Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

VERKKOPALVELUTDIGIMARKKINOINTIYLLÄPITO JA TUKITUOTTEETREFERENSSITREKRYYHTEYSTIEDOT

 


Rekry: Web developer

Web developer

HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, Java, MySQL, WordPress, Drupal...

Timanttinen web-devaaja, etsimme juuri Sinua!

Meillä olisi paikka auki verkkopalveluiden toteutustiimissämme, etsimme siihen juuri sinua, innostunutta & oma-aloitteista Full Stack -osaajaa. Front-end on sinulle perussettiä (HTML5, CSS3, JavaScript ja muut asiaankuuluvat härpäkkeet) ja back-end -puolelta taidat PHP, SQL ja mahdollisesti taitoihisi kuuluu myös Java- tai C# -osaaminen. Julkaisujärjestelmät ovat sinulle tuttuja (WP, Drupal tms.) ja Photoshopkin taipuu.

Mitä me voimme sitten sinulle tarjota?

Pääset tekemään hommia mukavan tiimin kera 10 hlön työyhteisössä, jossa olet tärkeässä roolissa etkä vain osana koneistoa. Työyhteisön lämmin ja iloinen ilmapiiri on meille merkittävä asia. Satsaamme yhteisiin tekemisiin ja mm. vappua vietimme yhteisellä mökkireissulla Levillä ja kesää juhlistamme Qstockin VIP-aitiosta koko tiimin voimin (vielä ehdit mukaan!).

Vaihtelua ei työstä tule uupumaan. Pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja erilaisille asiakkaille, niin isoa kuin pientäkin kokonaisuutta. Pääset halutessasi toimimaan myös suoraan asiakasrajapinnassa eikä sinua piilotella sermin takana. Meille on tärkeää, että kehityt työssäsi ja kasvatat omaa osaamispääomaasi. Siksipä meillä saat käyttää aikaa opiskeluun ja toivoa koulutuksia järjestettäväksi haluamaasi asiaan liittyen. Työaika on joustava ja mahdollisuus on osittain myös etätyön tekoon.

Palkka tulee olemaan taitojesi tasolla ja kilpailukykyinen.

Laita hakemus tai käy juttelemassa työnkuvasta tarkemmin. Emme malta odottaa, että tapaamme Sinut!

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti ja laittele hakemus palkkatoiveineen sekä CV:tä sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] verkkoasema [dot] fi.

Lisätietoja:
Jyrki Sundström
johtaja, ohjelmistoratkaisut
p. 040 733 1447
email: jyrki [dot] sundstrom [at] verkkoasema [dot] fi

Tutustu #verkkisläisiin Verkkoaseman blogissa!
Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu