DiamondCRM

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

DiamondCRM – myynti ja markkinointi yhdessä!

Moderni ja helppokäyttöinen DiamondCRM on nopea ottaa käyttöön. CRM on saatavilla pilvipalveluna, mutta täysin omana asennuksena, joka mahdollistaa loistavan skaalattavuuden tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Myös CRM:n ominaisuuksia pystytään räätälöimään asiakaskohtaisesti. DiamondCRM taipuu isompienkin organisaatioiden tarpeisiin ollen silti yksi markkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja!

Hyödyt

 1. Järjestelmä taipuu sinun tarpeidesi mukaan, ei toisinpäin: Oma asennus mahdollistaa laajennettavuuden ja räätälöitävyyden jatkossa.
 2. Säästät rahaa: Käyttäjäkohtainen hinta on edullinen.
 3. Säästät aikaa: DiamondCRM on suoraan yhdistettävissä mm. ActiveCampaign ja WordPress järjestelmiin, joten saat verkkosivuille sekä markkinoinninautomaatioon tulleet liidit suoraan CRM:ääsi!
 4. Markkinointi ja myynti puhuvat jatkossa samaa kieltä: DiamondCRM yhdistää markkinoinnin ja myynnin työkalut, joten mitattavuus on mahdollista myyntiprosessin loppuun saakka.
 5. Säästät hermojasi: DiamondCRM:n käyttöliittymä on moderni ja erittäin helppokäyttöinen. Voit käyttää sitä näppärästi myös mobiilisti – vaikka tienpäällä ollessasi.

DiamondCRM sisältää:

 • Dashboard ja pikaraportit
 • Yritys- ja henkilörekisteri
 • Tapahtumat/tehtävät
 • Liidit/myyntiprojektit/tarjoukset
 • Referenssit
 • Sopimukset
 • Kampanjat
 • Projektit
 • Erittäin tehokkaat hakutoiminnot

Hinnoittelu

99 eur / kk (sisältää 5 käyttäjän lisenssit)

 • Lisälisenssit: 5 käyttäjää / 75 eur / kk.
 • Yksi käyttäjälisenssi sisältää aina 2Gt tallennustilaa DiamondCRM:ssä.
 • Käyttöönottoprojekti sisältää luokittelut, konfiguroinnit, koulutuksen ja datamigraatiot. Kertakustannus on 2 400 euroa.
 • Hinnat alvittomia.

Ota yhteyttä

Kuinka me voimme auttaa sinua? Ota meihin yhteyttä ja sovi tunnin ilmainen asiantuntijatapaaminen.

Joni Norring
myyntijohtaja
040 675 3700
[email protected]

Ota yhteyttä!

Marketing IT –palvelullamme saat enemmän

Marketing IT-palvelussamme emme keskity kanavaan, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Näin ollen sinun ei tarvitse ostaa erikseen esimerkiksi Google AdWords-kampanjaa, hakukoneoptimointia, some-kampanjointia tai verkkosivuston muutostöitä, vaan kaikki hoituu yhdellä sopimuksella saman toimittajan kautta.

Kun digimarkkinoinnin keinoja niputetaan, myös tulokset paranevat, sillä kokonaisuus otetaan haltuun ja selkeät tavoitteet ohjaavat markkinointitoimenpiteitäsi. MIT-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijoista sekä ohjelmistokehittäjistä.

Tutustu MIT-palveluumme!

Blogi13.11.2018
Digimarkkinointi vuonna 2019
Analytiikka, digitaalinen markkinointi, markkinoinnin automaatioAnalytiikka, Digitaalinen markkinointi, Markkinoinnin automaatio
Blogi28.05.2018
Kaloista laskuja
CRM, OhjelmistotCRM, Ohjelmistot
Blogi11.04.2017
Markkinoinnin automaation kolmikanta
Markkinoinnin automaatio, Verkkosivut
Blogi04.09.2014
Sähköpostimarkkinointi
Markkinoinnin automaatio, Sähköpostimarkkinointi
ReferenssicaseMuhos – Kuntasivuston ja intran toteuttaminen WordPressilläIntranet, Verkkosivut
ReferenssicaseNuorten ystävät ry – yhteistyötä vuodesta 2002 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkosivut
ReferenssicaseIntranet-ratkaisu WordPress-alustallaIntranet, Yleiset
ReferenssicaseBittium – yhteistyötä vuodesta 2000 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkokauppa, Verkkosivut