Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

#verkkis

Kumppani, josta et halua luopua. #verkkis

Intohimo

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

RUUTUKUVA1

Auttaminen

Haluamme auttaa yrityksiä sekä yrittäjiä ja sen vuoksi jaamme osaamistamme myös veloituksetta. Verkkiksen asiantuntijat kertovat viikottain vinkkejä blogien, oppaiden ja videoiden avulla. Meille tärkeintä on asiakkaidemme onnistuminen ja sen tavoitteen äärellä olemme valmiita laittamaan kaikkemme peliin.

Mitä meillä tehdään?

Ajanmyötä tapamme toimia on hioutunut sellaiseksi, että kumppanuudestamme ei olla valmiita luopumaan. Asiakkaamme liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvät tavoitteet toimivat aina palvelumme alkupisteenä. Tavoitteiden asettamisen jälkeen valitsemme timanttisimmat palvelut, kanavat, teknologiat ja työkalut, joilla tavoitteiden ylittäminen on saavutettavissa. Emme kumartele omaa tai toisten järjestelmiä, vaan etsimme sen ratkaisun, joka sopii asiakkaallemme parhaiten. Toimintamallimme on tiivistetty kahteen palveluumme – Marketing IT ja verkkosivu-uudistukseen, joista voit lukea omilta sivuillta lisää.

Historia

Verkkis on syntynyt vuonna 1997 ja ollut mukana edistämässä digitalisaatiota alusta alkaen. Kahdenkymmenen vuoden aikana olemme todistaneet useiden tekniikoiden ja trendien nousua, uhoa ja tuhoa ja kaikesta huolimatta olemme pystyneet uusiutumaan ja pysymään muutoksissa mukana. Historia antaa meille kokemuksen, näkemyksen ja rohkeuden auttaa aidosti sinuakin.

Faktat Verkkoasemasta

  • Perustettu vuonna 1997
  • Tällä hetkellä tiimissä 17 terhakkaa verkkisläistä
  • Puikkoja heiluttaa tiitterä toimitusjohtaja Tiina Räisänen
  • Hallituksen puheenjohtajana jyrisee Jyrki Sundström
  • Verkkiksen omistaa kokonaan 5 verkkisläistä
  • Asiakkaita 350, eniten Helsingistä ja Oulusta
  • Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,2 milj. euroa
  • Päämaja Riekin talon vintillä, osoitteessa Torikatu 26

"Haluamme tutustua sinuun, joten tervetuloa kahville!"

Tilaa tuoreet kuulumiset ja blogit suoraan sähköpostiisi!

Inbound -markkinoinnin 2.kirjekurssi on täällä!