Etkö tiedä mitä etsit tai tarvitset?

Ei hätää! Kokosimme tälle sivulle kaikki tarjoamamme veloituksettomat asiantuntijapalvelut, joiden avulla kartoitamme tarpeesi kokonaisvaltaisesti ja ohjaamme sinut oikean palvelun piiriin. Tältä sivulta voit kuitenkin jo hieman hahmotella, mikä palvelu voisi olla sinun tarpeeseesi sopiva. Muista kuitenkin, että ei ole vakavaa, jos et ensimmäisellä yhteydenotollasi satukkaan juuri oikean palvelun piiriin, ohjaamme sinut kyllä eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä!

TILAA VELOITUKSETON ETÄVALMENNUS!

”Digimarkkinoinnin kokonaisuus haltuun”–valmennus tilattavissa webinaarimuodossa organisaatiollesi sopivaan ajankohtaan. Vuorovaikutteinen webinaari kestää 45 minuuttia ja siinä käydään digimarkkinoinnin perusteet läpi ymmärrettävästi, asiantuntijavinkkien kera. Veloitukseton valmennus on tarkoitettu kaikille organisaatioille ja yrityksille, jotka toivovat tasonnostoa digimarkkinointiinsa. Voit olla yritystoimintasi alkuvaiheessa tai sitten jo kokeneempi toimija.

Valmennuksessa analysoidaan juuri teidän näkyvyytenne mm. Googlessa ja somessa REANE-mallin mukaisesti. Lopuksi saatte konkreettisia vinkkejä ja toimenpide-ehdotuksia, joilla voitte kehittää digimarkkinointianne.

Tilaa veloitukseton etävalmennus tästä!

MITEN DIGIMARKKINOINNILLA TUETAAN MYYNTIÄ?

LUNASTA VELOITUKSETON 35 MINUUTIN MITTAINEN DIGIMARKKINOINNIN KONSULTOINTI JA NYKYTILA-ANALYYSI!

Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

Tämä palvelumme soveltuu toiminnassaan jo hieman pidemmällä oleville B2B-yrityksille.

Lunasta ilmainen konsultaatio tästä

KAIKKI MYYNNIN JA MARKKINOINNIN INTEGRAATIOT 30 PÄIVÄSSÄ!

Älä hukkaa enää liidejä ja dataa.

Yrityksilla on usein monia erillisiä myyntiä tukevia järjestelmiä. Myyjien on vaikea hyödyntää niiden tuottamia liidejä ja muuta dataa tehokkaasti, sillä data on pirstaleina pitkin pilveä. Viritä järjestelmäsi tuottamaan oikeasti käyttökelpoisia kuumia liidejä ja paranna myynnin tulosta. Keskity markkinoinnissa tuottamaan liikennettä somekanaviisi, verkkopalveluihisi ja myyntisuppilosi leveämpään päähän. Tehosta ja säästä markkinointi- ja myyntikuluissa. Säästö näkyy suoraan viimeisellä rivillä tuloslaskelmassasi

Tilaa integraatiokartoitus tästä!

Älä tilaa sikaa säkissä – TILAA DEMO!

Intranetin kokeiluversiolla sinä sekä muut kollegasi pääsette koekäyttämään intranetin ominaisuuksia.

Siirry digitaalisen työpöydän ääreen. Intranet sisältää kirjautumisen, sosiaalisen intranetin työkalut, mobiilisovellukset sekä useita muita valmiita sovelluksia käyttöönne.

Demo on pilvessä ja käytössänne 90 päivän ajan sitoumuksetta. Mikäli demo miellyttää ja täyttää tarpeenne, data on tämän jälkeen käytettävissä suoraan. Teemme mielellämme tarjouksen teille kokeiluajan jälkeen pidempiaikaista ratkaisua varten.

Tilaa demo tästä!

ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa palvelua yläpuolelta, voit ottaa meihin yhteyttä myös tämän lomakkeen kautta. Tällä lomakkeella voit kertoa tarpeistasi vapaamuotoisesti.