”You get what you work for, not what you wish for.”

 

Riikka Pohjanen

johtaja, digitaalinen markkinointi

040 195 8650
riikka.pohjanen@verkkoasema.fi

riikkapohjanen

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri
Markkinoinnin koulutusohjelma

Filosofian maisteri
Tietojenkäsittelytieteiden koulutusohjelma

Erikoisosaaminen

Ydinosaamisalueitani ovat digitaalinen markkinointi, projektijohtaminen, asiakkuudenhallinta, myynti sekä esiintyminen ja kouluttaminen. Työskentelen myös englanniksi.

Sertifioinnit

Google AdWords

Google Analytics

Ohjelmat & järjestelmät

  • Googlen ohjelmistot
  • WordPress, VJ6, Episerver jne.
  • ActiveCampaign, ViidakkoCEM, Pardot, HubSpot, MailChimp jne.
  • Leadfeeder, KwFinder, Cuutio
  • Hotjar, Canva, Siteimprove, Vainu

 

Valmennuskokemus

Olen toiminut digimarkkinoinnin ja kouluttamisen parissa jo reilut yhdeksän vuotta. Fokukseni on digimarkkinoinnin kokonaisuuden hyödyntämisessä ja core-osaamiseni asettuu digimarkkinoinnin ja ohjelmistoratkaisujen rajapintaan. Puhun markkinointiteknologioista kansantajuisesti ja pyrin näin rohkaisemaan koulutuksillani kaikki mukaan digitalisaatioon.

Olen suunnitellut ja toteuttanut digitaalisen markkinoinnin koulutuspäiviä yksittäisille asiakasyrityksille, oppilaitoksille, EU-hankkeille, julkisen sektorin organisaatioille sekä lyhempiä puheenvuoroja erilaisiin tapahtumiin. Sisältöinä pitämissäni koulutuksissa ovat olleet mm. hakukoneoptimointi, hakukonemarkkinointi, sosiaaliset mediat ja social selling, verkkosivuston kehittäminen, markkinoinnin automaatioratkaisut, analytiikkatyökalut sekä myynnin lisääminen verkosta.

Harrastukset

Reissaaminen

Tutustu matkablogiini @Intohimonaseikkailu

Blogi #Verkkisläiset – tarinoita ruudun takaa: Riikka Pohjanen
Johdan Verkkoaseman digiliiketoimintaa sekä valmennusliiketoimintaa. Toimin johtoryhmän jäsenenä ja olen yksi osakkaista. Ymmärrän digimarkkinoinnin ja ohjelmistoratkaisujen merkityksen liiketoiminnassa ja kykenen hyödyntämään niitä liiketoiminnan kehittämisessä.
Riikka Pohjanen #verkkisläinen vuodesta 2011

Mikä saa minut syttymään?

Täällä näkyy Riikan kädenjälki!

Riikka on toiminut projekteissa sekä vastuuasiantuntijan, projektipäällikön että stragegin rooleissa asiakkuudesta riippuen.

Kiitos Riikka koulutuksesta! Sinun tyyli on helposti kuunneltavaa, et takeltele, ei ole ärsyttäviä maneereja ja olet muutenkin levollinen ja selkeästi omalla mukavuusalueella. Puhut kaiken lisäksi teknisistä asioistakin hymyillen ja lempeästi ja samalla asiantuntevasti! Ihanaa!
Jenna Antinmaa Myynti- ja markkinointipäällikkö, ChocoSomnia Oy
Riikka has been delivering digital marketing services and e-learning materials to our educational organization. Working with Riikka has been flexible and the quality of her work has been excellent. She has a positive pedagogical touch and a know-how to change difficult topics easy to understand.
Anssi Tossavainen Head of Adult Education and Raahe Coding School at Raahe Business College
Riikka on kouluttajana innostava ja aito, hän todellakin tietää mitä kouluttaa ja mistä puhuu, huomioiden myös koulutuksen kohderyhmän. Riikalla on kyky saada osallistujat innostumaan ja hän osaa osallistaa koulutuksessa sopivalla tavalla. Sain paljon uusia ideoita ja vinkkejä omaan toimintaan, tulen osallistumaan Riikan koulutuksiin jatkossakin. Vahva suositus!!
Maria Sippala Kiinteistönvälittäjä LKV, Pohjois-Suomen Habita Oy
Hieno kokemus yhteistyöstä Verkkiksen Riikka Pohjasen kanssa. Tämä Linked maailma on ollut mulle outo ja nyt tuli paljon lähemmäksi ja jatkossa paljon paremmin uskallan hyödyntää. Loistava luennoitsia ja kouluttaja!
Heikki Saari Yrittäjä, Livekuvaukset.fi

GOOGLE-HAKUKONE­OPTIMOINNILLA KUSTANNUS­TEHOKKAASTI NÄKYVYYTTÄ

Valmennuksen sisältö:

Google-näkyvyys on mahdollista joko tekemällä hakukoneoptimointia tai Google Ads-mainonnan avulla. Hakukoneoptimoinnilla pääset luonnollisiin hakutuloksiin ja vältät näin mediakustannuksien maksamisen Googlelle. Kärkisijoille pääsevät ne sivustot, jotka noudattavat Googlen sääntöjä. Etävalmennuksen aikana käymme läpi hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet.

Kesto: 2h

Yksittäin ostettuna saat valitsemasi valmennuksen tallenteen hintaan
89 € (alv 0).

Kaikki kerralla ostettuna, saat pääsyn kaikkiin 15 etävalmennukseen ja niiden tallenteisiin yhteishintaan 990 € (alv 0).

TILAA ETÄVALMENNUS TÄÄLTÄ