fbpx Digimarkkinointia haltuun etävalmennuksilla - Verkkoasema

Digimarkkinointia haltuun etävalmennuksilla

ProAgria Oulun Avaimet Yrittäjyyteen ja Tästä selvitään -hankkeet sekä OAMKin HYMYT-hanke yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät kanssa tilasivat Verkkoasemalta digivalmennuksen sarjan keväällä 2020. Sparrausryhmän tarkoituksena oli kouluttaa yrittäjiä, jotka halusivat petrata omaa sosiaalisen median käyttämistään ja siten tehostaa myyntiään verkon kautta.

Osallistujille tarjottiin viiden kuukauden aikana 6 koulutusta eri aiheista (sosiaalisen median kanavista Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter, hakukoneoptimointi, videomarkkinointi, sisällöntuotanto sekä henkilöbrändi ja social selling). Erityistä koulutuskokonaisuudessa oli eri aihepiireihin liittyvät henkilökohtaiset 45 min sparraustuokiot, joita oli varattavissa kaikkiaan 18 kpl. Poikkeusolojen vuoksi sekä koulutukset että sparrailut pidettiin yhtä koulutusta lukuun ottamatta etäyhteyksillä ja osallistujat saivat koulutusmateriaalin ohella webinaaritallenteet. Kouluttajina toimivat Verkkoaseman digimarkkinoinnin johtaja Riikka Pohjanen, digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat Anna Lakso ja Henna Eklund sekä toimitusjohtaja Tiina Räisänen.

”Yhteistyö kanssanne on sujunut loistavasti ja olette olleet joustava yhteistyökumppani. Muun muassa päivän varoajalla koulutuksen siirtäminen läsnä olevasta verkkoon onnistui kitkattomasti. Riikka piti koko koulutussarjan tiukasti hanskassaan ja niin webinaarit, klinikat kuin työpajat onnistuivat suunnitellusti. Hankkeeseen osallistuneet yrittäjät ovat pitäneet Verkkoasemalta tilaamiamme koulutuksia hyödyllisinä ja ajankohtaisina. Kuultuja kommentteja ovat olleet, ”Paras somekoulutus, johon olen osallistunut”, ”Loistava koulutus, josta jäi paljon oppia hyödynnettäväksi.” Voin lämpimästi suositella teitä markkinoinnin yhteistyökumppaniksi!” kertoo ProAgria Oulun Avaimet Yrittäjyyteen ja Tästä selvitään -hankkeiden projektipäällikkö Minna Paakkola.

”Verkkoaseman kanssa yhteistyö on aina sujuvaa ja vaivatonta. Kouluttajat ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja he saavat otettua yleisön mukaan. Koulutukset on vuorovaikutteisia ja kouluttajat pyrkivät pureutumaan osallistujan tilanteeseen ja sen ratkaisemiseen. Hyvää palautetta tuli koulutuksien käytännön läheisyydestä ja ne innostivat yrittäjiä kokeilemaan ja lähtemään liikkeelle huomattavasti pienemmällä kynnyksellä kuin ennen koulutusta.” summaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kehityspäällikkö Paula Pihlajamaa.

 

Valmennuksiin osallistuneiden palautteita:

”Hei Riikka, Kuuntelin juuri pitämäsi SEO-webinaarin ja se oli todella hyvä, paras mitä olen kuullut. Kiitos!”

”Moi Riikka! Kiitos kaunis hyvistä koulutussessioista! Sun kuvauksessa oleva ”from digizero to digihero” on varsin osuva kuvaus siitä mitä teet :)”

”Hei, olin valmennuksessa mukana tänään. Sinulla on selkeä ulosantia ja hyvää tietoa. Kiitos.”