VerkkisAkatemia

Kasvupolkuja tulevaisuuden asiantuntijoille

Kasva kanssamme!

Haluamme kasvattaa tulevaisuuden asiantuntijoita sekä tarjota nykyisille verkkisläisille mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti. Niinpä perustimme VerkkisAkatemian.

VerkkisAkatemia tarjoaa kasvupolkuja tulevaisuuden asiantuntijoille. Tämän lisäksi ylläpidämme VerkkisAkatemian alla verkkisläisten asiantuntemusta tarjoamalla sisäisiä koulutuksia (AkatemiaAamut) ja hankkimalla ulkopuolisia koulutuksia aina toiveiden mukaan. Lisäksi jokaisella verkkisläisellä on mahdollisuus käyttää osa työajasta oman ammattitaidon kehittämiseen. Kannustamme kaikkia laajentamaan osaamistaan ja pitämään ammattitaitoaan yllä.

Opiskelija! Kiinnostaako palkallinen harjoittelu?

VerkkisAkatemian kautta sinulla voi olla mahdollisuus päästä Verkkoasemalle palkalliseen harjoitteluun. Sen kesto on 6 kk ja palkka on 800 €/kk. Palkan lisäksi voi olla mahdollista nostaa myös opintotukea. Lue lisää Kelan sivuilta.

Harjoittelu on mahdollista sovittaa opintojen kanssa yhteen. Työtä tehdään ainakin osaksi etänä ja työajoista on mahdollista sopia esimiehen kanssa tarpeen mukaan. Pääasiassa kuitenkin työskentelemme 7,5 h päivässä klo 8 – 17 välisenä aikana.

Emme oleta, että olisit valmis asiantuntija, tai edes valmis harjoittelijan työtehtäviin. Saat rauhassa kerätä asiantuntemusta oppimateriaalien, kirjallisten työohjeiden ja työkavereiden avulla. Harjoittelujaksolla saat aloittaa helpoista asiakastöistä, ja tehdä nekin ohjattuna. Kasvupolulla saat siis kasvaa rauhassa.

Sen sijaan toivomme sinulta reipasta asennetta ja aktiivista työskentelyotetta. Toivomme, että olet innostunut kehittymään asiantuntijaksi ja olisit kiinnostunut jatkamaan työskentelyä Verkkoasemalla harjoittelun jälkeenkin.

Tällä hetkellä meillä ei ole paikkoja avoimena kasvupolulle, mutta ilmoittelemme somessa ja tämän sivun kautta, kunhan paikkoja avautuu. Ota siis somekanavamme seurantaan!

Miksi Verkkis?

 

Me Verkkisläiset teemme tätä työtä yhdessä. Olemme ylpeästi Verkkisläisiä, eli tiivis ja yhteenkuuluva joukkue. Aina löytyy apua esimieheltä tai työkaverilta, kun apua tarvitaan. Meillä on positiivinen meininki niin työntekijöiden kesken, kuin asiakkaidenkin kanssa. Silti me teemme töitä tosissamme, mutta ei pipo kireällä. Asiantuntijan työ pohjautuu asiantuntemukseen, joten ammattitaidon kehittäminen ja ylläpito on meille tärkeää. Lue lisää, millaista on olla Verkkisläinen!

#verkkisläiset – Tarinoita ruudun takaa

Mikä VerkkisAkatemia?

Asiantuntijoidemme ammattitaidon kehittämistä ja ylläpitoa

 • Järjestämme säännöllisesti AkatemiaAamuja, eli sisäisiä koulutuksia.
 • Työskentelemme osaajatiimeissä, joten ammattitaidon huoltaminen tapahtuu tiimikavereiden kanssa arjen työskentelyn lomassa.
 • Olemme kirjoittaneet kirjalliset työohjeet, jotta ohjeistusta ja apua olisi helposti tarjolla silloin, kun sitä tarvitaan.
 • Jokainen Verkkisläinen saa opiskella työajalla. Aiheet ja toteutustavat sovitaan esimiehen kanssa yhdessä.

Kasvupolku opiskelijoille, eli tulevaisuuden asiantuntijoille

 • Meille on vuosien varrella tullut paljon työtekijöitä erilaisten harjoitteluiden kautta. Harjoittelun kautta saa hyvän mahdollisuuden kasvaa Verkkisläiseksi.
 • Näihin aiempiin kokemuksiimme pohjautuen, olemme rakentaneet VerkkisAkatemian Kasvupolun harjoittelijasta asiantuntijaksi kehittymistä varten.
 • Kokonaisuus on suunniteltu ja ohjattu. Opiskeltavat aihealueet riippuvat polun tyypistä. Polut voivat tähdätä esimerkiksi
  • digimarkkinoijan,
  • kasvupäällikön tai
  • devaajan tehtäviin.

KENELLE Verkkisakatemian KASVUPOLKU ON TARKOITETTU?

Kasvupolku soveltuu parhaiten opiskelijalle, jolle on tullut ajankohtaiseksi hankkia harjoittelupaikka. Harjoittelu on palkallinen, mutta sen lisäksi voi olla mahdollista nostaa myös opintotukea. Kannattaa myös selvittää oppilaitoksestasi, onko mahdollista saada opintoja hyväksiluetuksi harjoittelun perusteella. Harjoittelun jälkeen voi olla myös mahdollista tehdä opinnäytetyö tai gradu Verkkoaseman toimeksiantona.

Toimitusjohtajan terveiset!

Mun yksi suosikkimotoistani kuuluu seuraavasti:

Mutta ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle mihin hän ulottuu,
miksi muuten taivas olisi olemassa?”

Mikäli itsesi kehittäminen on jalkapohjissa asti kihelmöintiä aikaansaava teema, niin VerkkisAkatemia on juuri oikea osoite sinulle! Pääset oppimaan asiantuntijoilta, saat sparrausta, uskallat kokeilla ja sitä kautta myös kasvaa. Tavoitteenamme on auttaa sinua matkallasi digimarkkinoinnin asiantuntijaksi. Tervetuloa verkkisläiseksi!

Näin kasvat verkkisläiseksi kasvupolulla

 1. Perehtymisjakso

  Tutustut Verkkisläisiin ja Verkkisläisyyteen. Saat huolellisen perehdytyksen, jotta voit onnistua työssäsi.

 2. Saat tiimipäällikön rinnallakulkijaksi

  Tiimipäällikkö huolehtii, että saat tarvitsemasi tuen, arkesi rullaa ja sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua tehtävässäsi. Lisäksi kokeneet asiantuntijamme opastavat sinua käytännön työtehtävissäsi.

 3. Opintojakso

  Opintokokonaisuudet on suunniteltu REANE-mallin mukaisesti niin, että etenet polulla mallin mukaisissa kokonaisuuksissa. Jokaiseen kokonaisuuteen kuuluu

  • Teoriaopintoja, usein videomuodossa
  • Kirjalliset työohjeet tehtäviin
  • Käytännön työtehtäviä kasvupäälliköiden ja asiantuntijoiden ohjauksessa
 4. Harjoittelu

  Pääset tekemään kasvupäälliköiden ja asiantuntijoiden ohjauksessa oikeita asiakastöitä. Asiakastarinoistamme näet, millaisia töitä meillä tehdään.

 5. Kasvupolku tulee tienhaaraan

  Kasvupolun lopussa on mahdollista

  • työllistyä Verkkisläiseksi tai/ja
  • tehdä opinnäytetyö tai gradu

  Mikäli urasi ei jatku Verkkisläisenä, saat kuitenkin hyvän työkokemuksen ja paljon oppia tulevaisuutta varten.