verkkosivut

Timanttisiin tuloksiin
markkinointiteknologialla ja -taidolla

#verkkis

Tilaa veloitukseton digianalyysi!

Verkkosivut

Verkkosivujen haasteet

Verkkosivu on erittäin laaja käsite ja siksi on vaikeaa ymmärtää, kuinka verkkosivutarjouksissa on skaala muutamasta satasesta kymmeniin tuhansiin euroihin. Mistä tietää, minkälainen verkkopalvelu tulisi hankkia yrityksen käyttöön, paljonko siitä kannattaisi maksaa ja mikä on luotettava kumppani uudistamaan verkkosivuja?

Verkkosivut on kotipesä, jonka on oltava kunnossa ennen minkään muun digimarkkinoinnin käynnistämistä. Muutoin digimarkkinointiin asetetuilta resursseilta on turha odottaa tuloksia.

Mitä verkkosivuprojekti tarkoittaa?

Parhaimmillaan verkkosivut tukevat ja tehostavat liiketoiminnan keskeisimpien tavoitteiden toteutumista. Parhaaseen tulokseen pääset tarpeisiinne räätälöidyllä verkkosivukokonaisuudella. Verkkosivuja on hyvä täydentää tarvittaessa intra- tai ekstranetratkaisulla, verkkokaupalla tai hintalaskureilla sekä markkinoinnin automaatioratkaisuilla. Budjettia kannattaa jättää myös uusien verkkosivujen markkinoinnille sekä hakukonelöydettävyyden parantamiselle.

Verkkosivu-uudistuksen ei tulisi myöskään olla kertaluontoinen prosessi, vaan verkkosivu tulisi virittää välivaiheiden kautta huipputuloksiin. Vasta sivuston julkaisun ja käytön myötä on mahdollista nähdä, minkälaisen vastaanoton verkkosivut saavat. Verkkosivuja kehittämällä sivuston tehokkuutta päästään parantamaan merkittävästi ja samalla verkkosivuston käyttöikä kasvaa, kun parannuksia tehdään matkan varrella.

Verkkosivu-uudistuksen vaiheet ja hinta

  1.  Suunnitteluvaihe, 4 900 €
  2.  Tuotantovaihe, 3 000€
  3.  Käyttöönottovaihe, 2 000 €
  4.  Markkinointivaihe, 2 500 €
  5.  Myyntivaihe, 2 500 €
  6. Sisällöntuotantovaihe, 5 000 €

Tuotesivulla kerromme tarkemmin, mitä kukin verkkosivu-uudistuksen vaihe sisältää.

Pidämme asiakkaistamme huolta myös verkkosivu-uudistuksen jälkeen. Tarjoamme hosting-palveluja sekä erilaisia tuotetuki-, ylläpito-, ja päivityskokonaisuuksia, joilla verkkosivujen tietoturva pidetään ajan tasalla. Tutustu myös tukipalveluihimme!

Haluatko kuulla lisää?

Me autamme sinua verkkosivuprojektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota meihin yhteyttä ja varaa asiantuntijatapaaminen, niin keskustellaan asiasta lisää!

Joni Norring, asiakkuusjohtaja
+358 40 675 3700
joni.norring@verkkoasema.fi

Verkkosivu-uudistus -palvelu huomioi tarpeesi kokonaisvaltaisesti

Verkkosivu-uudistus -palvelullamme saat enemmän. Palvelu ei keskity vain verkkopalvelun uudistamiseen, vaan rakentamaan parhaan mahdollisen verkkopalvelukokonaisuuden liiketoimintasi tavoitteiden tueksi. Verkkosivu-uudistuksen tukena toimii testaus ja mittaaminen, jotka antavat todellisen kuvan tarpeista.

Palvelun avulla vältät sudenkuopat ja suoritat verkkosivujen kehittämisen menestyksekkäästi maaliin. Keskitymme niihin asioihin, jotka ovat pielessä, emme niihin, jotka jo toimivat.

Tutustu verkkosivu-uudistus -palveluumme!