koulutukset ja puheenvuorot

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

Tilaa veloitukseton digianalyysi!

Koulutukset ja puheenvuorot

Koulutukset ja puheenvuorot

Tarvitsetko tilaisuuteesi asiantuntijapuheenvuoron modernista markkinoinnista tai myynnistä? Etsitkö inspiroivaa keynotea tai käytännönläheistä koulutusta?

Verkkoaseman asiantuntijat ovat myös kokeneita kouluttajia. Meiltä saat puheenvuoron tai koulutuksen omiin tarpeisiisi sopien. Olemme kouluttaneet yrityksiä ja organisaatioita jo kymmenen vuoden ajan ja saaneet runsaasti hyvää palautetta puheenvuoroistamme.

”Kiitos valmennuksesta! Olet selvästi alasi huippuammattilainen.” Markkinointi-instituutti

”Kiitos sinulle, koulutus oli todella hyvä. Olet todellakin asiantunteva ja mahdottoman mukava persoona.” Kajaanin Ammattikorkeakoulu

”Koulutuksen paras anti oli sen monipuolisuus ja konkreettiset neuvot jatkoon! Erittäin asiantunteva ja selkeä kouluttaja. Hyvät materiaalit, jotka jäävät itselle avuksi.” Rastor

”Koko setti kouluttajaa myöten oli erinomainen! Mielenkiintoinen päivä, kiitos siitä.” Rastor

 

Huomaa, että koulutuksiamme voit sisällyttää myös Marketing IT-palveluumme.

Iloisia asiakkaitamme 

Verkkoaseman koulutuksia ovat tilanneet mm. Rastor, Kauppakamari, Markkinointi-instituutti, Ammattikorkeakoulut, Oulun Yliopisto, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, BusinessOulu, ProAgria, YTA, OSAO, Johtamistaidon Opisto, MaRa Ry sekä MMA.

Kouluttajat

Riikka Pohjanen
Johtaja, digitaalinen markkinointi
Osaamisalueita: Digitaalinen markkinointi: hakukoneoptimointi, analytiikkatyökalujen hyödyntäminen ja käyttö, verkkosivujen rakentaminen ja tehostaminen, verkkokaupat, sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio (kielet: suomi ja englanti). Tutustu Riikkaan LinkedInissä.

Tiina Räisänen
Toimitusjohtaja
Osaamisalueita: Yrittäjyys, markkinointiviestintä, inbound-markkinointi & markkinoinnin automaatio, sisällöntuotanto sekä kirjoittaminen, social selling ja moderni myynti, asiantuntijabrändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa. Katso kooste Tiinan valmennuksista! Tutustu Tiinaan LinkedInissä.

Tuomas Timonen
Asiantuntija, digitaalinen markkinointi
Osaamisalueita: Hakumainonta, displaymainonta, videomainonta, uudelleenmarkkinointi, Google Analytics -raportointi ja käyttökoulutus. Tutustu Tuomakseen LinkedInissä.

Elina Kylmäluoma
Asiantuntija, digitaalinen markkinointi
Osaamisalueita: Sosiaalinen media, sosiaalisen median strategiat ja sisällöntuotanto, kuvien toteuttaminen someen. Tutustu Elinaan LinkedInissä.

Milla Sitomaniemi
Tuotantopäällikko, Web-ohjelmistosuunnittelija ja Tuotetuki
Osaamisalueita: WordPress ja Woocommerce sekä VJ6-julkaisujärjestelmät. Tutustu Millaan LinkedInissä.

Hinnoittelu

Räätälöity koulutuspäivä 2 500 eur (+ alv). Tiedustele myös lyhyempiä puheenvuoroja tilaisuuksiisi tai pidempiä koulutussopimuksia, jolloin hinnat ovat edullisempia.

Pyydä tarjous!

Marketing IT -palvelullamme saat enemmän

Marketing IT -palvelussamme emme keskity kanavaan, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Näin ollen sinun ei tarvitse ostaa erikseen esimerkiksi Google Ads -kampanjaa, hakukoneoptimointia, some-kampanjointia tai verkkosivuston muutostöitä, vaan kaikki hoituu yhdellä sopimuksella saman toimittajan kautta.

Kun digimarkkinoinnin keinoja niputetaan, myös tulokset paranevat, sillä kokonaisuus otetaan haltuun ja selkeät tavoitteet ohjaavat markkinointitoimenpiteitäsi. MIT-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijoista, omasta digistrategista sekä ohjelmistokehittäjistä.

Tutustu MIT-palveluumme!