Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

 

Digitaalinen markkinointi

Miten saada enemmän näkyvyyttä ja kasvattaa myynnin mahdollisuuksia?

Autamme sinua digitaalisessa markkinoinnissa. Tutustu palveluihimme:

Google-mainonta
alk.
890 €
Hakukone-optimointi
alk.
790 € / kk
Marketing IT
alk. 990 € / kk

Valmennukset
alk. 1400 € / päivä

 
 

  

 


Ostoprosessin alku

Asiakkaan ostoprosessi käynnistyy tiedon haulla ja yli puolet asiakkaiden ostoprosesseista tapahtuu verkossa. Verkkoon mennään tarve edellä: etsimään tietoa, vertailemaan ja lukemaan muiden mielipiteitä ja arvosteluja. Kuluttajat käyttävätkin tänä päivänä valtavasti aikaa tiedon etsimiseen, joka todennäköisimmin käynnistyy googlettamalla.

72 % ostajista googlettaa

Googlen oman tutkimuksen mukaan ostajista 72 % kääntyy ostoprosessinsa aikana Googlen puoleen. Se tarkoittaa, että ne yritykset, jotka onnistuvat valtaamaan Googlen hakutulosten kärkisijat, pääsevät mukaan asiakkaan vertailuun. Viisi ensimmäistä hakutulosta saavat suurimman huomioarvon ja lähes 80 % ensimmäisen hakutulossivun klikkauksista osuu niihin.

Googlen etusivu

Googlen hakutulosten etusivulle voi päästä kahdella tavalla:

  1. Verkkosivujen hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) ratkaisee, että pääset asiakkaan tietoisuuteen, olet esillä ja olemassa. Hyvin ja kokonaisuudessaan tehty hakukoneoptimointi antaa yrityksesi hakutulosten orgaaniselle näkyvyydelle huomattavia etuja. Onko sinun yrityksesi näiden joukossa?
  2. Yrityksesi voi päästä Googlen hakutulosten etusivulle myös Google AdWords -mainonnalla. Mainonnan avulla sinun on mahdollista saavuttaa paikka valtaväylän varrelta melko helposti ja nopeasti. Rahaa ja aikaa voi silti heittää hukkaan, jos mainontaa ei suunnitella kokonaisuutena ja tavoitteet kirkkaasti mielessä.
 

Tarvitsetko apua digitaalisessa markkinoinnissa? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu