Marketing IT

HANKI ENEMMÄN
NÄKYVYYTTÄ JA LIIDEJÄ

ALOITA TÄSTÄ!

 

 

Kampanjoinnista kokonaisuuteen

Markkinoinnin kehittäminen lähtee liiketoiminnan tavoitteista. Tavoitteita eivät ole itsessään toive verkkosivu-uudistuksesta, markkinoinnin automaation käyttöönotosta tai vaikkapa hakukoneoptimoinnin toteutuksesta. Sen sijaan tavoitteita voivat olla:

  1. Oikean kohderyhmän tavoittaminen
  2. Tulevien asiakkaiden houkuttelu ja sitouttaminen
  3. Kävijöiden muuttaminen liideiksi
  4. Liidien hoivaaminen ja kasvattaminen asiakkaiksi
  5. Toiminnan tehostaminen (työajan tehostaminen ja eurojen säästäminen)

 

Me uskomme REANE -malliin (Reach – Engage – Activate – Nurture – Enhance), joka ohjaa työpanoksen ja eurot oikeisiin toimenpiteisiin. Tehokkaimmat keinot, kanavat ja työkalut löytyvät silloin, kun suunta on ensin kirkkaana edessä.

 

Et saa mitä haluat, vaan sen minkä tarvitset

Emme tarjoa yksittäistä some-kampanjaa tai yhtä järjestelmää sanoen sen olevan ratkaisu kaikkiin kohtaamiisi haasteisiin. Sen sijaan kartoitamme tavoitteet sekä ongelmakohdat ja rakennamme ratkaisuehdotuksen niihin perustuen. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksen suomalla varmuudella uskallamme ottaa vastuun ja tavoitella pelkän kampanjoinnin sijaan tuloksia.

Koska me välitämme sinusta

Vaikka palvelusisältö vaihtelee asiakaskohtaisesti, on tapamme toimia aina sama. Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisun palveluna, jonka hinta ei tule sinulle yllätyksenä.

Aloita yhteinen matka tästä. 

Odotamme sinua!

#verkkis

TAVOITA KOHDERYHMÄSI

REACH – Tavoita kohderyhmäsi

Missä asiakkaasi viettävät aikaa? Timanttisiin tuloksiin päästään silloin, kun kanavastrategia on tehty taidolla ja tulevat asiakkaat tavoitetaan digitaalisista kanavista. Autamme sinua löytämään asiakkaasi hakukoneoptimoinnin, Google Ads -mainonnan ja some-markkinoinnin avulla.

SITOUTA YLEISÖSI

ENGAGE – Sitouta yleisösi

Tiedätkö mikä saa asiakkaasi syttymään ja luottamuksen heräämään? Autamme sinua tuottamaan sisältöä, jota asiakkaasi janoaa ostoprosessissaan, ideoimalla mm. erilaisia ostopolkuja verkkosivuille. Varmistamme myös sen, että asiakkaasi luottamus herää yritystäsi kohtaan ja rakennamme modernit ja käyttäjäystävälliset verkkosivut. Tutustu osaamiseemme sisällöntuotannossa ja verkkosivujen kehittämisessä.

LISÄÄ LIIDEJÄ

ACTIVATE – Lisää liidejä

Kaikki yritykset janoavat liidejä. Autamme jalostamaan verkkosivukävijöistä kiinnostavia kontakteja yrityksen myyntitiimille. Tämä tarkoittaa houkuttelevia lisäsisältöjen tuottamista erilaistan ladattavien materiaalien muodossa.

HOIVAA KOHTI KAUPPAA

NURTURE – Hoivaa kohti kauppaa

Erityisesti B2B -bisneksessä asiakkaiden ostopolut ovat pitkiä. Saatuja liidejä tulee hoivata ja houkutella ennen kuin he ovat valmiita vastaanottamaan suoraa myyntiä. Markkinoinnin automaatio ja älykkäästi rakennettu uutiskirjeviestintä auttaa asiakastasi ostopolulla eteenpäin. Autamme sinua siis tehostamaan myyntiäsi ja parantamaan asiakaspalveluasi.

