Verkkoaseman asiantuntijavinkit 10

07.12.2016

Riikka Pohjanen: 8. vuosi Verkkoasemalla

Olen ollut Verkkoasemalla töissä maaliskuussa 2019 jo kahdeksan vuotta. Tänä aikana olen nähnyt digitaalisen markkinoinnin kehityksen ja huomannut, kuinka hyviä tuloksia saadaan aikaan vain, jos kokonaisuus on hallinnassa. Tämä havainto on tarjonnut mielenkiintoisia haasteita ammatillisesti ja viime vuodet olenkin työn ohessa laajentanut opintojani taloustieteistä myös tietojenkäsittelytieteisiin. Tavoitteenani on kyetä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita digikentässä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Verkkisläisiä

Syy Verkkiksellä viihtymiseeni on se, ettei yksikään vuosi ole ollut samanlainen. Toistaiseksi mielenkiintoisin vaihe käynnistyi 2016, kun ryhdyin osakkaaksi ja starttasimme uuden Verkkiksen yhdessä Tiinan, Jyrkin, Ekin ja Millan kanssa. Pääsin kehittämään Verkkistä osana johtoryhmää ja luomaan uutta digimarkkinoinnin liiketoiminta-aluetta. Tämän prosessin aikana olen oppinut valtavasti mm. liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä myynnistä.

Tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi, vaan aina saa opiskella uutta ja Verkkis onkin ikään kuin testilaboratorio, jossa koeponnistamme uusia mahdollisuuksia ja havainnoimme, keille asiakkaistamme niistä voisi olla hyötyä.

Verkkiksen Riikka

Toimenkuvani Verkkiksellä on laaja – ja se sopii minulle hyvin. Edellä mainittujen toimenkuvien lisäksi vedän MIT-ja verkkosivuprojekteja, koulutan ja myyn. Pyrin tuomaan lisäresurssia aina sinne, missä sitä kipeimmin tarvitaan. Työskentelen pääosin Oulussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta koulutukset vievät minut usen myös maakuntiin. Työkielinäni ovat suomi ja englanti.

Riikka koulutus

Olen henkilö, joka kaipaa toimintaa ympärilleen. Näin ollen saatan roudata SUPpilaudan toimistolle ja käydä päivän päätteeksi melomassa Torinrannassa. Arkisin treenaan liikuntakeskus Hukassa ryhmäliikuntatunneilla tai rentoudun kotona sohvan kulmassa sarjoja ja elokuvia katsellen. Tämän lisäksi keskityn laajentamaan näkökulmaani esimerkiksi bisneskirjallisuuden parissa. Kirjoja on paljon tarjolla, sillä Tiina tilaa toimistolle aina aika-ajoin kunnon lastin uutuuksia. Olemmekin kerryttäneet Verkkikselle melkoisen kirjahyllyn, josta kaikki saa lainata mielenkiintoista lukemista.

Riikka SriLanka

Yksi rakkaista harrastuksistani on matkailu. Tyypillisesti heti loman koittaessa pakkaan matkalaukun ja hyppään lentokoneeseen. Vieraassa ympäristössä seikkaileminen irrottaa ajatukset arjesta ja jokaisella reissulla oppii valtavasti uutta. Joulunaika kului Nepalissa, kesällä matkustelimme mm. Espanjassa, Montenegrossa ja Kroatiassa, keväällä kävin joogaretriitillä Espanjan auringon alla ja tulevalle keväälle on jo suunnitelmissa ainakin reissu Itävaltaan. Tämän lisäksi ystäväni ympäri maailmaa vierailevat aina aika-ajoin.

Riikka Romania

Verkkiksellä parasta ovat ihmiset: läheiset työkaverit, uskolliset asiakkaat sekä korvaamattoman tärkeät kumppanimme. Verkkis on kuin toinen perhe. Meillä on avoin ilmapiiri, tuemme toisiamme myös yksityiselämään liittyvissä asioissa, joustamme tarvittaessa ja kohtelemme toisiamme hyvin. Tämä kaikki on saanut aikaan sen, että olen pysynyt verkkisläisenä jo lähes kahdeksan vuotta ja haluan pysyä jatkossakin.

