05.12.2019

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Anna L

Nimi: Anna Lakso

Titteli: Digimarkkinoinnin asiantuntija

Supervoima: Videot, kuvat ja teksti

Koulutus: Medianomi (AMK)

#verkkisläinen: 2 vuotta, kohta

Lempinimi: Ravi-Anna

Motto: ”Lorem Ipsum Dolor Sit Amet”

Fun fact: Kirjoitan kaikki Qstockin bändiesittelyt

 

 

 

Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla

 

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti..

Olen laulava, soittava, visaileva ja mukava. Eli vapaa-aikani menee melko pitkälti Nimittäin-bändin kanssa soitellessa, Kaukovainion Raitis -joukkueen kanssa pubivisaillessa ja muuten vaan ihmisten kanssa hengaillessa.

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Verkkiksellä oli digimarkkinoinnin asiantuntijan paikka auki ja minä tarvitsin töitä. Tällä kertaa siis kysyntä ja tarjonta kohtasivat.

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Verkkiksellä olen ehtinyt tekemään oikeastaan kaikkea mitä digimarkkinoinnin saralla voi tehdä. Tulisi pitkä lista, jos niitä tähän erittelemään lähtisi.

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu? Mitä kaikkea pääset tekemään täällä

Työnkuvaani kuuluvat oikeastaan kaikki digimarkkinoinnin asiantuntijan tehtävät, kuten muillakin, mutta se, mikä minut muista erottaa on se, että pääsen aina aika-ajoin lennättämään dronea. Olen siis erikoistunut meillä videotuotantoon. Olen mukana nyt myös Verkkiksen oman markkinoinnin kehittämisessä. Haasteita siis on, mutta niistähän sitä oppii.

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Mukavat työkaverit, mahtavat asiakkaat ja monipuoliset mahdollisuudet.

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä/työstäsi?

Hauskaa, monipuolista ja opettavaista.

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla

Kerran uppouduimme työkeskusteluun Outin kanssa sen verran innokkaasti, ettemme ehtineet laittaa valoja neukkariin. Elina ja Joni sitten tulivat palaveriin juurikin siihen neukkariin, jossa me Outin kanssa pimeässä seisoimme puhumassa. Ilmeet olivat näkemisen arvoiset.

Millaista verkkiksellä on olla töissä? Mikä Verkkiksessä/työssäsi on parasta?

Mielestäni Verkkiksellä on parasta mukava työporukka ja kannustava ilmapiiri.

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Olisin Mark Zuckerberg. Älä kysy miksi.

 

Kuvassa vasemmalla Anna mandoliinin kimpussa

Osa 2: Oma asiantuntijuus

 

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Olen tehnyt vaikka ja mitä, mutta tätä ennen olin töissä TotoTv:llä juontamassa ja ohjaamassa ravilähetyksiä. Olen myös ollut toimittajana, markkinoinnin harjoittelijana, karaokejuontajana, tarjoilijana, baarityöntekijänä, myyjänä. Eli melko laajalla skaalalla on tullut tehtyä hommia.

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Olen oppinut ihan valtavasti. En myöskään tiedä, oliko tarkoitus, että tulen tekemään näin paljon videoita, mutta jotenkin se viitta lankesi harteilleni ja nyt lähes puolet työstäni on erilaisia videotuotantoja. En siis valita! Toiveena on, että ensi vuonna hävettää katsoa tämän vuoden videoita, tekstejä, kuvia ja muita.

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Istun ja katselen videoita YouTubesta.

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Se, ettet itse käytä somea/Googlea/internetiä/tietokonetta/tekstiviestejä, ei tarkoita sitä, että muut ihmiset eivät käyttäisi niitä.

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Tiina

Nimi: Tiina Räisänen Titteli: Toimitusjohtaja Supervoima: Vauhdikas puhe ja käsienheiluttelu Koulutus: Tradenomi+medianomi #verkkisläinen: Kolmastoista vuosi menossa Motto: ”Mutta ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?” Fun fact: BusinessTiina kuoriutuu vapaa-ajallaan ”hulluksi koiranaiseksi”. Kasvatan bichon frisé -rotuisia koiria kennelnimellä Mercurite’s. Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jarmo

Nimi: Jarmo Leskinen Titteli: Ohjelmistosuunnittelija Supervoima: Intrexx Koulutus: Tietotekniikan insinööri #verkkisläinen: 3 vuotta Motto: ”Kyllä maalla on mukavaa”   Osa 1: Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Olen hieman yli viisikymppinen insinööri joka käy kaupungissa töissä ja vapaa-ajalla puuhastelee maalla pienellä hevostilalla.   Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi… Lue lisää

#Verkkisläiset ruudun takaa: Anina

Nimi: Anina Partanen Titteli: Digimarkkinoinnin trainee Supervoima: Kielioppisääntöjen hallinta ja yleinen kielipoliisius: en pysty lukemaan yhden yhtä tekstiä ilman että samalla oikolukisin sitä mielessäni. Ja nyt täytyy tietysti toivoa, että tähän omaan tuotokseen ei pujahtaisi kovin monta painovirhepaholaista… Koulutus: Markkinoinnin tradenomi ja gradua vaille valmis kielitieteiden maisteri. #verkkisläinen: Kokonaiset viisi… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mikko

Nimi: Mikko Niskanen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Vokaalit ja konsonantit Koulutus: kiertokoulu vastapäivään ja Lybeckerin Yliopiston graafisen alan YO-artesaani #verkkisläinen: 1,5v + 1 kk Lempinimi: nutipäisenä se oli höntsälätkässä Myy, joka muokkautui mv. Vladimir Myshkinistä Motto: ”Tämähän menee kuin k*** lautaa myöden!” Fun fact: Kerran vuodessa otan Vako-Villen käyttöön… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus asiakastiedot CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio digivalmennukset DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi Internet Intranet Intrexx Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva tulevaisuus työkalut verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit