Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

#verkkis

Sade Yrjölä Verkkoasema

Sade Yrjölä

Digimarkkinoinnin trainee ja #verkkisläinen tammikuusta 2018. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti kaikkea aina seurannoista someen ja hakukoneoptimointiin.

Jyrki Sundström Verkkoasema

Jyrki Sundström

Alusta asti mukana – en kuulemma lähde täältä kulumallakaan.. Innostun, kun pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisua, joka tuo investoidut eurot monikertaisesti asiakkaalle takaisin.

”selevä, kyllä se onnistuu”

Riikka Pohjanen Verkkoasema

Riikka Pohjanen

Toiminnan nainen. #verkkisläinen jo vuodesta 2011. Kaipaatko apua digimarkkinointiin tai oletteko uudistamassa verkkopalveluitanne? Contact me in Finnish or in English /riikkapohjanen

”You get what you work for, not what you wish for.”

Tiina Räisänen Verkkoasema

Tiina Räisänen

Toimitusjohtaja, tekijä ja unelmoija. #Verkkisläinen jo vuodesta 2007. Tutustun mielelläni upeisiin ihmisiin, sovittaisiinko yhteinen teehetki?  0445411971 /tiinaraisanen

”Mutta ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?”

Elina Kylmäluoma Verkkoasema

Elina Kylmäluoma

Digimarkkinoija ja tavoitteiden toteuttaja. #Verkkisläinen keväästä 2017 alkaen.

”Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.”

Milla Sitomaniemi Verkkoasema

Milla Sitomaniemi

#verkkisläinen jo vuodesta 2007. Tarvitsetko webbisivujen koodausta tai käytönopastusta? Täältä löytyy apuja.

Eric Tähtinen Verkkoasema

Eric Tähtinen

Olen toiminut Verkkiksen parikymppisen historian aikana monissa tehtävissä, mutta nykyisin suunnittelen, tuotan ja ylläpidän Verkkoaseman ohjelmistotuotteita.
”Hyvin toimiva on jo itsessään kaunista.”
Outi Arontie Verkkoasema

Outi Arontie

Monipuolista puuhaa koodaamisen ja asiantuntijuuden välimaastossa. Tietosuoja ja tietoturva lähellä sydäntä. #verkkisläinen kesäkuusta 2017 alkaen.

”Tämä päivä on tärkeä päivä. Käytä se hyväksesi.”

Anna Lakso Verkkoasema

Anna Lakso

Verkkoaseman sisältövelho ja #verkkisläinen tammikuusta 2018.  Kysäise apua jos olet teksti-, kuva- tai videosisällön tarpeessa!

Jarmo Leskinen Verkkoasema

Jarmo Leskinen

Ohjelmistosuunnittelija ja testaaja. #Verkkisläinen keväästä 2016, kokemusta testauksesta ja ohjelmoinnista jo vuodesta 1995.

”Niin kauan kuin uskot itseesi, voit saavuttaa mitä tahansa.”

Tuomas Timonen Verkkoasema

Tuomas Timonen

Vedä mua hihasta, mikäli tarvit apua digimarkkinointiin liittyvissa asioissa. Erityisesti Google AdWords on lähellä sydäntäni. #Verkkisläinen vuodesta 2016!

Iikka Timlin Verkkoasema

Iikka Timlin

Ihminen, koodari.

”while(!(succeed=try()))”

Joni Norring Verkkoasema

Joni Norring

Verkkisläinen vuodesta 2014. Intohimoni on päästä suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa modernin markkinoinnin työkaluja ja osaamista hyödyntäen.

Tule käymään tai ota yhteyttä vaikka linkedinissä: /joninorring niin keskustellaan lisää!

Jenni Ylisirniö Verkkoasema

Jenni Ylisirniö

Digimarkkinoinnin assistentti, jonka tehtävänkuvaan kuuluu monipuolisesti kaikkea somen, seon ja sisällöntuotannon väliltä. Intohimona tuloksellisen somepresenssin tuottaminen asiakkaille. #verkkisläinen elokuusta 2017 alkaen.

”Usko unelmiisi ja tartu toimeen.”

Kumppani, josta et halua luopua. #verkkis

Intohimo

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

RUUTUKUVA1

Auttaminen

Haluamme auttaa yrityksiä sekä yrittäjiä ja sen vuoksi jaamme osaamistamme myös veloituksetta. Verkkiksen asiantuntijat kertovat viikottain vinkkejä blogien, oppaiden ja videoiden avulla. Meille tärkeintä on asiakkaidemme onnistuminen ja sen tavoitteen äärellä olemme valmiita laittamaan kaikkemme peliin.

Mitä meillä tehdään?

Ajan myötä tapamme toimia on hioutunut sellaiseksi, että kumppanuudestamme ei olla valmiita luopumaan. Asiakkaamme liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvät tavoitteet toimivat aina palvelumme alkupisteenä. Tavoitteiden asettamisen jälkeen valitsemme timanttisimmat palvelut, kanavat, markkinointiteknologiat ja työkalut, joilla tavoitteiden ylittäminen on saavutettavissa. Emme kumartele omaa tai toisten järjestelmiä, vaan etsimme sen ratkaisun, joka sopii asiakkaallemme parhaiten. Toimintamallimme on tiivistetty kahteen palveluun: digimarkkinoinnin Marketing IT -palveluun ja verkkosivu-uudistukseen, joista voit lukea omilta sivuillta lisää.

Historia

Verkkis on syntynyt vuonna 1997 ja ollut mukana edistämässä digitalisaatiota alusta alkaen. Kahdenkymmenen vuoden aikana olemme todistaneet useiden tekniikoiden ja trendien nousua, uhoa ja tuhoa ja kaikesta huolimatta olemme pystyneet uusiutumaan ja pysymään muutoksissa mukana. Historia antaa meille kokemuksen, näkemyksen ja rohkeuden auttaa aidosti sinua digimarkkinoinnin ja ohjelmistopuolen ongelmissa. Tämä tietotaito yhdistettynä uusiin ja tehokkaisiin markkinointiteknologioihin takaa asiantuntevan ja tuloksellisen palvelun.

Faktat Verkkoasemasta

  • Perustettu vuonna 1997
  • Tällä hetkellä tiimissä 17 terhakkaa verkkisläistä
  • Puikkoja heiluttaa tiitterä toimitusjohtaja Tiina Räisänen
  • Hallituksen puheenjohtajana jyrisee Jyrki Sundström
  • Verkkiksen omistaa kokonaan 5 verkkisläistä
  • Asiakkaita 350, eniten Helsingistä ja Oulusta
  • Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,2 milj. euroa
  • Päämaja Riekin talon vintillä, osoitteessa Torikatu 26

"Haluamme tutustua sinuun, joten tervetuloa kahville!"

Verkkisläinen
Verkkoaseman asiantuntijavinkit 6
Annan esittely
Tavoitteena-asiantuntijuus
Iikka Timlin kertoo koodarin arjesta henksublogissa.
Katariinan blogi
Verkkoaseman-asiantuntijavinkit-1
Verkkoaseman-asiantuntijavinkit-13

Tilaa tuoreet kuulumiset ja blogit suoraan sähköpostiisi!

YouTube-optimoinnin pikaopas | Verkkoasema Oy

Inbound -markkinoinnin 2.kirjekurssi on täällä!