Verkkistiimi

#verkkisläinen

Faktaboksi:

Nimi: Riikka Pohjanen
Rooli Verkkoasemalla: Johtaja, Digitaalinen markkinointi, osakas
Verkkoasemalla vuodesta: 2011
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/riikkapohjanen
Harrastukset: Seikkaleminen, tutustu matkablogiini osoitteessa http://intohimonaseikkailu.pallontallaajat.net/
Lempiruoka: Avocadopasta italialaisen Amarone-viinin kera
Motto: ”Asioilla on tapana järjestyä”

Riikka Pohjanen

Kirjoittaja Riikka Pohjanen on ollut #verkkisläinen vuodesta 2011 lähtien. Riikka blogaa digimarkkinoinnista sekä ohjelmistoratkaisuista.

Seuraa kirjoittajaa myös somessa:

Tilaa blogit
Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Annan esittely

Anna Lakso: Sisältöä elämään tuottamassa

Hei vaan hei kaikille! Minua ei ehkä enää voi kutsua uudeksi verkkisläiseksi, koska jo tammikuun puolivälistä olen asiakkaiden asioita Verkkoasemalla hoitanut. Sen verran vaan tullut kirjoiteltua muille blogeja, että on oma henksublogi unohtunut pöytälaatikkoon. Koulutukseltani olen journalismiin suuntautunut medianomi, joten ammatillisesti vahvimpia osaamisalueitani ovat kuvat ja teksti. Kirjoittamisessa ei koskaan… Lue lisää

Iikka Timlin kertoo koodarin arjesta henksublogissa.

Iikka Timlin: Henksuploki

Verkkoaseman some-kanavissakin vilahtaneena taitaa olla jo aika esittäytyä; Olen Iikka Timlin, ja toimin Verkkoasemalla ohjelmistosuunnittelijana. Työnkuvaani kuuluu laajasti verkkopohjaisten järjestelmien kehitys, ja leijonanosa Verkkoasemalla tähän asti viettämästäni ajasta onkin kulunut timanttista asiakkuudenhallintajärjestelmää kehittäessä. Tietotekniikan kanssa puuhastelu on ollut minulle elämäntapa niin kauan kuin jaksan muistaa. Olin tiettävästi noin kaksi vuotta… Lue lisää

Tietotulvaa-ja-tietoturvaa

Outi Arontie: Tietotulvaa ja tietoturvaa

Hei, olen Outi. Aloitin Web-developerina Verkkoasemalla kesäkuussa, eli olen tuore #verkkisläinen. Valmistuin viime keväänä OAMK:n Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen Master-opinnoista. Opinnäytetyöhöni liittyen vietin koko kevään tutkien palvelumuotoilua sekä huumorin ja leikillisyyden merkitystä työhyvinvoinnissa. Ei siis liene ihme, että nämä asiat pyörivät mielessäni vielä kovasti hakiessani uutta työpaikkaa. Verkkoasemalle tullessani heti ensivaikutelma oli… Lue lisää

Verkkisläinen

Elina Kylmäluoma: Verkkisläinen

Hei vaan kaikille! Täällä kirjoittelee uunituore lisäys Verkkiksen tiimiin. Toimin digitaalisen markkinoinnin assistenttina ja aloitin työt Verkkoasemalla huhtikuun alussa. Kulunut talvi on ollut minulle kiireinen, sillä olen samaan aikaan kirjoittanut gradua ja tehnyt töitä. Gradun sain onneksi viimein pakettiin ja valmistunkin kauppatieteiden maisteriksi toukokuussa. Ensimmäisten viikkojen aikana uutta asiaa on… Lue lisää

Kaikki asiantuntijavinkit

Analytiikka asiakaskokemus CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö Internet Intranet Intrexx Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus verkkokauppa Verkkosivut Yrittäjyys

Kaikki blogit