FACEBOOK-MAINONTA

Lisää liikennettä ja myyntiä!

ALOITA TÄSTÄ!

Facebook-mainonta: Lisää liikennettä ja myyntiä!

Miksi yrityksesi tulisi olla Facebookissa?

72% suomalaisista käyttää Facebookia ja heistä jopa 82 % käyttää sitä vähintään kerran päivässä. Potentiaali tavoittaa tulevat asiakkaasi Facebookissa onkin valtava! Erinomaisten kohdentamismahdollisuuksien ansiosta yrityksillä on mahdollisuus saada viestinsä näkymään oikeille ihmisille oikeaan aikaan. Erilaisia sisältöjä ja kohdennustapoja hyödyntämällä yrityksesi tunnettuus ja verkkosivujesi liikenteen määrä kasvavat sekä saat lisää liidejä myyntisuppiloosi kustannustehokkaasti.

Hyödyt

  1. Unohda hakuammunta. Erinomaisten kohdentamismahdollisuuksien ansiosta pystyt tavoittamaan juuri oikeat ihmiset.
  2. Oikeiden ihmisten tavoittamisen ei tarvitse maksaa maltaita. Facebookissa tavoitat heidät kustannustehokkaasti.
  3. Kasvata yrityksesi tunnettuutta. Oli kyse sitten potentiaalisista asiakkaista tai työntekijöistä.
  4. Palauta verkkosivuvierailijat sisältöjesi pariin uudelleenmarkkinoinnin avulla.

LATAA ILMAINEN SOME-OPAS B2B-YRITYKSILLE!

Tehokas Facebook-mainonta vaatii kohderyhmän tuntemisen lisäksi työkalujen hallintaa

Facebook-markkinointi on tehokasta, jos teet sitä oikein. Sen lisäksi, että sinun täytyy osata määritellä kohdeyleisösi ja viestisi, vaatii itse mainostyökalun opettelu aikaa ja vaivaa. Unohtamatta kampanjoiden optimointia ja tulosten seuraamista. Mikä toimii ja mikä ei? Miten mainontaa kannattaa jatkossa kehittää? Mitkä sisällöt sitouttavat parhaiten?

Miten me se tehdään?

  1. Määrittelemme yrityksellesi somestrategian, jossa käymme läpi mm. yrityksesi kohderyhmät, mikä heitä kiinnostaa ja mistä kanavista heidät tavoittaa parhaiten. Kaikkia kohderyhmiä kun ei välttämättä kannata tavoitella kaikissa somekanavissa. Käymme myös läpi mahdolliset aikaisemmat kampanjat ja analysoimme ne perinpohjaisesti – mikä on toiminut ja mikä ei?
  2. Teemme testin. Varsinkin Facebook-markkinointia ensimmäistä kertaa tekevillä yrityksillä on tärkeää testata, miten viesti ja mahdolliset eri laskeutumissivut toimivat eri kohderyhmille. Suunnittelemme ja toteutamme kampanjan, jonka jälkeen analysoimme ja raportoimme tulokset.
  3. Toteutamme jatkossa puolestasi sekä somesisällöt yrityksesi Facebook-sivulle että markkinointikampanjat.
  4. Jatkuva kehittäminen. Seuraamme tiheästi sisältöjen ja mainoskampanjoiden tehokkuutta, jotta pystymme tuottamaan entistä parempia tuloksia yrityksellesi!

NÄKYVYYTTÄ ILMAN EUROJA -WEBINAARITALLENNE!