Kasvata yrityksesi tunnettuutta ja puhuttele asiakkaitasi Instagramissa! 

Instagram on ollut pitkään lähinnä B2C-yritysten hyödyntämä kanava. Myös B2B-yritykset pystyvät ottamaan Instagramista hyödyn irti mm. vahvistamalla yritys- ja työnantajabrändiään sekä lisäämällä tunnettuuttaan. Muuttamalla yrityksesi Instagram-profiilin yritystiliksi, saat käyttöösi Instagramin analytiikan sekä pystyt tekemään markkinointia suoraan Instagramista. Voit tehdä kohdennettua mainontaa myös Facebookin mainosten hallinta -työkalun avulla.

Instagramin käyttöön pätee siis sama kuin kaikkeen muuhunkin markkinointitoimenpiteisiin: kanavan käytölle on määriteltävä tarkoitus, tavoite ja resurssit. Instagramin käyttö on strateginen valinta, joka otetaan huomioon sisältöstrategiaa määritellessä.

Hyödyt

1

Hyödynnä Instagramia rekrytoinnissa.

Houkuttele potentiaalisia työntekijöitä näyttämällä heille millainen työyhteisö heitä on odottamassa.

2

Lisää yrityksesi tunnettuutta tuomalla tuotteitasi tai palveluitasi esille visuaalisesti

3

Jaa onnistumisia

Rakenna luottamusta potentiaalisten asiakkaidesi kanssa.

4

Vivuta potentiaalisia asiakkaitasi suppilossasi kohti ostoa

Näytä uudelleenmarkkinointimainoksia esim. videoitasi katsoneille.

Kiinnostava ja sitouttava sisältö vaatii aikaa

Sisällöntuotannon tulisi olla jatkuvaa ja säännöllistä. Instagramissa keskiössä ovat toimivat ja kiinnostavat sisällöt, jotka sitouttavat. Ilman hyvää sisältöä, ei Instagram-tilisi tule menestymään. Sisällöntuotanto vaatii siis aikaa ja vaivaa unohtamatta relevantteja hashtageja ja sitoutumista muiden Instagram-tilien sisältöihin. Me Verkkiksellä autamme yritystäsi Instagramin haltuunotossa ja hoidamme tarvittaessa sisällöntuotannon vaikka kokonaan puolestasi. Toteutamme myös tehokkaat markkinointikampanjat Instagramissa puolestasi. 

kiinnostaako ig? 

Haluatko tavoittaa toimialasi opiskelijoita, uraansa rakentavia tekijöitä vai laitetaanko hashtagit koukuttamaan sisältöösi maailmanlaajuisesti? 

Varaa Tiinan kalenterista aika keskustelulle. 

Tiina Räisänen

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä