CRM

Markkinoi paremmin ja myy enemmän!
ALOITA TÄSTÄ!

Kuinka ylläpidät ja hallinnoit yrityksesi kalleinta tietovarantoa?

Yrityksen yksi tärkeimmistä tietovarannoista on asiakastieto. Tätä tulisikin hallita reaaliaikaisesti ja tiedon tulisi olla sekä myynnin että markkinoinnin käytettävissä. Asiakastieto auttaa parantamaan asiakaspalvelua, kohdentamaan markkinointia ja tehostamaan myyntiä.

 

Miksi moderni CRM eikä excel?

  • Tieto on ajan tasalla ja saatavilla kaikkialla.
  • Tietoa voidaan kuljettaa eri järjestelmien välillä ja rikastaa.
  • Markkinointi ja myynti puhuvat samaa kieltä: DiamondCRM yhdistää markkinoinnin ja myynnin työkalut, joten mitattavuus on mahdollista myyntiprosessin loppuun saakka.
  • Säästät hermojasi: DiamondCRM:n käyttöliittymä on moderni ja erittäin helppokäyttöinen. Voit käyttää sitä näppärästi myös mobiilisti – vaikka tienpäällä ollessasi.

 

DiamondCRM – myynti ja markkinointi yhdessä!

Moderni ja helppokäyttöinen DiamondCRM on nopea ottaa käyttöön. CRM on saatavilla pilvipalveluna, mutta täysin omana asennuksena, joka mahdollistaa loistavan skaalattavuuden tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Myös CRM:n ominaisuuksia pystytään räätälöimään asiakaskohtaisesti. DiamondCRM taipuu isompienkin organisaatioiden tarpeisiin ollen silti yksi markkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja!

DiamondCRM on suoraan yhdistettävissä mm. ActiveCampaign ja WordPress järjestelmiin, joten saat verkkosivuille sekä markkinoinninautomaatioon tulleet liidit suoraan CRM:ääsi!

 

DiamondCRM ominaisuudet:

1

Dashboard ja pikaraportit sekä erittäin tehokkaat hakutoiminnot

2

Yritys- ja henkilörekisteri

3

Tapahtumat/tehtävät

4

Liidit/myyntiprojektit/tarjoukset

5

Referenssit

6

Sopimukset

7

Kampanjat

8

Projektit

Hinnoittelu

5 käyttäjää: 99 eur / kk (alv 0)

Lisälisenssit: 5 käyttäjää / 75 eur / kk.

Yksi käyttäjälisenssi sisältää aina 2Gt tallennustilaa DiamondCRM:ssä.

Käyttöönottoprojekti sisältää luokittelut, konfiguroinnit, koulutuksen ja datamigraatiot. Kertakustannus on 2 400 euroa.

Vinkkejä!

CRM - Pärjäisin kai ilmankin?

Lisää blogikirjoituksia CRM:stä

HANKI ENEMMÄN NÄKYVYYTTÄ JA LIIDEJÄ

NOSTA MARKKINOINTISI TASOA VÄLITTÖMÄSTI!

Lunasta veloitukseton 35 minuutin mittainen digimarkkinoinnin konsultointi ja nykytila-analyysi. Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

ALOITA TÄSTÄ!