Verkkoasema

Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

 


Verkkoasema työpaikkana

Ookkonää tuleva verkkisläinen?

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen rekry [at] verkkoasema [dot] fi

Alku

1997 oli kiinnostava vuosi. Kotitalouksien nettiyhteydet alkoivat yleistyä ja kännykkäkin löytyi jo melkein jokaiselta työssäkäyvältä. Suomi oli noussut 1990-lamasta ja elinkeinoelämä piristyi Nokian nousun myötä. Kukaan ei osannut vielä aavistaa vuosituhannen vaihteen dotcom-buumia tai sen romahdusta – osa ei vielä edes tiennyt mikä Internet on.

Verkkoasemaa synnytettiin keväällä 1997 neljän eri alan sepän yhteisessä ahjossa. Se oli työntekijöidensä perustama yritys, jonka tarkoituksena oli auttaa tulevia asiakkaita ja kumppaneita hyödyntämään Internetin mahdollisuudet hyvin.

Toimintaperiaatteet

Oli selvää, että jo alusta alkaen Verkkoaseman tuli toimia avoimesti ja rehellisesti sekä työntekijöitä että asiakkaita ja kumppaneita kohtaan.

Vuosien varrella Verkkoasemalla on työskennellyt harjoittelussa tai työsuhteessa ainakin viisikymmentä miestä ja naista yli tuhannen asiakasprojektin parissa. Olemme sopeuttaneet ja säätäneet toimintamalliamme Internetin, elinkeinoelämän, toimintakulttuurillisten ja sosiaalisten muutosten myötä ja palvelemme nykyisin asiakkaitamme hyvin noin 10 työntekijän voimin.

Nyt

Kuten alun perin suunnittelimme, Verkkoasema on vielä tänäänkin työpaikka, jossa työntekijää arvostetaan eikä häntä jätetä yksin. Kaikki ovat sitoutuneet muiden osaamisen kehittämiseen ja työn tekemisen tukemiseen. Tämä heijastuu positiivisesti niin asiakkaisiimme ja heidän sidosryhmiinsä kuin työntekijöidemme perheisiin asti.

Tulevaisuus

Verkkoasemalle etsitään jatkuvasti uusia kykyjä, joista koulimme tulevaisuuden kovimpia asiantuntijoita. Tutustu referensseihimme ja arvioi, sopisitko Sinä tiimiimme.

 
Yhteystiedot Tarjouspyyntö Tukipyyntö Tilaa uutiskirje
Jaa tämä sivu