fbpx #Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Asko - Verkkoasema

11.03.2021

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Asko

Nimi: Asko Korhonen

Titteli: Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija

Supervoima: Pedanttius

Koulutus: Hyvin pian tietojenkäsittelyn tradenomi

#verkkisläinen: Tammikuusta 2021

Motto: Maltti on valttia

Fun fact: Olen innokas wannabe-hortonomi joka tolskaa hyöty- ja huonekasvien kimpussa, olisipa joku päivä oma kasvihuone!

 

 

 

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.

Korhosen Asko, pian valmistuva tietojenkäsittelyn tradenomi ja palijasjalakanen oululainen.

 

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Verkkoasema teki vaikutuksen freesiydellään eli se vaikutti rennolta ja menevältä yritykseltä, jossa töitä silti tehdään päättäväisesti ja ammattitaitoisesti. Myös luokkakaverini Tiina-Liinan iloiset postaukset ja selvä yrityksessä viihtyminen auttoivat luomaan mielenkiintoa ja uteliaisuutta yritystä kohtaan.

 

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Olen ollut mukana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, joissa työtehtävät ovat olleet hyvin monipuolisia sisältäen muun muassa kehitystä useilla julkaisujärjestelmillä, markkinoinnin automaation alustoilla, monipuolista analysointia Googlen työkaluilla ja tietenkin hakukoneoptimointia.

 

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt?

Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija.

 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Ehdottomasti työnkuvan monipuolisuus ja tutustuminen asiakkaisiin ja heidän toimialoihinsa, joihin ei välttämättä muuten tulisi perehdyttyä samalla intensiteetillä.

 

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä/työstäsi?

Asiantunteva, rento, kirjava

 

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla

Ihmisten tapaaminen ensimmäistä kertaa kasvotusten kahden kuukauden yhdessä työskentelyn jälkeen on vähintäänkin mielenkiintoista.

 

Millaista verkkiksellä on olla töissä? Mikä Verkkiksessä/työssäsi on parasta?

Innostavaa ja mielekästä, uskon että alalla ja työnkuvassa on niin paljon oppimista, että sen uutuuden viehätys ei hyydy ihan heti, josko koskaan.

 

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Jacques Cartier, Jacques Cousteau tai kuka tahansa löytöretkeilijä tai tutkimusmatkailija.

 

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Leijonanosa aiemmasta työkokemuksesta tulee myynnin parista, erityisesti kuluttajamyynnistä, mutta sulkia hattuun on silti kertynyt myös taittavan toimittajan tehtävistä, pienimuotoisesta valokuvauksesta ja jopa yhden keikan verran anniskeluravintolassa toimimisesta.

 

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Erityisesti itsenäinen ongelmanratkaisukyky ja luotto omaan tekemiseen on kehittynyt positiivisesti.

 

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Meidän firma auttaa muita firmoja, jotta he voisivat menestyä vielä enemmän.

 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Panostakaa markkinointiin, sitä ei voi koskaan olla liikaa, sillä maailman parhaan tuotteen tai palvelun arvo on nolla, jos kukaan ei ole koskaan kuullut siitä.

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Jani

Nimi: Jani Mettovaara Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Loppumaton huumorintaju Koulutus: Tietotekniikan insinööri (AMK) #verkkisläinen: Toukokuusta 2021 Motto: Jos et tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kannattaa nauraa. Fun fact: Olen innokas konsolijääkiekon ja eSHL-sarjan katsoja.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.. Olen 46-vuotias ihminen Oulusta. Työpäivät… Lue lisää

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Venla T.

Nimi: Venla Tikkanen Titteli: Digimarkkinoinnin harjoittelija Supervoima: Tunneäly Koulutus: 4. vuoden kauppatieteilijä #verkkisläinen: Maaliskuusta 2021 Motto: Asiat järjestyy kyllä. Fun fact: Olen ajanut Cheekin omistamalla S-sarjan mersulla.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.. Olen 23-vuotias markkinoinnin opiskelija Oulun yliopistosta. Minua kiinnostaa markkinoinnissa etenkin visuaalinen puoli, kuluttajakäyttäytyminen… Lue lisää

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Johanna

Kuva: Keijo Lehtimäki Nimi: Johanna Virolainen Titteli: Kasvupäällikkö Supervoima: Näen juuri ennen nukahtamista välähdyksiä tauluista, joita sitten yritän jossain välissä ehtiä maalaamaan ennen kuin kuva hälvenee mielestä. Koulutus: Tradenomi #verkkisläinen: 03/2021 lähtien Lempinimi: Jossu, Johku Motto: Tee niin kuin sydän sanoo, älä niin kuin muut sanoo. Fun fact: Päähäni jää paljon turhaa tietoa, kuten inhoamieni laulujen sanoja.    … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit