Annan esittely

29.03.2018

Anna Lakso: Sisältöä elämään tuottamassa

Hei vaan hei kaikille!

Minua ei ehkä enää voi kutsua uudeksi verkkisläiseksi, koska jo tammikuun puolivälistä olen asiakkaiden asioita Verkkoasemalla hoitanut. Sen verran vaan tullut kirjoiteltua muille blogeja, että on oma henksublogi unohtunut pöytälaatikkoon.

Anna esittäytyy

Koulutukseltani olen journalismiin suuntautunut medianomi, joten ammatillisesti vahvimpia osaamisalueitani ovat kuvat ja teksti. Kirjoittamisessa ei koskaan voi olla tarpeeksi hyvä ja minusta onkin erittäin mielenkiintoista kirjoittaa asiakkaille tekstejä ja hetkeksi uppoutua heidän mielenmaisemaansa ja ajattelutapaansa. Ehkä vielä enemmän tykkään kuvaamisesta, kuvankäsittelystä ja taittamisesta, puhuttiin sitten liikkuvasta kuvasta tai stillistä.

Tällaisessa työssä voi aina voi keksiä uusia tapoja tuoda esiin näkökulmia ja yritänkin aina kuvata ja kirjoittaa vähän eri perspektiivistä. Digimarkkinoinnin maailma on mielenkiintoinen, sillä aina voi kokemuksesta viisastua ja tutkia, millainen sisältö tuottaa tulosta ja millainen ei.

anna verkkisläinen

Tähänastinen työurani on ollut vähintäänkin värikäs: olen istunut kosken varressa erätoimittajana kalastellen ja sen jälkeen olen kuvannut mielenkiintoisia videoita viemäriputkien sähkömuhvihitsauksesta. Olen viettänyt paljon aikaa Pudasjärvellä, ensin karaokejuontajana ja myöhemmin paikallislehden kesätoimittajana. Olen tarjoillut juotavaa janoisille kulttuurista nauttiville ihmisille ja myynyt jopa joskus lehtiäkin. Viimeisimpänä istuin siistissä sisätyössä monikameratuotantoa ohjaten ja välillä selostin ruudulta australialaisille betsareille, missä järjestyksessä suomalaiset hevoset juoksivat rinkiä Vermossa.

anna verkkisläinen ravit

Olen ollut mukana järjestämässä myös paljon tapahtumia, valofestareista Qstockiin, jossa olenkin viimeiset kuusi vuotta viihtynyt viestintäkoordinaattorina. Parasta on tuottaa ihmisille kokemuksia, joista heille tulee hyvä mieli.

Haluaisin kirjoittaa tässä siitä, kuinka vietän vapaa-aikaani salilla tai ryhmäliikuntatunneilla, mutta valitettavasti se ei ole totta. Olen melko sosiaalinen, joten vietän vapaa-aikani ystävien kanssa pubivisaillen. Jos kuitenkin vietän illan kotona, yritän viettää sen musiikin parissa joko soittaen tai laulaen.

Anna verkkisläinen

 

Käyn joka toinen viikko myös laulutunneilla päästämässä irti asioista, jotka pidättelevät minua kehittymästä. Voitte uskoa, että Christina Aquileran Fighter ei minulta taitu, mutta se ei estä yrittämästä. Ei pidä ajatella ettei osaa, vaan täytyy opetella päästämään irti ja antaa palaa. Jos ei koskaan laita itseään likoon, ei voi koskaan tulla paremmaksikaan.

FAKTABOKSI
Nimi: Anna Lakso
Rooli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Verkkoasemalla: Tammikuusta 2018
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annalakso/
Harrastukset:Visailu, musiikki, haaveilu
Lempiruoka: nakkikastike tai intialainen, riippuu päivästä
Motto: Lorem ipsum dolor sit amet

Anna Lakso

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Tiina

Nimi: Tiina Räisänen Titteli: Toimitusjohtaja Supervoima: Vauhdikas puhe ja käsienheiluttelu Koulutus: Tradenomi+medianomi #verkkisläinen: Kolmastoista vuosi menossa Motto: ”Mutta ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?” Fun fact: BusinessTiina kuoriutuu vapaa-ajallaan ”hulluksi koiranaiseksi”. Kasvatan bichon frisé -rotuisia koiria kennelnimellä Mercurite’s. Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jarmo

Nimi: Jarmo Leskinen Titteli: Ohjelmistosuunnittelija Supervoima: Intrexx Koulutus: Tietotekniikan insinööri #verkkisläinen: 3 vuotta Motto: ”Kyllä maalla on mukavaa”   Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Olen hieman yli viisikymppinen insinööri joka käy kaupungissa töissä ja vapaa-ajalla puuhastelee maalla pienellä hevostilalla.   Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi… Lue lisää

#Verkkisläiset ruudun takaa: Anina

Nimi: Anina Partanen Titteli: Digimarkkinoinnin trainee Supervoima: Kielioppisääntöjen hallinta ja yleinen kielipoliisius: en pysty lukemaan yhden yhtä tekstiä ilman että samalla oikolukisin sitä mielessäni. Ja nyt täytyy tietysti toivoa, että tähän omaan tuotokseen ei pujahtaisi kovin monta painovirhepaholaista… Koulutus: Markkinoinnin tradenomi ja gradua vaille valmis kielitieteiden maisteri. #verkkisläinen: Kokonaiset viisi… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mikko

Nimi: Mikko Niskanen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Vokaalit ja konsonantit Koulutus: kiertokoulu vastapäivään ja Lybeckerin Yliopiston graafisen alan YO-artesaani #verkkisläinen: 1,5v + 1 kk Lempinimi: nutipäisenä se oli höntsälätkässä Myy, joka muokkautui mv. Vladimir Myshkinistä Motto: ”Tämähän menee kuin k*** lautaa myöden!” Fun fact: Kerran vuodessa otan Vako-Villen käyttöön… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus asiakastiedot CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio digivalmennukset DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi Internet Intranet Intrexx Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus työkalut verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit