fbpx #Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Anu - Verkkoasema

26.02.2021

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Anu

Nimi: Anu Taskila

Titteli: Digimarkkinoinnin trainee

Supervoima: Sitkeys

Koulutus: Liiketoiminnan ammattitutkinto (digimarkkinoinnin osaamisala)

#verkkisläinen: tammikuusta 2021

Lempinimi: Niitä on monta…

Motto: ”Se on monipiippuinen juttu”

Fun fact: Minulla on ainakin kolme persoonaa: Työ/arkiminä, mökki/luontominä ja PinUp/taiteilijaminä. Kaikki tutustumisen arvoisia tyyppejä!

 

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti..

Tien päällä viihtyvä, musiikista ja jenkkiautoista syttyvä taiteilijasielu, jonka sydän sykkii vahvasti rock n´ rollin tahtiin. Vastapainona menevälle elämäntyylille täytyy välillä päästä rauhassa luontoon akkuja latailemaan ja tähän oma mökki on paras paikka.

Musiikki on kuulunut aina harrastuksiini ja tästä merkittävimpänä saavutuksena on ollut oman levyn tekeminen laulajan roolissa. Innostun helposti monenlaisista luovista jutuista, vintagesta, pin-upista, teemakuvauksista sekä myös perinteisemmistä ajanvietteistä kuten puutarha ja käsityöt. Säännöllistä liikuntaakin pyrin kaiken muun ohella pitämään yllä.

Kaiken kaikkiaan kuvailisin itseäni värikkääksi, omia polkujaan tallaavaksi persoonaksi.

 

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Olin juuri valmistumassa ja etsin alan työpaikkoja. Asuin vielä Tampereella ja törmäsin Verkkikseen aluksi ihan Googlettamalla. Innostuin heti tästä kotipaikkakuntani hyvältä vaikuttavasta firmasta ja tutustuin siihen lisää. Jo sivustolla käydessäni tuli helposti lähestyttävä ja kotoisa fiilis. Niinpä väsäsin heti hakemuksen.

 

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Olen päässyt jo ensimmäisen kuukauden aikana laajentamaan omaa osaamistani mm. hakukoneoptimoinnin ja Google Adsin saralla. Olen tehnyt myös some-mainontaa joka onkin opintojeni ajalta jo ennestään tuttua.

 

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt?

Olen assistenttina useissa asiakasprojekteissa ja teen monipuolisia digimarkkinoinnin tehtäviä

 

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu? Mitä kaikkea pääset tekemään täällä?

Enimmäkseen olen tehnyt monenlaisia avustavia töitä, esimerkiksi verkkosivujen optimointia, some mainoksia ja mainosbannereita

 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Vaihtelevuus ja se että saa käyttää omaa luovuutta. Nautin siitä että pääsen toteuttamaan asioita jotka jo hallitsen ja opin koko ajan myös uutta lisää. Jatkuva kehittyminen on palkitsevaa kuten myös se että voi olla mukana auttamassa asiakkaita heidän liiketoimintansa tunnettuuden lisäämisessä.

Etätyön mahdollisuus sopii hyvin omaan liikkuvaan elämäntyyliini kun töitä voi välillä tehdä myös paikkariippumattomasti.

 

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä/työstäsi?

Monipuolisuus, ahkeruus, joustavuus

 

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla

Ollaan oltu etätöissä koko ajan niin en ole päässyt vielä toimistolle, mutta Kaamoksen kaatajaiset oli hauska yhteinen tilaisuus!

 

Millaista verkkiksellä on olla töissä? Mikä Verkkiksessä/työssäsi on parasta?

Verkkiksen rento ja kannustava ilmapiiri luo oppimiselle hyvät puitteet, työkavereiden asiantuntijuutta unohtamatta. Arvostan sitä että täällä jokainen saa olla oma itsensä ja apua saa aina tarvittaessa. Rentoon ja aitoon porukkaan on helppo tulla uutenakin mukaan.

 

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Hmm… Varmaankin joku muusikko tai muu taiteilija

 

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Suoritin digimarkkinointiin pohjautuvan ammattitutkinnon alanvaihtajana. Tein yli puolet tutkinnosta näyttötyönä joten pääsin tekemään paljon käytännön asiakasprojekteja ja tehtäviä jo työharjoittelun aikana. Olin osana some-tiimiä jossa tein pääsääntöisesti Facebook-mainontaa.

Ennen uudelle uralle ponkaisua olen työskennellyt pitkään Postilla sekä erilaisissa asiakaspalvelun työtehtävissä. Pitkä työhistoria avartaa näkemyksiä ja auttaa ymmärtämään kokonaisuuksia paremmin kun on saanut tehdä monenlaisia erityyppisiä töitä.

 

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Olen päässyt lyhyessä ajassa jo perehtymään uusiin asioihin ja syventämään osaamistani mm. Googlen parissa. Myöskin tutut työkalut ovat tulleet entistä tutummiksi. Verkkiksellä on paljon mielenkiintoisia asiakkuuksia, joiden mukana puuhastelu avartaa jatkuvasti näkökulmia.

 

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Olen mukana auttamassa erilaisia kauppoja ja yrityksiä, jotta sinäkin tietäisit ketä he ovat ja mitä he tekevät. Teen mm. kuvallista mainontaa ja kirjoitan tekstejä, joissa kerrotaan heidän toiminnastaan.

 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Kannattaa miettiä persoonallisuutta ja omia vahvuuksia liiketoiminnan(kin) kannalta.

Markkinointia opetellessa olen huomannut sen konkreettisesti, että kannattaa satsata siihen missä, miten ja kenelle lähtee viestiä viemään ja tunnettuutta rakentamaan.

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Venla T.

Nimi: Venla Tikkanen Titteli: Digimarkkinoinnin harjoittelija Supervoima: Tunneäly Koulutus: 4. vuoden kauppatieteilijä #verkkisläinen: Maaliskuusta 2021 Motto: Asiat järjestyy kyllä. Fun fact: Olen ajanut Cheekin omistamalla S-sarjan mersulla.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.. Olen 23-vuotias markkinoinnin opiskelija Oulun yliopistosta. Minua kiinnostaa markkinoinnissa etenkin visuaalinen puoli, kuluttajakäyttäytyminen… Lue lisää

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Johanna

Kuva: Keijo Lehtimäki Nimi: Johanna Virolainen Titteli: Kasvupäällikkö Supervoima: Näen juuri ennen nukahtamista välähdyksiä tauluista, joita sitten yritän jossain välissä ehtiä maalaamaan ennen kuin kuva hälvenee mielestä. Koulutus: Tradenomi #verkkisläinen: 03/2021 lähtien Lempinimi: Jossu, Johku Motto: Tee niin kuin sydän sanoo, älä niin kuin muut sanoo. Fun fact: Päähäni jää paljon turhaa tietoa, kuten inhoamieni laulujen sanoja.    … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jaakko

Nimi: Jaakko Saarenketo Titteli: Senior Developer Supervoima: Estetiikan taju yhdistettynä luovaan koodaustaitoon Koulutus: Vaihdoin Lapin Yliopiston opinnot startup-maailmaan #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Lempinimi: …yksi lempisanoistani on ”Lämpimämpi” Motto: Yksin pääsee nopeammin mutta yhdessä pidemmälle Fun fact: Mikäli huoneessa on kitara tai piano, pystyn viihdyttämään ihmisiä loputtomalla pop/rock keikalla.      … Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit