HANKI ENEMMÄN
NÄKYVYYTTÄ
JA LIIDEJÄ

MYYNTIÄ DIGISTI!

Tukipalvelut

Verkkopalvelun haasteet

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun verkkopalvelusi on saatu julkaisukuntoon? Verkkopalvelu täytyy asentaa jonnekin ja tietoturva-asioistakin tulisi huolehtia. Entäpä jos on tarvetta muokata ja kehittää verkkopalvelua, kuinka se tapahtuu?

Tukipalvelu on kuin verkkopalvelusi vakuutus. Mitä ikinä tapahtuukin, et jää yksin.

Mitä tukipalvelu tarkoittaa?

Tukipalvelun piiriin kuuluu tyypillisesti verkkopalvelun ylläpito sekä hosting-palvelu.

Hyvä tukipalvelu tarjoaa verkkopalvelun käyttäjälle käyttötukea tyypillisesti puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi tukipalvelu kattaa verkkopalvelun vaatimat julkaisujärjestelmäpäivitykset, joiden määrä riippuu palvelun laajuudesta. Tukipalvelu takaa siis, että verkkopalvelusi pysyy käyttökuntoisena ja onnistut tekemään tarvitsemasi muutokset sen sisältöihin.

Hosting-palvelu tarjoaa verkkopalvelulle asennuspaikan. Sivusto vaatii toimiakseen palvelimen, joka sijaitsee palveluntarjoajasta riippuen jossain päin maailmaa. Palvelinmarkkinoilla on tarjolla hyvin erilaisia ratkaisuja, jotka vaikuttavat mm. sivuston latausaikaan. Tyypillisimpinä vaihtoehtoina ovat joko webhotelli tai virtuaalipalvelimet. Erona näillä on se, että webhotellissa palvelimelle päässyt virus voi saastuttaa viruksen saaneen sivuston lisäksi myös muita samalla palvelimella sijaitsevia verkkopalveluita. Sen sijaan virtuaalipalvelin antaa mahdollisuuden rajata palvelintilan niin, että sinun verkkopalvelusi sijaitsee omassa lokerossaan suojassa muilta verkkopalveluilta. Tästä huolimatta julkaisujärjestelmän päivityksien laiminlyönti voi johtaa sivuston saastumiseen.

Me autamme

Pidämme asiakkaistamme huolta myös verkkosivustouudistuksen jälkeen. Tarjoamme kotimaisen yhteistyökumppanimme kautta hosting-palveluja sekä erilaisia tuotetuki-, ylläpito-, ja päivityskokonaisuuksia, joilla verkkopalvelun tietoturva pidetään ajan tasalla ja saat tarvittaessa tuotetukea puhelimitse ja sähköpostilla.

Hinnoittelu

Tarjoamme valmiita verkkopalvelun hosting- ja ylläpitokokonaisuuksia seuraavasti:

  1. Perustaso: 109 € / kk.  Sisältää web-hostingin sekä verkkopalvelun päivitykset kuusi (6) kertaa vuodessa.
  2. Mediumtaso: 219 € / kk. sisältää laajemman hosting -palvelun sekä verkkopalvelun että pluginien (WordPress) päivitykset kuusi (6) kertaa vuodessa. Tämän lisäksi palveluun sisältyy tuotetuen lisäksi tunnin (1h) verran kehitystöitä kuukaudessa.
  3. Hevitaso: 619 € / kk. Saat käyttöösi virtuaalipalvelimen ja verkkopalvelun päivitykset tehdään välittömästi, kun ne julkaistaan. Lisäksi palveluun sisältyy neljän tunnin (4 h) verran kehitystöitä kuukaudessa.

Mikäli haluat kehittää verkkopalveluasi laajemmin, tutustu testauspakettiimme!

Tilaa tuote

Marketing IT –palvelullamme saat enemmän

Marketing IT-palvelussamme emme keskity kanavaan, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Näin ollen sinun ei tarvitse ostaa erikseen esimerkiksi Google AdWords-kampanjaa, hakukoneoptimointia, SoMe-kampanjointia tai verkkosivuston muutostöitä, vaan kaikki hoituu yhdellä sopimuksella saman toimittajan kautta.

Kun digimarkkinoinnin keinoja niputetaan, myös tulokset paranevat, sillä kokonaisuus otetaan haltuun ja selkeät tavoitteet ohjaavat markkinointitoimenpiteitäsi. MIT-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijoista sekä ohjelmistokehittäjistä.

Tutustu MIT-palveluumme!