fbpx Myyntijohtajan tiekartta vuodelle 2021 - Verkkoasema

Myyntijohtajan tiekartta vuodelle 2021

Oletko löytänyt vastaukset kuuteen myynnin kannalta kriittiseen kysymykseen ja väittämään? Jos et, tämä kurssi on sinua varten.

 

B2B-myynti on ollut nopeassa murroksessa, kun poikkeusaika vaatii välittömästi uusia tapoja toimia. Messujen peruuntuessa ja face2face-tapaamisten harventuessa, myynnin täytyy löytää uusia keinoja kohdata ja tavoittaa uusia asiakkaita. Olemme keränneet kuuden kohdan listan niistä kriittisistä asioista, joihin pureutumalla myyntijohtaja saa aikaan merkittäviä tuloksia!

 

Tartu tilaisuuteen ja aloita työskentely kohti myynnin tasonnostoa!

Tilaa 7 päivää kestävä videokurssi ”Myyntijohtajan tiekartta moderniin myyntiin”. Eikä muuten maksa yhtään mitään! Tilaamalla kurssin saat 6 päivän ajan videon suoraan sähköpostiisi ja 7. päivänä työmonisteen kriittisimmistä kysymyksistä. Voit niputtaa viikon opit työmonisteeseen ja pitää sitä aina mukanasi. Voit turvautua siihen heikkona hetkenä!

 

Videokurssilta saat lääkkeen paikallaan junnaaviin kasvukäyriin, sillä sitähän kaikki yritykset janoavat: Lisämyyntiä ja kasvua!

 

Näihin myynnin kipupisteisiin ja väittämiin pureudumme videokurssin aikana:

  1. Mikä on tarpeeksi?
  2. Asiakas EI halua ostaa!
  3. Mikä on arvokasta?
  4. Niitä on liian vähän, tai ne ovat kuraa!
  5. Oletko rahastaja vai myyjä?
  6. Mihin myyjien tulisi käyttää aikaa?

Kysy siis itseltäsi onko sinulla varaa olla tilaamatta tätä kurssia, varsinkaan kun se ei maksa yhtään mitään?

Toimitus- ja myyntijohtajat saavat videoista eniten irti, mutta lupaamme, että ne herättävät ajatuksia myös kaikkien myynnin parissa työskentelevien ihmisten mielissä!