Iikka Timlin henksublogi

14.11.2017

Henksuploki

Iikka Timlin

Verkkoaseman some-kanavissakin vilahtaneena taitaa olla jo aika esittäytyä; Olen Iikka Timlin, ja toimin Verkkoasemalla ohjelmistosuunnittelijana. Työnkuvaani kuuluu laajasti verkkopohjaisten järjestelmien kehitys, ja leijonanosa Verkkoasemalla tähän asti viettämästäni ajasta onkin kulunut timanttista asiakkuudenhallintajärjestelmää kehittäessä.

Tietotekniikan kanssa puuhastelu on ollut minulle elämäntapa niin kauan kuin jaksan muistaa. Olin tiettävästi noin kaksi vuotta vanha, kun sain kirjaimellisesti kipinän harrastukseen keittiösaksien ja virtajohdon kohtaamisessa. Osaamien alkoi hiljalleen kasvaa yrityksen ja erehdyksen kautta ja lopullisesti uravalinta alkoi selvitä, kun pääsin suorittamaan lukiota ns. IT-linjalla. Käytännössä siis sain lukiokursseja Oulun avoimessa yliopistossa suoritetuista tietojenkäsittelytieteiden kursseista. Osaamisen karttuessa tehtäväkenttä perheyrityksessä laajeni ja ennen pitkää huomasin hoitavani erilaisia tehtäviä aina työasematuesta ja koodaushommista sähköiseen markkinointiin ja graafiseen suunnitteluun.

Lukion jälkeen vuorossa oli varusmiespalvelus, jonka suoritin (kiitos monipuolisen tietoteknisen osaamisen) erityistehtävissä johtamisjärjestelmäsektorilla. Varusmiespalveluksen jälkeen olin hetken aikaa töissä, kunnes sain opiskelupaikan Oulun Yliopistoon tietojenkäsittelytieteiden koulutusohjelmaan.

Iikka1

Mieli alkoi kuitenkin palaa takaisin koodia kirjoittamaan ja Verkkoasema kiinnosti työnantajana firman hyvän hengen ja pitkän kokemuksen ansiosta. Kannustipa työhakemuksen kirjoittamiseen myös omakohtainen erittäin positiivinen kokemus hakukoneoptimoinnin projektista, jonka Verkkoasema toteutti isäni yrityksessä.

Vapaa-aika kuluu mukavasti perheen parissa, sillä kahden pienen lapsen kanssa touhua ja yllätyksiä riittää!

Faktat

Nimi: Iikka Timlin
Rooli Verkkoasemalla: Ohjelmistosuunnittelija
Verkkoasemalla: Kesäkuusta 2017
Lempiruoka: Hyvä pihvi
Motto: while(!(succeed=try()))

Iikka Timlin

Iikka Timlin toimii Verkkoasemalla ohjelmistosuunnittelijana.

Jätä kommentti