fbpx Softaa ja ratkaisuja myynnille ja markkinoinnille | Verkkoasema
Softaa ja ratkaisuja

Softaa ja ratkaisuja
myynnille ja markkinoinnille

ALOITA TÄSTÄ!

Tehosta toimintaasi

Verkkopalvelussasi on looginen polku sille, miten potentiaalinen asiakkaasi ottaa helposti yhteyttä. Hienoa! Myynnin rauta on kuuma, ja asiakkaan ostohehku on päällä. Ainoa tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaasi lämpö ei pääse laskemaan. Se tapahtuu verkkopalvelun, markkinoinnin automaation sekä CRM:n softat yhdistämällä hajautetuista tehtävistä palvelemaan yhtä maalia – rakentamaan softat saumattomaksi liidiväyläksi, minimoimaan vasteaika ja kokoamaan myyntipolku helpoksi hallita. Ketjutettu ja roolitettu softa on nöyrä tuloksen mahdollistaja. Data liikkuu nopeammin kuin myyjä. Yhdistetään teidänkin softat. Vai tehdäänkö kokonaan uusi verkkopalvelu tai CRM?

Softa toimii myynnin ja markkinoinnin mahdollistajana!

 

MUTTA MITÄ TAPAHTUI LIIDEILLE?

Asiakkaamme menestyvät

Yhdistä softasi!

Referenssi Proventia Emission Control Oy Verkkosivustouudistus ja ekstranet VJ6-julkaisujärjestelmällä
"Verkkoasema tarjosi meille käyttäjäystävällisen julkaisujärjestelmän, jonka avulla saimme luotua meidän näköisen sivuston kustannustehokkaasti. Sivustouudistus sujui vaivattomasti ja projekti toteutui aikataulussa. Yhteistyö Verkkoaseman kanssa jatkuu digitaalisen markkinoinnin saralla..."
Hilkka Haapakoski Marketing & Communications, Proventia Emission Control Oy
"Projekti sujui hyvin ja saatiin se, mitä tilattiin. Lopputulos on halutun kaltainen. Esimerkiksi henkilöhaun hyvä toiminta on helpottanut työskentelyä"
Juha Jokikokko IT Manager, Aava Mobile Oy
"...Verkkosivuston ja intran kehitysprojekti yhdessä Verkkoaseman kanssa sujui joustavasti ja määrätietoisesti. Pystyimme tekemään myös muutoksia verkkopalveluun projektin aikana – toimitusaikataulusta lipsumatta."
Rauno Maaninka Talousjohtaja, Muhoksen kunta

KAIKKI MYYNNIN JA MARKKINOINNIN INTEGRAATIOT 30 PÄIVÄSSÄ!

Älä hukkaa enää liidejä ja dataa.

Yrityksilla on usein monia erillisiä myyntiä tukevia järjestelmiä. Myyjien on vaikea hyödyntää niiden tuottamia liidejä ja muuta dataa tehokkaasti, sillä data on pirstaleina pitkin pilveä. Viritä järjestelmäsi tuottamaan oikeasti käyttökelpoisia kuumia liidejä ja paranna myynnin tulosta. Keskity markkinoinnissa tuottamaan liikennettä some-kanaviisi, verkkopalveluihisi ja myyntisuppilosi leveämpään päähän. Tehosta ja säästä markkinointi- ja myyntikuluissa. Säästö näkyy suoraan viimeisellä rivillä tuloslaskelmassasi

Yhdistä softasi