fbpx #Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Venla T. - Verkkoasema

02.07.2021

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Venla T.

Nimi: Venla Tikkanen

Titteli: Digimarkkinoinnin harjoittelija

Supervoima: Tunneäly

Koulutus: 4. vuoden kauppatieteilijä

#verkkisläinen: Maaliskuusta 2021

Motto: Asiat järjestyy kyllä.

Fun fact: Olen ajanut Cheekin omistamalla S-sarjan mersulla.

 

 

 

Duunissa Verkkoasemalla

Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti..

Olen 23-vuotias markkinoinnin opiskelija Oulun yliopistosta. Minua kiinnostaa markkinoinnissa etenkin visuaalinen puoli, kuluttajakäyttäytyminen sekä tunneäly. Minusta löytyy niin luova kuin analyyttinenkin puoli.

 

Miten ja miksi päädyit Verkkikselle? Miksi hait juuri Verkkoasemalle töihin?

Etsin markkinoinnin harjoittelupaikkaa ja kerroin tästä myös LinkedIn:issä sekä Verkkiksen Teemulle. Teemun kanssa tunnemme lukioajoilta. Sattumalta samoihin aikoihin Verkkiksellä oli haussa harjoittelija Teemun apukäsipariksi ja Teemu vinkkasikin minusta markkinointitiimin tiiminvetäjälle Outille.

 

Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä Verkkiksellä?

Olen tehnyt paljon Verkkoaseman omaa markkinointia. Tuotan Verkkiksen somepostauksiin niin kuvia kuin tekstiäkin. Olen saanut myös syventyä Google Analyticsin ihmeellisen maailmaan. Pikkuhiljaa olen siirtynyt myös asiakastöiden pariin.

 

Mikä on roolisi Verkkiksellä nyt?

Olen digitaalisen markkinoinnin harjoittelija ja osana sisältötiimiä.

 

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu? Mitä kaikkea pääset tekemään täällä?

Työnkuvaani kuuluu mainoskuvien sekä somepostausten kuvien muokkaaminen sekä jakelu eri kanaviin. Teen myös sisällönsyöttöä ja editoin niin Verkkiksen kuin asiakkaidenkin videoita. Suurin osa työstäni on tukitoimintoja ja tapahtuvat kulisseissa.

 

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

Olen päässyt kehittämään omaa asiantuntemustani ja saanut käytännön kokemusta koulussa opitun teorian lisäksi.

 

Mitkä kolme adjektiivia sinulla tulee ensimmäisenä mieleen Verkkiksestä/työstäsi?

Dynaaminen, antoisa ja monipuolinen.

 

Kerro joku hauska juttu mikä on tapahtunut työpaikalla

Olemme kuvanneet Tiinan ja Teemun kanssa tiktokkeja. Kuvaussessiot ovat tuoneet vaihtelua työpäiviin 😁.

 

Millaista verkkiksellä on olla töissä? Mikä Verkkiksessä/työssäsi on parasta?

Verkkiksellä parasta on se, kun saa oppia eri asiantuntijoilta heidän omasta aiheestaan. Verkkiksellä on myös todella mukavat työkaverit!

 

Jos voisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit?

Joku kuuluisa taiteilija, joka voi maalata päivät pitkät abstrakteja tauluja ateljeessaan.

 

Oma asiantuntijuus

Mitä töitä olet tehnyt ennen Verkkistä / mitä alan osaamista sinulla oli ennen tänne tuloa?

Yläasteella pidin kokkikerhoja ja lukion jälkeen olin kaupan kassalla. Yhden kesän vietin myös mainostoimistossa harjoittelussa. Opintojen kautta on rakentunut kokonaiskuva bisnesmaailmasta.

 

Miten työroolisi / osaamisesi on kehittynyt täällä työskennellessäsi?

Olen päässyt oppimaan mitä digimarkkinointi on käytännössä ja miten analytiikkaa hyödynnetään tukemaan päätöksiä.

 

Miten selittäisit työpäiväsi/-tehtäväsi lapselle?

Venla-täti naputtelee päivän tietokoneella ja puhuu videopuheluita muitten ihmisten kanssa. Välillä Venla piirtää tietokoneella myös kuvia.

 

Minkä arvokkaan vinkin antaisit yrityksille, mitä ei yleensä osata ottaa huomioon?

Tärkeintä yritykselle on jäädä mieleen. Markkinointi menee hukkaan, jos potentiaalinen asiakas ei muista yritystä. Herättäkää siis tunteita, positiivisia tai negatiivisia, mutta kunhan teitä ei unohdeta. Kaikkia ei myöskään voi miellyttää samalla kertaa, joten määritelkää kohderyhmä ja herättäkää niissä haluttuja reaktioita.

 

veras

Me Verkkoaseman työntekijät kutsumme joskus Verkkoasemaa Verkkikseksi ja itseämme verkkisläisiksi. Tämä on työntekijöiden blogi, jolla ei ole yhtä vakiokirjoittajaa.

Tilaa blogit

Sinua saattaa kiinnostaa myös

#Verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa: Johanna

Kuva: Keijo Lehtimäki Nimi: Johanna Virolainen Titteli: Kasvupäällikkö Supervoima: Näen juuri ennen nukahtamista välähdyksiä tauluista, joita sitten yritän jossain välissä ehtiä maalaamaan ennen kuin kuva hälvenee mielestä. Koulutus: Tradenomi #verkkisläinen: 03/2021 lähtien Lempinimi: Jossu, Johku Motto: Tee niin kuin sydän sanoo, älä niin kuin muut sanoo. Fun fact: Päähäni jää paljon turhaa tietoa, kuten inhoamieni laulujen sanoja.    … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Mika

Nimi: Mika Väisänen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Supervoima: Sinnikkyys Koulutus: Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytieteet) #verkkisläinen: Syksystä 2020 Motto: Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan Fun fact: Pesunkestävä hevimies ja hifi-intoilija, jonka vapaa-aika kuluu musiikin kuuntelun, kitaran soiton ja retropelien parissa.       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile… Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Jaakko

Nimi: Jaakko Saarenketo Titteli: Senior Developer Supervoima: Estetiikan taju yhdistettynä luovaan koodaustaitoon Koulutus: Vaihdoin Lapin Yliopiston opinnot startup-maailmaan #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Lempinimi: …yksi lempisanoistani on ”Lämpimämpi” Motto: Yksin pääsee nopeammin mutta yhdessä pidemmälle Fun fact: Mikäli huoneessa on kitara tai piano, pystyn viihdyttämään ihmisiä loputtomalla pop/rock keikalla.      … Lue lisää

#Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Asko

Nimi: Asko Korhonen Titteli: Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija Supervoima: Pedanttius Koulutus: Hyvin pian tietojenkäsittelyn tradenomi #verkkisläinen: Tammikuusta 2021 Motto: Maltti on valttia Fun fact: Olen innokas wannabe-hortonomi joka tolskaa hyöty- ja huonekasvien kimpussa, olisipa joku päivä oma kasvihuone!       Duunissa Verkkoasemalla Kuka olet? Kuvaile itseäsi lyhyesti. Korhosen Asko, pian… Lue lisää

Analytiikka asiakaskokemus b2b b2b-myynti CRM digitaalinen markkinointi digitalisaatio DO2018 ensivaikutelma hakukonemainonta hakukoneoptimointi henkilöstö henksublogi ihandiginä Internet Intranet Intrexx kaupallinen ehdotus Laskeutumissivu liidit marketing it markkinoinnin automaatio markkinointi markkinointistrategia markkinointiteknologia myynti northern glow ohjelmistosuunnittelu Ohjelmistot palvelut salesvation sisällöntuotanto sisältömarkkinointi Sosiaalinen media Sähköinen liiketoiminta Testaus Tietoturva trainee tulevaisuus uutiskirje verkkokauppa verkkosivu-uudistus Verkkosivut videotuotanto Yrittäjyys

Kaikki blogit