INSTAGRAM-MAINONTA

Kasvata yrityksesi tunnettuutta ja puhuttele asiakkaitasi Instagramissa!

ALOITA TÄSTÄ!

Instagam-mainonta: Kasvata yrityksesi tunnettuutta ja puhuttele asiakkaitasi Instagramissa!

Erotu eduksesi Instagramin avulla

Instagram on ollut pitkään lähinnä B2C-yritysten hyödyntämä kanava. Myös B2B-yritykset pystyvät ottamaan Instagramista hyödyn irti mm. vahvistamalla yritys- ja työnantajabrändiään sekä lisäämällä tunnettuuttaan. Muuttamalla yrityksesi Instagram-profiilin yritystiliksi, saat käyttöösi Instagramin analytiikan sekä pystyt tekemään markkinointia suoraan Instagramista. Voit tehdä kohdennettua mainontaa myös Facebookin mainosten hallinta -työkalun avulla.

Hyödyt

  1. Hyödynnä Instagramia rekrytoinnissa. Houkuttele potentiaalisia työntekijöitä näyttämällä heille millainen työyhteisö heitä on odottamassa.
  2. Lisää yrityksesi tunnettuutta tuomalla tuotteitasi tai palveluitasi esille visuaalisesti.
  3. Jaa onnistumisia. Rakenna luottamusta potentiaalisten asiakkaidesi kanssa.
  4. Vivuta potentiaalisia asiakkaitasi suppilossasi kohti ostoa. Näytä uudelleenmarkkinointimainoksia esim. videoitasi katsoneille.

LATAA ILMAINEN SOME-OPAS B2B-YRITYKSILLE!

Kiinnostava ja sitouttava sisältö vaatii aikaa

Sisällöntuotannon tulisi olla jatkuvaa ja säännöllistä. Instagramissa keskiössä ovat toimivat ja kiinnostavat sisällöt, jotka sitouttavat. Ilman hyvää sisältöä, ei Instagram-tilisi tule menestymään. Sisällöntuotanto vaatii siis aikaa ja vaivaa unohtamatta relevantteja hashtageja ja sitoutumista muiden Instagram-tilien sisältöihin. Me Verkkiksellä autamme yritystäsi Instagramin haltuunotossa ja hoidamme tarvittaessa sisällöntuotannon vaikka kokonaan puolestasi. Toteutamme myös tehokkaat markkinointikampanjat Instagramissa puolestasi.

Miten me se tehdään?

  1. Määrittelemme Instagramille oman strategian. Mikä on kanavan tavoite? Ketä siellä tavoitellaan? Millainen sisältö yleisöäsi kiinnostaa? Mitä hashtageja tulisi käyttää?
  2. Otamme yrityksesi Instagramin puolestasi haltuun vaikka kokonaan. Huolehdimme julkaisuista, kommentteihin vastaamisesta ja muiden sisältöihin sitoutumisesta.
  3. Raportoimme, mikä Instagam-tilillä toimii ja mikä ei ja kehitämme sen sisältöä tulosten mukaan.
  4. Otamme Instagramin mukaan markkinointiin, jotta saisit vieläkin enemmän liikennettä verkkosivuillesi.

NÄKYVYYTTÄ ILMAN EUROJA -WEBINAARITALLENNE!