoryhmää ja luomaan uutta digimarkkinoinnin liiketoiminta-aluetta. Tämän prosessin aikana olen oppinut valtavasti mm. liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä myynnistä.

Tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi, vaan aina saa opiskella uutta ja Verkkis onkin ikään kuin testilaboratorio, jossa koeponnistamme uusia mahdollisuuksia ja havainnoimme, keille asiakkaistamme niistä voisi olla hyötyä.

Verkkiksen Riikka

Toimenkuvani Verkkiksellä on laaja – ja se sopii minulle hyvin. Edellä mainittujen toimenkuvien lisäksi vedän MIT-ja verkkosivuprojekteja, koulutan ja myyn. Pyrin tuomaan lisäresurssia aina sinne, missä sitä kipeimmin tarvitaan. Työskentelen pääosin Oulussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta koulutukset vievät minut usen myös maakuntiin. Työkielinäni ovat suomi ja englanti.

Riikka koulutus

Olen henkilö, joka kaipaa toimintaa ympärilleen. Näin ollen saatan roudata SUPpilaudan toimistolle ja käydä päivän päätteeksi melomassa Torinrannassa. Arkisin treenaan liikuntakeskus Hukassa ryhmäliikuntatunneilla tai rentoudun kotona sohvan kulmassa sarjoja ja elokuvia katsellen. Tämän lisäksi keskityn laajentamaan näkökulmaani esimerkiksi bisneskirjallisuuden parissa. Kirjoja on paljon tarjolla, sillä Tiina tilaa toimistolle aina aika-ajoin kunnon lastin uutuuksia. Olemmekin kerryttäneet Verkkikselle melkoisen kirjahyllyn, josta kaikki saa lainata mielenkiintoista lukemista.

Riikka SriLanka

Yksi rakkaista harrastuksistani on matkailu. Tyypillisesti heti loman koittaessa pakkaan matkalaukun ja hyppään lentokoneeseen. Vieraassa ympäristössä seikkaileminen irrottaa ajatukset arjesta ja jokaisella reissulla oppii valtavasti uutta. Joulunaika kului Nepalissa, kesällä matkustelimme mm. Espanjassa, Montenegrossa ja Kroatiassa, keväällä kävin joogaretriitillä Espanjan auringon alla ja tulevalle keväälle on jo suunnitelmissa ainakin reissu Itävaltaan. Tämän lisäksi ystäväni ympäri maailmaa vierailevat aina aika-ajoin.

Riikka Romania

Verkkiksellä parasta ovat ihmiset: läheiset työkaverit, uskolliset asiakkaat sekä korvaamattoman tärkeät kumppanimme. Verkkis on kuin toinen perhe. Meillä on avoin ilmapiiri, tuemme toisiamme myös yksityiselämään liittyvissä asioissa, joustamme tarvittaessa ja kohtelemme toisiamme hyvin. Tämä kaikki on saanut aikaan sen, että olen pysynyt verkkisläisenä jo lähes kahdeksan vuotta ja haluan pysyä jatkossakin.

Verkkistiimi

#verkkisläinen

Faktaboksi:

Nimi: Riikka Pohjanen
Rooli Verkkoasemalla: Johtaja, Digitaalinen markkinointi, osakas
Verkkoasemalla vuodesta: 2011
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/riikkapohjanen
Harrastukset: Seikkaleminen, tutustu matkablogiini osoitteessa http://intohimonaseikkailu.pallontallaajat.net/
Lempiruoka: Avocadopasta italialaisen Amarone-viinin kera
Motto: ”Asioilla on tapana järjestyä”

Riikka Pohjanen

Kirjoittaja Riikka Pohjanen on ollut #verkkisläinen vuodesta 2011 lähtien. Riikka blogaa digimarkkinoinnista sekä ohjelmistoratkaisuista.

Seuraa kirjoittajaa myös somessa:

Tilaa blogit
Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jaakko

Nimi: Jaakko Saarenketo Titteli: Senior Developer Supervoima: Estetiikan taju yhdistettynä luovaan koodaustaitoon Koulutus: Vaihdoin Lapin Yliopiston opinnot startup-maailmaan #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Lempinimi: …yksi lempisanoistani on ”Lämpimämpi” Motto: Yksin pääsee nopeammin mutta yhdessä pidemmälle Fun fact: Mikäli huoneessa on kitara tai piano, pystyn viihdyttämään ihmisiä loputtomalla pop/rock keikalla.      … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Asko

Nimi: Asko Korhonen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija Supervoima: Pedanttius Koulutus: Hyvin pian tietojenkäsittelyn tradenomi #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Motto: Maltti on valttia Fun fact: Olen innokas wannabe-hortonomi joka tolskaa hyöty- ja huonekasvien kimpussa, olisipa joku päivä oma kasvihuone!       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Korhosen Asko, pian… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Riitta

Nimi: Riitta Ylilehto Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Pitkäjänteinen ja pitkäpinnainen Koulutus: FM #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Motto: Tee unelmista totta! Fun fact: Päämääräni on testata kuinka pitkälle voi juosta pysähtymättä. 😉 …Matkasta tulee eittämättä pitkä. Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Olen markkinoinnin ammattilainen ja ikuinen opiskelija (aina löytyy… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit