fbpx Referenssi: Kaltio Technologies Oy – Verkkoaseman Startti Workshop
Referenssi Kaltio Technologies

Kaltio Technologies Oy

Kaltio Technologies Oy on oululainen, IoT-teknologiaan erikoistunut yritys, jonka haasteena on ollut yrityksen viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen tuotekehityksen mukana. Viime vuosien aikana yritys on taistellut mm. verkkosivustonsa kanssa ja digimarkkinoinnin mahdollisuudet ovat jääneet hyödyntämättä. Nyt asiaan lähdettiin etsimään muutosta Verkkoaseman Workshopin avulla.

Verkkoaseman konseptointi-paketin tarkoituksena on rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelma digitaalisen markkinoinnin ja verkkopresenssin toteuttamiseen. Konseptointi aloitetaan nykytilan kartoituksella, jonka jälkeen edetään yhteiseen Workshopiin. Workshopin aikana käydään läpi verkkosivuston ja digimarkkinoinnin nykytilaa, arvioidaan digin tarjoamat mahdollisuudet ja suunnitellaan tehokasta viestintää digitaalisiin kanaviin. Päivän päätteeksi asiakas saa Verkkoasemalta suunnitelman, jota hän voi ryhtyä toteuttamaan itse, Verkkoaseman kanssa tai kolmannen osapuolen toimesta.

”Oikein sormet syyhyää päästä tekemään muutoksia! Tiinan ja Riikan luotsaama workshop tarjosi erinomaisen mahdollisuudet analysoida verkkosivujen lähtötilannetta kattavasti ennen tarvittavan toimenpidekokonaisuuden määrittämistä. Workshop-päivän toteuttaminen kahdessa erässä edesauttoi keskittymistä ja workshopin asiasisällön omaksumista. Kahden viikon aikana mieleen nousi kysymyksiä ja pääsimme tekemään aiheeseen liittyviä tehtäviäkin. Workshopin päätteeksi saimme Verkkoasemalta workshop-materiaalin lisäksi myös konkreettisia toimenpide-ehdotuksia tilanteen kehittämiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä päivän timanttiseen antiin” toteaa Kaltio Technologies Oy:n toimitusjohtaja Timo Konu. Mukana workshopissa myös Kimmo Kuusipalo, Kaltio Technologies Oy:n IoT-palveluiden johtaja.

Tutustu Kaltioon osoitteessa https://kaltiot.com/

Haluatko  sinäkin kartoittaa sivustosi tai markkinointisi nykytilannetta? Tutustu konseptointi-pakettiimme! Tulemme auttamaan mielellämme.

 

 

Modernin markkinoinnin verkkovalmennus

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Referenssi Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit Oy on kattojen kunnostuksen ammattilainen ja pioneeri. Yli 2000 kattoa ja julkisivua vuodessa tahkoava yritys tarjoaa Mestareidensa avulla puhdasta ja kestävää pintaa asiakkailleen. Pintamestareiden ja Verkkoaseman yhteistyön lähtökohta oli kirkas: Reilusti lisää myyntiä verkon avulla! Asiakashyöty esille Verkkosivustosta haluttiin saada tyylikkään ammattimaisen näköinen, kuitenkin siten, että erotuttiin kilpailijoista…. Lue lisää

Referenssi Oulun energia

Oulun Energia

”Yhteistyö Verkkoaseman asiantuntijoiden kanssa on sujunut mutkattomasti ja tehokkaasti. Analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan maailma kehittyy koko ajan, joten ammattitaitoinen kumppani, joka tuntee viimeisimmätkin kujeet, on meille ensiarvoisen tärkeä.” Mari Laulumaa, viestintäsuunnittelija, Oulun Energia Oy Googlen uudet kuviot Googlen hakualgoritmien nopea kehittyminen, Google-mainonnan jatkuvat muutokset sekä Google Analyticsin hyödyntäminen osaavasti olivat… Lue lisää

Lisää asiakastarinoita