fbpx Kansainväliset markkinat haltuun lähivalmennuksilla - Verkkoasema

Kansainväliset markkinat haltuun lähivalmennuksilla

Viexpo Oy on osuuskuntapohjalla toimiva yritys, jonka perustehtävä on neuvoa ja palvella kaikkien toimialojen yrityksiä vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelman tarkoitus on lisätä keskipohjalaisten yritysten osaamista kansainväliseen kauppaan liittyvissä asioissa ja tätä kautta parantaa vientivalmiuksia samalla pienentäen riskejä. Kasvuohjelman avulla pyritään ratkaisemaan yritysten kohtaamia ja ennakoimia kansainvälistymisen haasteita. Kasvuohjelman avulla yritykset pääsevät tehokkaammin kansainvälisille markkinoille.

Toteutimme Viexpolle tammikuun 2020 aikana räätälöidyn workshopsarjan lähivalmennuksia Kokkolassa otsikolla ”Toimiiko sun digi myös kansainvälisesti?”. Neljän workshopin kokonaisuudessa paneuduttiin digimarkkinointiin, Googleen ja someen sekä läpileikkaavana teemana siihen, miten nämä kaikki toimivat myös kansainvälisesti. Kouluttajina toimivat digimarkkinoinnin johtajamme Riikka Pohjanen sekä toimitusjohtajamme Tiina Räisänen.

Workshopit vastasivat muun muassa kysymyksiin:

”Miksi tehdä digimarkkinointia vain Suomessa, kun sen voi skaalata myös muille markkinoille? Toimiiko verkkosivut? Siis ihan oikeasti? Käykö siellä ketään? Jos käy niin tiedätkö, mitä sivuilta haetaan? Näytkö Googlessa muutoinkin kuin vain jos sinne kirjoittaa firman nimen? Tuleeko somekanavista siirtymisiä nettisivuille? Se, joka seikkailee yrityksen eri kanavissa, on aika hyvä liidi. Mitä, jos saisit sen kiinni ja voisit kysyä, kuinka voin palvella?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit tilata Riikan ja Tiinan workshoppeilemaan tai kouluttamaan henkilöstöäsi digimarkkinoinnin maailman saloista! Lue lisää täältä!