fbpx Meconetin verkkosivu-uudistus täyttää kansainväliset vaatimukset

Meconet

Toteutimme Meconetille uudet verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä vastaamaan kansainvälisten markkinoiden vaatimuksiin! Meconet on vaativien metallituotteiden valmistamiseen erikoistunut kotimainen perheyhtiö, jolla on yli 100 vuoden kokemus alaltaan. Suomen lisäksi Meconetilla on toimipisteitä Ruotsissa, Virossa sekä Venäjällä ja tuotteita toimitetaan eri puolille Eurooppaa.

Sivustouudistus tuli ajankohtaiseksi, kun Meconetin vanhat verkkosivut alkoivat käydä raskaiksi ja sekaviksi ajan myötä sivustolle tehtyjen lisäyksien ja muokkauksien vuoksi. Samalla, kun sivustosta tehtiin kevyt ja helpommin ylläpidettävä, uudistettiin myös sivuston ulkoasua.

Sivustouudistuksen tavoitteina olivat hakukoneoptimoinnin kehittäminen sekä myyntiliidien saannin tehostaminen markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönoton myötä. Uudelta sivustolta löytyy nyt myös Meconet-WIKI, joka tarjoaa asiantuntijavinkkejä jo ennen asiakkuuden syntymistä. Meconetille tehdään myös digimarkkinointia jatkuvana MIT-palveluna, josta voit lukea lisää täältä!

Tutustu Meconetin uuteen sivustoon tästä!