verkkokauppa yritykselle

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

Verkkokauppa yritykselle

Yrityksen verkkokaupan haasteet

Melkein neljä viidesosaa suomalaista on ostanut verkkokaupasta jotain. Tästä ihmismäärästä puolet tekee ostoksia säännöllisin väliajoin. On arvioitu, että suomalaisten verkkokauppa-asiakkaiden määrä ei enää oleellisesti kasva, mutta verkkokauppaan käytetty rahamäärä kasvaa vielä kauan. Maailmanlaajuisesti myös asiakkaiden määrä on toki vielä rajussa kasvussa.

Verkkokauppojen määrä kasvaa ja sen myötä kilpailu kiristyy. Olennaista onkin luoda verkkokauppa, joka on helposti löydettävissä ja käyttäjäystävällinen. Olennaista on myös sitouttaa asiakkaat verkkokauppaan ja tehostaa myyntiä digimarkkinoinnin avulla.

Mitä verkkokaupan toteutuksessa huomioidaan?

Verkkokauppa voidaan toteuttaa hyvin monella eri tavalla ja kaupan hinta määräytyy toteutustavan mukaan. Hyviä verkkokauppa-alustoja on useita ja niistä on kyettävä valitsemaan pitkällä tähtäimellä sopivin. Yhä useammin verkkokauppa toteutetaan osana verkkosivustoa, jolloin helpointa on hyödyntää olemassa olevaa alustaa verkkokaupan toteutukseen.

Olennaista verkkokaupan määrittelyssä on, montako tuotetta verkkokauppaan viedään. Sen pohjalta kyetään arvioimaan, voidaanko tuotetietoja ja hintoja ylläpitää manuaalisesti, vai onko tarvetta rakentaa integraatioita esimerkiksi toiminnanohjaus- tai varastojärjestelmiin. Lisäksi on arvioitava, mikä tai mitkä maksujärjestelmät sopivat parhaiten verkkokaupparatkaisuun.

Etenkin verkkokaupassa on kyse kokonaisuuden hallinnasta. Pelkän toimivan ohjelmiston toteutuksella et vielä saa asiakkaita, vaan on tärkeää määritellä tarkkaan verkkokaupan tavoitteet ja projektia on hyvä täydentää verkkokaupan julkaisun jälkeen digimarkkinoinnilla.

Autamme yritystäsi verkkokaupan rakentamisessa

Verkkoasema tarjoaa asiakasyrityksilleen räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joissa otetaan huomioon niin ohjelmistoratkaisu kuin digitaalinen markkinointi. Verkkoasema on kokenut tekninen osaaja, jolla on kokemusta useista eri verkkokauppa-alustoista, verkkomaksumenetelmistä sekä varastojärjestelmäintegraatioista. Me huolehdimme, että verkkokauppasi on helppokäyttöinen. Pyrimme lisäksi tehostamaan verkkokauppaasi asteittain Verkkoaseman testauspalvelun ja MIT-palvelun puitteissa sekä suunnittelemme verkkokaupan digitaalista markkinointia osana projektia.

Lataa ilmainen verkkokaupan tarvekartoitus -pikaopas!

Verkkoasemalla pidämme asiakkaistamme huolta myös verkkokaupan toteutuksen jälkeen. Tarjoamme kotimaisen yhteistyökumppanimme kautta hosting-palveluja sekä erilaisia tuotetuki-, ylläpito-, ja päivityskokonaisuuksia, joilla verkkosivuston tietoturva pidetään ajan tasalla. Tukipalvelumme on kuin verkkokauppasi vakuutus. Mitä ikinä tapahtuukin, et jää yksin.

Verkkokaupan toteuttamisen työvaiheet

 1. Määrittely
 2. Alkutilanteen kartoitus
 3. Ketterä suunnittelu: rakenne ja sisällöt
 4. Hakukoneoptimoinnin mukaanotto – varmistetaan hakukonenäkyvyys
 5. Tekninen määrittely: tuoterakenne, maksaminen, toimitustavat, integraatiot jne.
 6. Hyvä ja raikas ulkoasu, joka toimii myös mobiilissa
 7. Tekninen toteutus valitun verkkokauppa-alustan mukaan
 8. Ulkoasun ja toimintojen koodaus
 9. Asennus ja testaus
 10. Koulutus ja sisällön syöttö
 11. Tuotteiden tuonti suoraan verkkokauppaan toisesta ohjelmistosta
 12. Loppukatselmointi ja julkaisu
 13. Jatkuva tuki ja kehittäminen
 14. Helpdesk-palvelut
 15. Digitaalinen markkinointi
 16. Analysointi ja analytiikka

Hinnoittelu

Verkkokaupan toteutuksen hinta on alkaen 6 500 € (+ alv). Hinta sisältää sivuston suunnittelun, teknisen toteutuksen, integraatiot, testauksen, julkaisun sekä koulutuksen.

Pidämme asiakkaistamme huolta myös verkkokauppaprojektin jälkeen. Tarjoamme hosting-palveluja sekä erilaisia tuotetuki-, ylläpito-, ja päivityskokonaisuuksia, joilla verkkokaupan tietoturva pidetään ajan tasalla. Tutustu myös tukipalveluihimme!

Tarjoamme tukea myös verkkokaupan markkinointiin, tutustu Verkkoaseman Marketing IT-palveluun!

Ota yhteyttä!

Verkkosivu-uudistus -palvelu huomioi tarpeesi kokonaisvaltaisesti

Verkkosivu-uudistus -palvelullamme saat enemmän. Palvelu ei keskity vain verkkopalvelun uudistamiseen, vaan rakentamaan parhaan mahdollisen verkkopalvelukokonaisuuden liiketoimintasi tavoitteiden tueksi. Palvelussa verkkopalveluprojektin tukena toimii testaus ja mittaaminen, jotka antavat todellisen kuvan tarpeista.

Palvelun avulla vältät sudenkuopat ja suoritat verkkosivujen kehittämisen menestyksekkäästi maaliin. Keskitymme niihin asioihin, jotka ovat pielessä, emme niihin, jotka jo toimivat.

Tutustu verkkosivu-uudistus -palveluumme!

Blogi07.02.2018
Verkkosivujen uudistaminen ja Google-näkyvyys
Hakukoneoptimointi, Verkkokauppa
Blogi28.08.2017
Verkkokaupan markkinointi
verkkokaupan markkinointi, verkkokauppaDigitaalinen markkinointi, Verkkokauppa
Blogi05.06.2018
Verkkopalvelun vienti uudelle levelille
Testaus, VerkkosivutTestaus, Verkkosivut
Blogi15.05.2018
Tavoitteelliset verkkosivut
Analytiikka, Testaus
ReferenssicaseNuorten ystävät ry – yhteistyötä vuodesta 2002 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkosivut
ReferenssicaseRavinetti – Uutissivusto WordPress-julkaisujärjestelmälläRäätälöidyt ohjelmistoratkaisut
ReferenssicaseBittium – yhteistyötä vuodesta 2000 alkaenGoogle AdWords, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkokauppa, Verkkosivut
ReferenssicaseJoensuun Tiedepuisto – yhteistyö laajentunut vuosien myötäIntranet, Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, Verkkosivut