Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

#verkkis

Touch down!

Verkkopalvelun uudistus kerralla maaliin

Tiedätkö millainen on antamasi asiakaskokemus verkossa? Osaatko sanoa millaisia kohtaamispisteitä sinun ja asiakkaasi välillä on ja minkälaisten tuntemusten ja ongelmien kanssa asiakkaasi mahdollisesti kamppailee?

Mikäli et tiedä, miten osaat kehittää ja uudistaa verkkopalveluasi siten, että asiakkaasi kokemus yrityksestäsi paranee merkittävästi?

Tyypillinen tapa epäonnistuneissa verkkosivuprojekteissa on syöksyä projektiin ilman pohjatietoja tai perusteluita siitä, mikä on asiakkaasi näkökulmasta lähtökohtaisesti pielessä. Touch down! on huoleton tapa uudistaa verkkosivut onnistuneesti ja aikataulussa. Touch down! –palvelun avulla vältät sudenkuopat ja suoritat verkkosivujen kehittämisen menestyksekkäästi maaliin kertaheitolla. Keskity niihin asioihin, jotka ovat pielessä, älä niihin, jotka jo toimivat.

TD hinta ja aikataulu

Touch down –palvelun läpivienti kestää 4 kuukautta. Hinta alkaen 2 180 € / kk. Touch down –tiimisi hoitaa projektin kokonaisuudessaan ja raportoi etenemisen viikoittain. Tärkeimmät muutokset ja toimenpiteet hyväksytetään etukäteen ennen toimeenpanoa. Alkaen hinta ei sisällä sisällöntuotantoa eikä palvelintilaa.

Suosittelemme TD:n jälkeen jatkoa huolettomalla MIT-palvelullamme.

Miten Touch Down! toimii?

TD-startti

  1. Alkukartoitustiedot. Miksi yrityksesi on olemassa? Mitkä ovat tämänhetkiset haasteet? TD starttaus ja tiimin valinta.

TD-testit

  1. Happotestaus. TD-tiimi käy käsiksi verkkosivujesi käytettävyyteen käyttökokemukseen, virheisiin ja sisältöön.
  2. Mittarointi konepellin alta. Tutkimme verkkopalvelusi datan (Google Analytics) ja vedämme yhteen tärkeimmät luvut: mitä kävijöiden käyttäytyminen kertoo?
  3. Verkkonäkyvyytesi tällä hetkellä.

TD-lopputulos

  1. Raportointi: Mikä toimii, mikä ei.

TD-toteutus

  1. Toimenpidesuunnitelma. Sivuston rakenne ja toiminnot, sisältö, Google-näkyvyyteen vaikuttavat toimenpiteet, sivuston ulkoasu sekä teknologia.
  1. Toteutus suunnitelman mukaan. Tekninen toteutus sekä asennus ja testaus.
  1. Touch down! – Verkkopalvelu käyttöönotettavaksi! Käyttökoulutus, sisällön syöttö sivustolle, sivuston testaus ja julkaisu.

Marketing IT –palvelullamme saat enemmän

Marketing IT-palvelussamme emme keskity kanavaan, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Näin ollen sinun ei tarvitse ostaa erikseen esimerkiksi Google AdWords-kampanjaa, hakukoneoptimointia, some-kampanjointia tai verkkosivuston muutostöitä, vaan kaikki hoituu yhdellä sopimuksella saman toimittajan kautta.

Kun digimarkkinoinnin keinoja niputetaan, myös tulokset paranevat, sillä kokonaisuus otetaan haltuun ja selkeät tavoitteet ohjaavat markkinointitoimenpiteitäsi. MIT-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijoista sekä ohjelmistokehittäjistä.