Annan esittely

29.03.2018

Anna Lakso: Sisältöä elämään tuottamassa

Hei vaan hei kaikille!

Minua ei ehkä enää voi kutsua uudeksi verkkisläiseksi, koska jo tammikuun puolivälistä olen asiakkaiden asioita Verkkoasemalla hoitanut. Sen verran vaan tullut kirjoiteltua muille blogeja, että on oma henksublogi unohtunut pöytälaatikkoon.

Anna esittäytyy

Koulutukseltani olen journalismiin suuntautunut medianomi, joten ammatillisesti vahvimpia osaamisalueitani ovat kuvat ja teksti. Kirjoittamisessa ei koskaan voi olla tarpeeksi hyvä ja minusta onkin erittäin mielenkiintoista kirjoittaa asiakkaille tekstejä ja hetkeksi uppoutua heidän mielenmaisemaansa ja ajattelutapaansa. Ehkä vielä enemmän tykkään kuvaamisesta, kuvankäsittelystä ja taittamisesta, puhuttiin sitten liikkuvasta kuvasta tai stillistä.

Tällaisessa työssä voi aina voi keksiä uusia tapoja tuoda esiin näkökulmia ja yritänkin aina kuvata ja kirjoittaa vähän eri perspektiivistä. Digimarkkinoinnin maailma on mielenkiintoinen, sillä aina voi kokemuksesta viisastua ja tutkia, millainen sisältö tuottaa tulosta ja millainen ei.

anna verkkisläinen

Tähänastinen työurani on ollut vähintäänkin värikäs: olen istunut kosken varressa erätoimittajana kalastellen ja sen jälkeen olen kuvannut mielenkiintoisia videoita viemäriputkien sähkömuhvihitsauksesta. Olen viettänyt paljon aikaa Pudasjärvellä, ensin karaokejuontajana ja myöhemmin paikallislehden kesätoimittajana. Olen tarjoillut juotavaa janoisille kulttuurista nauttiville ihmisille ja myynyt jopa joskus lehtiäkin. Viimeisimpänä istuin siistissä sisätyössä monikameratuotantoa ohjaten ja välillä selostin ruudulta australialaisille betsareille, missä järjestyksessä suomalaiset hevoset juoksivat rinkiä Vermossa.

anna verkkisläinen ravit

Olen ollut mukana järjestämässä myös paljon tapahtumia, valofestareista Qstockiin, jossa olenkin viimeiset kuusi vuotta viihtynyt viestintäkoordinaattorina. Parasta on tuottaa ihmisille kokemuksia, joista heille tulee hyvä mieli.

Haluaisin kirjoittaa tässä siitä, kuinka vietän vapaa-aikaani salilla tai ryhmäliikuntatunneilla, mutta valitettavasti se ei ole totta. Olen melko sosiaalinen, joten vietän vapaa-aikani ystävien kanssa pubivisaillen. Jos kuitenkin vietän illan kotona, yritän viettää sen musiikin parissa joko soittaen tai laulaen.

Anna verkkisläinen

 

Käyn joka toinen viikko myös laulutunneilla päästämässä irti asioista, jotka pidättelevät minua kehittymästä. Voitte uskoa, että Christina Aquileran Fighter ei minulta taitu, mutta se ei estä yrittämästä. Ei pidä ajatella ettei osaa, vaan täytyy opetella päästämään irti ja antaa palaa. Jos ei koskaan laita itseään likoon, ei voi koskaan tulla paremmaksikaan.

FAKTABOKSI
Nimi: Anna Lakso
Rooli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Verkkoasemalla: Tammikuusta 2018
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annalakso/
Harrastukset:Visailu, musiikki, haaveilu
Lempiruoka: nakkikastike tai intialainen, riippuu päivästä
Motto: Lorem ipsum dolor sit amet

Anna Lakso

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Iikka Timlin kertoo koodarin arjesta henksublogissa.

Iikka Timlin: Henksuploki

Verkkoaseman some-kanavissakin vilahtaneena taitaa olla jo aika esittäytyä; Olen Iikka Timlin, ja toimin Verkkoasemalla ohjelmistosuunnittelijana. Työnkuvaani kuuluu laajasti verkkopohjaisten järjestelmien kehitys, ja leijonanosa Verkkoasemalla tähän asti viettämästäni ajasta onkin kulunut timanttista asiakkuudenhallintajärjestelmää kehittäessä. Tietotekniikan kanssa puuhastelu on ollut minulle elämäntapa niin kauan kuin jaksan muistaa. Olin tiettävästi noin kaksi vuotta… Lue lisää

Tietotulvaa-ja-tietoturvaa

Outi Arontie: Tietotulvaa ja tietoturvaa

Hei, olen Outi. Aloitin Web-developerina Verkkoasemalla kesäkuussa, eli olen tuore #verkkisläinen. Valmistuin viime keväänä OAMK:n Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen Master-opinnoista. Opinnäytetyöhöni liittyen vietin koko kevään tutkien palvelumuotoilua sekä huumorin ja leikillisyyden merkitystä työhyvinvoinnissa. Ei siis liene ihme, että nämä asiat pyörivät mielessäni vielä kovasti hakiessani uutta työpaikkaa. Verkkoasemalle tullessani heti ensivaikutelma oli… Lue lisää

Verkkisläinen

Elina Kylmäluoma: Verkkisläinen

Hei vaan kaikille! Täällä kirjoittelee uunituore lisäys Verkkiksen tiimiin. Toimin digitaalisen markkinoinnin assistenttina ja aloitin työt Verkkoasemalla huhtikuun alussa. Kulunut talvi on ollut minulle kiireinen, sillä olen samaan aikaan kirjoittanut gradua ja tehnyt töitä. Gradun sain onneksi viimein pakettiin ja valmistunkin kauppatieteiden maisteriksi toukokuussa. Ensimmäisten viikkojen aikana uutta asiaa on… Lue lisää

Verkkoaseman-asiantuntijavinkit-11

Eric Tähtinen: Kahdeskymmenes jouluni Verkkoasemalla

Lähestyvän 20-vuotisjuhlapäivän ja työtoverieni ystävällismielisen painostuksen vuoksi olen joutunut kaivelemaan Verkkoaseman arkistojani, mikä virkisti muistiani. Sen vuoksi aloitankin tämän kirjoituksen melkein alusta: Toimenkuvani ja tyypillinen työpäiväni oli varsin erilainen vuonna 1997, kun Verkkoasema oli vielä vastaperustettu yrityksen rääpäle. Nykytermein meitä olisi voitu nimittää start-up-yritykseksi. Ensimmäiset puoli vuotta selvittiin henkilökohtaisesti takaamani… Lue lisää

Kaikki asiantuntijavinkit

Analytiikka asiakaskokemus CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö Internet Intranet Intrexx Laskeutumissivu marketing it markkinoinnin automaatio markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus verkkokauppa Verkkosivut Yrittäjyys

Kaikki blogit