fbpx Erotu eduksesi ja jää mieleen Instagram-mainonnan avulla | Verkkoasema

Erotu eduksesi
Instagramin avulla

ALOITA TÄSTÄ!

Instagram-mainonta: Kasvata yrityksesi tunnettuutta ja puhuttele asiakkaitasi Instagramissa!

Instagram on ollut pitkään lähinnä B2C-yritysten hyödyntämä kanava. Myös B2B-yritykset pystyvät ottamaan Instagramista hyödyn irti mm. vahvistamalla yritys- ja työnantajabrändiään sekä lisäämällä tunnettuuttaan. Muuttamalla yrityksesi Instagram-profiilin yritystiliksi, saat käyttöösi Instagramin analytiikan sekä pystyt tekemään markkinointia suoraan Instagramista. Voit tehdä kohdennettua mainontaa myös Facebookin mainosten hallinta -työkalun avulla.

Hyödyt

  1. Hyödynnä Instagramia rekrytoinnissa. Houkuttele potentiaalisia työntekijöitä näyttämällä heille millainen työyhteisö heitä on odottamassa.
  2. Lisää yrityksesi tunnettuutta tuomalla tuotteitasi tai palveluitasi esille visuaalisesti.
  3. Jaa onnistumisia. Rakenna luottamusta potentiaalisten asiakkaidesi kanssa.
  4. Vivuta potentiaalisia asiakkaitasi suppilossasi kohti ostoa. Näytä uudelleenmarkkinointimainoksia esim. videoitasi katsoneille.

Kiinnostava ja sitouttava sisältö vaatii aikaa

Sisällöntuotannon tulisi olla jatkuvaa ja säännöllistä. Instagramissa keskiössä ovat toimivat ja kiinnostavat sisällöt, jotka sitouttavat. Ilman hyvää sisältöä, ei Instagram-tilisi tule menestymään. Sisällöntuotanto vaatii siis aikaa ja vaivaa unohtamatta relevantteja hashtageja ja sitoutumista muiden Instagram-tilien sisältöihin. Me Verkkiksellä autamme yritystäsi Instagramin haltuunotossa ja hoidamme tarvittaessa sisällöntuotannon vaikka kokonaan puolestasi. Toteutamme myös tehokkaat markkinointikampanjat Instagramissa puolestasi.

 

Lataa ilmainen someopas
Näkyvyyttä ilman euroja -webinaaritallenne
SIIRRÄ MYYNTISI DIGIIN!

ETÄVALMENNUS

MAINONTA SOSIAALISISSA MEDIOISSA

Edellisen, 20.5. pidettävän somevalmennuksen pohjalta menemme syvemmälle Facebookin, Instagramin ja LinkedInin markkinointiin. Etävalmennuksen aikana käymme läpi perusperiaatteet Facebook Business Managerista sekä LinkedIn Campaign Managerista. Lisäksi saat vinkkejä mainosbannereiden tekoon.

Ajankohta: 20.5. klo 14 – 16

Kesto: 2h

Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Yksittäin ostettuna saat osallistumislinkin valitsemaasi valmennukseen ja sen tallenteen hintaan 89 €. Kaikki kerralla ostettuna, saat pääsyn kaikkiin 15 etävalmennukseen ja niiden tallenteisiin yhteishintaan 990 €.

Miten me se tehdään?

1

Määrittelemme Instagramille oman strategian. Mikä on kanavan tavoite? Ketä siellä tavoitellaan? Millainen sisältö yleisöäsi kiinnostaa? Mitä hashtageja tulisi käyttää?

2

Otamme yrityksesi Instagramin puolestasi haltuun vaikka kokonaan. Huolehdimme julkaisuista, kommentteihin vastaamisesta ja muiden sisältöihin sitoutumisesta.

3

Raportoimme, mikä Instagram-tilillä toimii ja mikä ei ja kehitämme sen sisältöä tulosten mukaan.

4

Otamme Instagramin mukaan markkinointiin, jotta saisit vieläkin enemmän liikennettä verkkosivuillesi.

Vinkkejä somemainontaan!

Verkkiksen asiakkaat menestyvät

Referenssi Pintamestarit Myyvillä verkkosivuilla enemmän liidejä!
Saatiin yli 220 % lisää kävijöitä verkkokauppaan orgaanisen liikenteen
Esko Janatuinen verkkokauppapäällikkö, Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus

MITEN DIGIMARKKINOINNILLA TUETAAN MYYNTIÄ?

NOSTA MARKKINOINTISI TASOA VÄLITTÖMÄSTI!

Lunasta veloitukseton 35 minuutin mittainen digimarkkinoinnin konsultointi ja nykytila-analyysi. Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

ALOITA TÄSTÄ!