Kalleinta on sisältö,
joka ei tavoita yleisöään!

ALOITA TÄSTÄ!

Tehokas jakelu tavoittaa asiakkaat

Mikään ei turhauta sisällöntuottajaa enemmän kuin lukematta jääneet markkinointiviestit. Yrityksen markkinointiresursseista tulisikin käyttää suurin osa tehokkaaseen jakeluun, muuten firman blogeja ja somea seuraa ainoastaan yrityksen oma henkilökunta. Valjasta siis some jakelemaan viestiäsi, lähetä aktiivisesti uutiskirjeitä maailmalle ja pidä huoli, että Google löytää verkkosivusi.

Hyödyt

  1. Löydät asiakkaasi
  2. Saat lisää liikennettä verkkosivuillesi.
  3. Oikein tehty jakelu (Reach) takaa sen, että alat saada liidejä verkosta!

LATAA ILMAINEN SOMEOPAS B2B-YRITYKSILLE! 

Reach – kohderyhmän tavoittaminen

Onnistunut sisällön jakelu ajaa liikennettä verkkosivuille, sitouttaa kävijöitä ja auttaa tulevia asiakkaita päätöksenteossa. Pelkkä sisällöntuottaminen ilman jakelua on sama kuin suunnittelisi upeat synttäribileet, mutta unohtaisi kutsua vieraat.

Ilmainen sisällön jakelu. Ehdottomasti tehokkain ilmainen jakelukanava on onnistunut hakukoneoptimointi, eli se, kun haluttu sisältö löytyy hakukoneesta asiakkaiden käyttämillä avainsanoilla. Sähköpostimarkkinointi kuuluu myös ilmaisiin jakelukanaviin, vaikka itse työkalut saattavatkin olla maksullisia.

Maksullinen sisällön jakelu. Maksetussa mainonnassa on se erityinen etu, että näissä kanavissa pystytään kohdentamaan jakelua ilmaisia kanavia huomattavasti tarkemmin. Tyypillisimmät maksulliset jakelukanavat ovat hakukonemainonta (Suomessa suosituin Google Ads) sekä somekanavat kuten Facebook, LinkedIn, Twitter ja Instagram. Maksullisen jakelun huono puoli on se, että sen käyttö maksaakin sitten jatkuvasti. Tästä johtuen on hyvä ensin kokeilla pienemmällä budjetilla eri kanavia (sometestit) ja kohderyhmiä, kuin rysäyttää isolla rahalla kaikkiin kanaviin kerralla. Eri jakelukanavat tarjoavat erinomaista dataa siitä, mitkä sisällöt saavat eniten sitoutumista aikaiseksi.

 

Perehdy tarkemmin kohderyhmän tavoittamiseen näillä sivuilla:

LATAA ILMAINEN SOME-OPAS B2B-YRITYKSILLE
Opi tekemään digimarkkinointia itse!
SIIRRÄ MYYNTISI DIGIIN!

ETÄVALMENNUS

GOOGLE-HAKUKONE­OPTIMOINNILLA KUSTANNUS­TEHOKKAASTI NÄKYVYYTTÄ

Google-näkyvyys on mahdollista joko tekemällä hakukoneoptimointia tai Google Ads -mainonnan avulla. Hakukoneoptimoinnilla pääset luonnollisiin hakutuloksiin ja vältät näin mediakustannuksien maksamisen Googlelle. Kärkisijoille pääsevät ne sivustot, jotka noudattavat Googlen sääntöjä. Etävalmennuksen aikana käymme läpi hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet.

Ajankohta: 28.4. klo 10 – 12

Kesto: 2h

Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Yksittäin ostettuna saat osallistumislinkin valitsemaasi valmennukseen ja sen tallenteen hintaan 89 €. Kaikki kerralla ostettuna, saat pääsyn kaikkiin 15 etävalmennukseen ja niiden tallenteisiin yhteishintaan 990 €.

Miten me se tehdään?

1

Hakukone haltuun! Teemme avainsana-analyysin sekä nykytilakatsauksen, jonka perusteella teemme ehdotuksen hakukoneoptimoinnin toimenpiteistä ja Google Adsin hyödyntämisestä.

2

Somestrategia kiteyttää sen, missä viestitään, mitä ja kenelle.

3

Sometestit auttavat löytämään ne kanavat, jotka tuovat verkkosivuille laadukkainta liikennettä.

4

Tavoitteet ohjaavat jakelua jatkuvasti.

VINKKEJÄ KOHDERYHMÄN TAVOITTELUUN!

Paljonko on paljon? - Digimarkkinoinnin kustannukset

Miten B2B-yritys voi hyödyntää eri somekanavia?

B2B-yritys ja sosiaalinen media

Markkinoinnin tulevaisuus | Top 3 trendit

Voiko B2B-yritys tehdä kauppaa somessa?

Moderni myyntityö – Sosiaalisen median mahdollisuudet

Miten eroat pölynimurikauppiaasta?

Digimarkkinoinnin kaksi tärkeintä tehtävää!

Kaikki videot

Verkkiksen asiakkaat menestyvät

Referenssi Wind Controller Olemassa olevan asiakkuuden kehitys
Saatiin yli 220 % lisää kävijöitä verkkokauppaan orgaanisen liikenteen kautta!
ESKO JANATUINEN verkkokauppapäällikkö, Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus

MITEN DIGIMARKKINOINNILLA TUETAAN MYYNTIÄ?

NOSTA MARKKINOINTISI TASOA VÄLITTÖMÄSTI!

Lunasta veloitukseton 35 minuutin mittainen digimarkkinoinnin konsultointi ja nykytila-analyysi. Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

ALOITA TÄSTÄ!