Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google+

Timanttista digiä,
joka tuo tuloksia.

#verkkis

Voita asiantuntija -kilpailu

Osallistu kilpailuun ja voita digiasiantuntija päiväksi käyttöösi

Painitko digimarkkinoinnin viidakossa? Etkö saa digimarkkinoinnista haluamiasi tuloksia? Eivätkö verkkosivusi tahko kauppaa?

Kerro meille yrityksesi ongelma digimarkkinointiin liittyen ja voit voittaa Verkkoaseman asiantuntijan päiväksi käyttöösi! Pääpalkinnon arvo on 2 500 €. Valitsemasi Verkkoaseman asiantuntija tulee paikan päälle yritykseesi ratkomaan digimarkkinoinnin ongelmia yhdessä kanssasi. Päivän päätteeksi sinulla on selkeä ymmärrys siitä, kuinka haasteet kampitetaan!

Päivä toteutetaan workshop-tyylisenä ja pohjautuu tarjoamaamme konseptointi-palveluun. Tarjolla on yksi kokopäivän workshop ja kaksi puoli päivää kestävää workshopia. Osallistumisaikaa on 30.11.2018 asti. Aloitamme workshopit sitä mukaa, kun kiinnostavia ongelmia ilmenee. Täytä siis alla oleva lomake pikimmiten ja jaa meille kinkkisin digimarkkinoinnin pulmasi! Osallistumalla kisaan hyväksyt, että voittaessasi suostut antamaan Workshop-päivästä referenssilausunnon, jota Verkkoasema voi käyttää markkinoinnissaan. Viime vuonna ratkaisimme Edupolin digimarkkinoinnin ongelman – katso kuvaus voittajan workshop-päivästä tästä!

Tutustu Verkkoaseman asiantuntijoihin

Kenet asiantuntijat haluat ratkaisemaan ongelmaa kanssasi? Tutustu asiantuntijoihimme alla olevalla videolla!

Syksyn kuumin kilpailu alkaa nyt! Osallistu mukaan ja ratkotaan ongelmat yhdessä.