fbpx Referenssit: Meconet Oy - Tehoa digimarkkinointiin Marketing IT-palvelulla
Referenssi Meconet

Meconet Oy

”Mielestäni teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.” – Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy.

Meconet Oy ja liiketoiminnan digitalisointi

Meconet Oy:llä on vahva tahtotila kehittää yrityksen omaa digitaalista presenssiä ja markkinointia. Rerurssien niukkuudesta johtuen kaikkea ei ole kuitenkaan pystytty tekemään talon sisällä itse, vaan digimarkkinointi  haluttiin ulkoistaa luotettavalle taholle. Verkkoasema teki yhteistyön alkutaipaleella pelkästään hakukoneoptimointia ja Google Ads –mainontaa. Tämän jälkeen siirrytiin tiiviimpään kumppanimalliin, jossa Verkkoasema on aktiivisesti mukana Meconetin digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa REANE-mallin mukaisesti.

Vuosien mittaan yhteistyö on syventynyt. Verkkoasema toteutti Meconetille myös verkkosivu-uudistuksen, joka sisälsi markkinoinnin automaatiotyökalujen käyttöönoton. Tutustu verkkosivu-uudistukseen täältä! Tämän lisäksi suunnittelemme Meconetin käyttämien työkalujen välille integraatioita helpottamaan mm. myyjien päivittäistä työtä. Verkkoasema on mukana kaikissa Meconetin ohjelmistoprojekteissa vähintäänkin konsultin roolissa.

Kolmikanta: Meconet, Verkkoasema ja mainostoimisto

Meconetille sopii parhaiten Verkkoaseman Marketing IT –palvelu, jossa digimarkkinointi toteutetaan suunnitelmallisesti kvartaalin jaksoissa Verkkoasemalla. Aina kvartaalin päättyessä kuluneen kvartaalin tulokset raportoidaan asiakkaalle ja Verkkoaseman ehdotusten pohjalta määritellään toimenpiteet tulevalle kvartaalille. Yhteistyössä toimii myös Meconetin mainostoimisto, joka valvoo Meconetin brändiä ja auttaa sisällöntuotannossa.

Verkkoaseman Marketing IT -palvelu

Verkkoaseman Marketing IT –palvelu sisältää kuukausittain tietyn määrän asiantuntija-aikaa, joka käytetään mm. verkkosivujen ylläpitoon, kehittämiseen, suunnitteluun, digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja tulosten mittaamiseen tai vaikka markkinoinnin automaatiotyökalujen käyttöönottoon ja kehittämiseen. Palvelumalli mahdollistaa sen, että kuukausimaksulla Meconet saa asiantuntijan käyttöönsä täysin riskittömästi. Palveluun sovittu tuntimäärä joustaa aina tarpeiden mukaan, mikäli toiset kuukaudet ovat aktiivisempia kuin toiset ja tunteja tasataan kvartaaleittain.

 

Hakukoneoptimoinnin pikaopas

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Referenssi Oulun energia

Oulun Energia

”Yhteistyö Verkkoaseman asiantuntijoiden kanssa on sujunut mutkattomasti ja tehokkaasti. Analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan maailma kehittyy koko ajan, joten ammattitaitoinen kumppani, joka tuntee viimeisimmätkin kujeet, on meille ensiarvoisen tärkeä.” Mari Laulumaa, viestintäsuunnittelija, Oulun Energia Oy Googlen uudet kuviot Googlen hakualgoritmien nopea kehittyminen, Google-mainonnan jatkuvat muutokset sekä Google Analyticsin hyödyntäminen osaavasti olivat… Lue lisää

Suomen Juristit tehostivat toimintaansa Verkkoaseman MIT-palvelulla.

Suomen Juristit

Asiakkaamme Suomen Juristien haasteena oli se, että verkkosivu- ja digiasiat olivat hajallaan usealla palveluntarjoajalla. Toimittajia oli useita, eikä oltu enää varmoja siitä, mitkä kokonaiskustannukset olivat tai kuka toimittaja vastasi mistäkin osa-alueesta. Myös silloin, kun apua tarvittiin, kustannukset lisätöistä yllättivät. Toiveena oli, että löydettäisiin selkeä toimintamalli, yksi kumppani ja järkevä hinnoittelutapa,… Lue lisää

Lisää asiakastarinoita