KÄYTÄ AIKASI OLENNAISEEN

ENHANCE – Käytä aikasi olennaiseen

Ihmisen aika on arvokasta. Anna meidän hoitaa integraatiot, teknologiat ja datan sujuva liikkuminen järjestelmien välillä. Suuntaa oma aikasi tulokselliseen tekemiseen.

Asiakkaitamme

Saatiin yli 220% lisää kävijöitä verkkokauppaan orgaanisen liikenteen kautta!
Esko Janatuinen verkkokauppapäällikkö, Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus
Tämä on parasta mitä minulle on tapahtunut sitten Hartwallin ananasjaffan! Ja ananasjaffa on muuten törkeen hyvää.
Antti Niittyviita toimitusjohtaja, Prove Expertise Oy

HANKI ENEMMÄN NÄKYVYYTTÄ JA LIIDEJÄ

NOSTA MARKKINOINTISI TASOA VÄLITTÖMÄSTI!

Lunasta veloitukseton 35 minuutin mittainen digimarkkinoinnin konsultointi ja nykytila-analyysi. Saat konkreettisen asiantuntijanäkemyksen, joka auttaa taatusti nostamaan digimarkkinointisi tasoa!

B2B-yrityksille sopiva konsultointi ja digianalyysi auttavat kehittämään yrityksesi digimarkkinointia tehokkaammaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi.

Johtava ajatuksemme on: ”Enemmän näkyvyyttä, enemmän liidejä!

Digiasiantuntijamme käyvät kanssasi analyysin toimenpide-ehdotuksineen läpi 35 minuutin mittaisen etäkonsultoinnin aikana.

Aloita tästä!

Eikö asiakasta kiinnosta markkinointiviestisi?

Asiantuntijamme paljastavat tavan tuottaa houkuttelevaa sisältöä!

Mikä on se kaikkein vaikein asia yritysten digimarkkinoinnissa? Se ei ole teknologioiden hyödyntäminen tai sosiaalisen median vähäinen käyttö. Vaikein asia on onnistua tuottamaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä. Puuduttava ”korporaatioviestintä” riivaa erityisesti B2B-yrityksiä, jotka eivät uskalla sanoa mitään valtavirrasta poikkeavaa, vaan verkkosivuilla hymistellään ”joustavista ja asiakaslähtöisistä kokonaispalveluista”.

Tämän oppaan tarkoitus onkin herätellä ja auttaa yrityksiä tuottamaan asiakkaitaan kiinnostavaa sisältöä digiviestimien kautta jaeltavaksi.

lataa opas tästä!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Lisää asiakaskokemuksia

MIKSI VERKKOASEMA?

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

Haluamme auttaa yrityksiä sekä yrittäjiä ja sen vuoksi jaamme osaamistamme myös veloituksetta. Verkkiksen asiantuntijat kertovat viikottain vinkkejä blogien, oppaiden ja videoiden avulla. Meille tärkeintä on asiakkaidemme onnistuminen ja sen tavoitteen äärellä olemme valmiita laittamaan kaikkemme peliin.

Verkkisläinen vuodesta 2014. Intohimoni on päästä suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa modernin markkinoinnin työkaluja ja osaamista hyödyntäen. Tule käymään tai ota yhteyttä vaikka linkedinissä: /joninorring niin keskustellaan lisää! Lue blogi
Joni Norring
Digimarkkinoinnin trainee ja markkinoinnin opiskelija. Työnkuvani koostuu monipuolisista tehtävistä aina sisällöntuotannosta markkinoinnin automaatioon asti. Intohimona digimarkkinoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen. #verkkisläinen helmikuusta 2019 alkaen. "Maailma kuuluu kehtaajille!" /miikakokko Lue blogi
Miika Kokko
Digimarkkinoinnin asiantuntija, jonka työnkuvaan kuuluu eriyisesti hakukoneoptimointi ja mainonta digitaalisissa kanavissa. Jos oman asiakaskunnan  löytäminen tuntuu verkossa haastavalta, voit olla yhteydessä minuun. Lue blogi
Sinitta Ahonen
#DO2020-tapahtumakoordinaattori, markkinointiharjoittelija, myynnin ja markkinoinnin opiskelija. #verkkisläinen elokuusta 2019. Monta rautaa tulessa pitää mielen vilkkaana! Nykäise hihasta jos sinulla on kysyttävää Digital Oulusta! /teemusoronen
Teemu Soronen