11.03.2021

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Asko

Nimi: Asko Korhonen

Titteli: Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija

Supervoima: Pedanttius

Koulutus: Hyvin pian tietojenkäsittelyn tradenomi

#verkkisläinen: Tammikuusta 2021

Motto: Maltti on valttia

Fun fact: Olen innokas wannabe-hortonomi joka tolskaa hyöty- ja huonekasvien kimpussa, olisipa joku päivä oma kasvihuone!

 

 

 

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.

Korhosen Asko, pian valmistuva tietojenkäsittelyn tradenomi ja palijasjalakanen oululainen.

 

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Verkkoasema teki vaikutuksen freesiydellään eli se vaikutti rennolta ja menevältä yritykseltä, jossa töitä silti tehdään päättäväisesti ja ammattitaitoisesti. Myös luokkakaverini Tiina-Liinan iloiset postaukset ja selvä yrityksessä viihtyminen auttoivat luomaan mielenkiintoa ja uteliaisuutta yritystä kohtaan.

 

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Olen ollut mukana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, joissa työtehtävät ovat olleet hyvin monipuolisia sisältäen muun muassa kehitystä useilla julkaisujärjestelmillä, markkinoinnin automaation alustoilla, monipuolista analysointia Googlen työkaluilla ja tietenkin hakukoneoptimointia.

 

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt?

Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija.

 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Ehdottomasti työnkuvan monipuolisuus ja tutustuminen asiakkaisiin ja heidän toimialoihinsa, joihin ei välttämättä muuten tulisi perehdyttyä samalla intensiteetillä.

 

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä/työstäsi?

Asiantunteva, rento, kirjava

 

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla

Ihmisten tapaaminen ensimmäistä kertaa kasvotusten kahden kuukauden yhdessä työskentelyn jälkeen on vähintäänkin mielenkiintoista.

 

Millaista verkkiksellä on olla töissä? Mikä Verkkiksessä/työssäsi on parasta?

Innostavaa ja mielekästä, uskon että alalla ja työnkuvassa on niin paljon oppimista, että sen uutuuden viehätys ei hyydy ihan heti, josko koskaan.

 

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Jacques Cartier, Jacques Cousteau tai kuka tahansa löytöretkeilijä tai tutkimusmatkailija.

 

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Leijonanosa aiemmasta työkokemuksesta tulee myynnin parista, erityisesti kuluttajamyynnistä, mutta sulkia hattuun on silti kertynyt myös taittavan toimittajan tehtävistä, pienimuotoisesta valokuvauksesta ja jopa yhden keikan verran anniskeluravintolassa toimimisesta.

 

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Erityisesti itsenäinen ongelmanratkaisukyky ja luotto omaan tekemiseen on kehittynyt positiivisesti.

 

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Meidän firma auttaa muita firmoja, jotta he voisivat menestyä vielä enemmän.

 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Panostakaa markkinointiin, sitä ei voi koskaan olla liikaa, sillä maailman parhaan tuotteen tai palvelun arvo on nolla, jos kukaan ei ole koskaan kuullut siitä.

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jaakko

Nimi: Jaakko Saarenketo Titteli: Senior Developer Supervoima: Estetiikan taju yhdistettynä luovaan koodaustaitoon Koulutus: Vaihdoin Lapin Yliopiston opinnot startup-maailmaan #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Lempinimi: …yksi lempisanoistani on ”Lämpimämpi” Motto: Yksin pääsee nopeammin mutta yhdessä pidemmälle Fun fact: Mikäli huoneessa on kitara tai piano, pystyn viihdyttämään ihmisiä loputtomalla pop/rock keikalla.      … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Riitta

Nimi: Riitta Ylilehto Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Pitkäjänteinen ja pitkäpinnainen Koulutus: FM #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Motto: Tee unelmista totta! Fun fact: Päämääräni on testata kuinka pitkälle voi juosta pysähtymättä. 😉 …Matkasta tulee eittämättä pitkä. Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Olen markkinoinnin ammattilainen ja ikuinen opiskelija (aina löytyy… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Anu

Nimi: Anu Taskila Titteli: Digimarkkinoinnin trainee Supervoima: Sitkeys Koulutus: Liiketoiminnan ammattitutkinto (digimarkkinoinnin osaamisala) #verkkisläinen: tammikuusta 2021 Lempinimi: Niitä on monta… Motto: ”Se on monipiippuinen juttu” Fun fact: Minulla on ainakin kolme persoonaa: Työ/arkiminä, mökki/luontominä ja PinUp/taiteilijaminä. Kaikki tutustumisen arvoisia tyyppejä!   Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti.. Tien päällä… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit