DevMIT-palvelu

Matalan kynnyksen palvelu, kun tarvitset täsmäosaamista digimarkkinoinnin toimenpiteiden toteuttamiseen

digitaalisen markkinoinnin tyypilliset tavoitteet: Näkyvyys, tunnettuus ja liidit

Digimarkkinoinnin tavoitteet muuttuvat todeksi vain toteutuksen kautta ja siihen ei aina aika eikä oma osaaminen riitä. DevMIT-palvelu tarjoaa asiantuntijatiimejä tuloksellisen markkinoinnin toteuttamiseen!

Toteutus on nopeaa ja työn jälki ammattimaista!

Asiantuntijatiimit jokaisen digimarkkinoinnin vaiheen toteutukseen

REANE-malli

Täsmäosaamista digitaaliseen markkinointiin

Aina ei ole mahdollisuutta tai halua sitoutua kuukausien sopimuksiin. DevMIT-palvelumme sopiikin sinulle, jos haluat esimerkiksi kokeilla digimarkkinointipalvelun ostamista ulkoa. Tai ehkä sinulla on oma markkinointitiimi talossa, mutta tarvitsette erityisosaamista esimerkiksi Google-mainontaan tai rekrykampanjan suunnitteluun. Meillä on liuta asiantuntijoita valmiina auttamaan. Kerro siis toiveesi ja me pidämme huolen siitä, että saavutat tavoitteesi.

DevMIT auttaa digimarkkinoinnin haasteissa!

”Tarvitsemme perusviestintää somessa, nettisivuilla ja uutiskirjeissä. Työtä ei ole riittävästi tekijän palkkaamiseen, mutta tarvitaan asiantuntevia apukäsiä sisällön kirjoittamiseen ja jakeluun.”

”Haluttaisiin VAIN näkyä paremmin Googlessa! Kuka tekisi meille jatkuvaa hakukoneoptimointia sekä Google Ads -mainontaa?”

SOS! Miksi analytiikka on lakannut toimimasta? Miksi verkkosivumme eivät enää näy Googlessa? Miten parantaa somekampanjan konversiota? Tarvitaan silloin tällöin asiantuntija-apua ja paikan mistä sitä voi näppärästi saada!”

”Meillä on markkinointiosaaja talon sisällä, mutta tarvitsemme asiantuntijan täsmäosaamista mm. verkkosivujen tekniseen kehittämiseen, vaativien kampanjoiden toteutukseen sekä tehokkaaseen raportointiin.”

MIten?

1

VELOITUKSETON:

Kartoitetaan tilanteesi ja tarpeesi.

2

Ehdotamme tarpeisiisisopivan kokoista DevMIT-palvelua.

3

Saat oman kasvupäällikön yhteyshenkilöksi.

4

Avaamme Teams-kanavan tehokasta viestintää varten.

5

Käärimme hihat!

Hinnoittelu

Aina tarpeisiisi sopiva.

Hinta, joka sopii budjettiin ja vastaa tarpeisiin. Hintaan ei sisälly mahdollinen mediabudjetti.

Markkinointi -suunnitelma

Sopiva, kun halutaan aloittaa suunnitelmallinen ja tuloksellinen markkinointi. Sisältää esikyselyn, nykytila-analyysin, workshopin sekä lopputuloksena markkinointisuunnitelman budjetteineen. Tämä vaihe toteutetaan aina DevMIT Basicin ja Plus -palvelun aloitusvaiheessa. 

Hinta 2 500 €/kk.

Tuntimäärä: 8-10h/kk

Basic

Sopiva, kun tarvitaan vain perusviestintää digikanaviin. Suosittelemme ensiaskeleeksi digimarkkinointia aloitteleville yrityksille. Esimerkiksi kuukausittaiset somepostaukset, uutiskirjeen suunnittelu & lähetys ja artikkelin tuottaminen verkkosivulle.

Hinta 1 880 €/kk.

Tuntimäärä 14-17h/kk

Käyttöönottomaksu: 2500 eur (alv 0) laskutetaan palvelun aloituskuukautena. Koskee molempia palvelutasoja (Basic ja Plus).

Miksi?

1

Vahva B2B-näkemys.

2

Oma nimetty kasvupäällikkö.

3

Saat sekä markkinoinnin että osaamisen "yhdeltä luukulta".

4

Kokonaisuus on juuri tarpeisiisi mitoitettu

5

Toimintamme mahdollistaa työtuntien tehokkaan käytön.

6

Ei määräaikaisia sopimuksia.

Millä tolalla digitaalinen markkinointinne on?

Haluaisitko saada meiltä räätälöidyn yhteistyöehdotuksen ja kuulla, miten asiantuntijamme arvioivat digitaalista näkyvyyttänne ja miten sitä voisi parantaa niin, että saatte tavoittelemianne tuloksia? 

Täytä maksuton tarvekartoituksemme niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tarvekartoituksen täyttäminen ei sido teitä mihinkään, mutta se antaa teille kättä pidempää sen päätöksen tekemiseen, haluatteko ulkoistaa markkinointinne tai osan toimenpiteistä.

miten voimme auttaa?

Jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme auttaa myös teitä pääsemään tavoitteisiinne, varaa tästä juttuhetki Verkkoaseman toimitusjohtajan Tiina Räisäsen kalenteriin!

Tiina Räisänen

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä