fbpx Räätälöity koulutussarja lähivalmennuksin ja webinaarein Verkkoasemalta
Verkkoasemalta sekä lähi- että etäkoulutukset

Rajaton Verkosto -yhteishanke

Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n tehtävänä on edistää Pohjois-Pohjanmaan kylätoimintaa sekä toimia alueellisena tiedotus- ja yhteyskanavana. He tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten järjestöjen ja kylien kanssa ja heidän tärkeänä tavoitteenaan on rakentaa kestävä kanava kylä- ja kuntapäättäjien välille.

Verkkoasema toteutti Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n ja Kainuun Nuotta ry:n Rajaton Verkosto -yhteishankkeelle kevään 2018 aikana räätälöidyn koulutussarjan lähivalmennuksin sekä webinaarein. Kouluttajina toimivat Verkkoaseman digimarkkinoinnin johtaja Riikka Pohjanen sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Elina Kylmäluoma.

”Verkkoasema toteutti hankkeellemme viisi lähivalmennusta ja kymmenen etävalmennusta (webinaaria) toivomillamme teemoilla (videoyhteyksien, pilvipalvelujen, internet-sivujen ja verkkokaupan, uutiskirjeiden sekä sosiaalisen median ja videoiden hyödyntäminen). Tilaajana asiointi Verkkoasema Oy:n kanssa oli aina sujuvaa, joustavaa ja iloista – yhteistyö sujui erinomaisesti emmekä voisi olla tyytyväisempiä saamaamme palveluun. Riikka ja Elina ovat kouluttajina erittäin asiantuntevia, selkeäsanaisia, positiivisia ja kannustavia. Näiden ominaisuuksien pohjalta voinkin suositella Verkkoasemaa täydellä tyytyväisyydellä!” kertoo Rajaton Verkosto -hankkeen projektipäällikkö Maarit Vuorela.

Koulutussarja käynnistettiin ja päätettiin lähivalmennuksilla Oulussa, Pudasjärvellä ja Haapavedellä ja välissä järjestettiin kaikkiaan kymmenen webinaaria. Koulutuksiin osallistuneet olivat koko Pohjois-Pohjanmaan alueelta ja siksi webinaaritoteutus palveli tasapuolisimmin kaikkia. Koulutusten materiaali jäi koulutettavien käyttöön valmennusten jälkeen. Lisäksi hanke tilasi webinaareista tallenteet, joita oli mahdollista katsoa myös jälkikäteen, mikäli webinaarin ajankohta ei sopinut kalenteriin. Myös tallenteet ja materiaalit keräsivät kovasti kiitosta ja osa webinaareihin osallistuneistakin kertoi katsovansa tallenteelta kertauskurssina, kun uutta asiaa tuli niin paljon.

Valmennuksiin osallistuneiden palautteita:

”Hyvä valmennus, kannatti osallistua! Monta uutta asiaa selvisi valmennuksen aikana, ja valmennuksen pitäjä oli oikein selkeäsanainen ja hyvä!”

”On hienoa kun voitte tallentaa webbiseminaarit. Uutta asiaa tulee kovasti ja Riikka osaa pitää mielestäni koulutuksen erittäin selkeästi.”

”Valmennuksen paras anti oli koko kokonaisuus sekä kouluttajan selkokielisyys!”

”Kiitos Riikka, erinomaisesta, selkeästä ja asiantuntevasta valmennuksesta! Olen oppinut paljon!”

”Kiitoksia minulle upouudella mallilla saamastani valmennuksesta. Näin varttunutkin äijä saa uutta tietoa, tosin aina pienellä viiveellä. Hyvä kun materiaali on käytettävissä myöhemminkin.”

”Hyvä valmennus, kannatti osallistua! Monta uutta asiaa selvisi valmennuksen aikana, ja pitäjä oli selkeäsanainen ja hyvä!”

”Kuulin ensimmäistä kertaa pilvipalveluista kokonaisuutena. Työelämässä on tähän mennessä ’napsittu’ vain pala kerrallaan kulloisenkin tarpeen mukaan ja kokonaisuus on jäänyt lähes täysin hahmottumatta.”

Kiinnostuitko? Räätälöidään teillekin sopiva koulutus! Kokeneet kouluttajamme opastavat sinut niin hakukoneoptimoinnin, some-markkinoinnin kuin verkkosivujenkin pariin.