Kaipaatko uutta vauhtia markkinointiin?

LYÖ ITSESI LÄPI TIKTOKISSA

Lue Antti ”Ice King” Niittyviidan ja Verkkiksen asiantuntijoiden vinkit TikTokissa onnistumiseen! Tilaa tästä veloitukseton e-kirjamme ja ala hommiin

Ai eivätkö aikuiset ole TikTokissa? No kyllä ovat!

TikTokin käyttäjäkunta kasvaa tällä hetkellä nopeammin kuin sen sisältö. On siis juuri oikea hetki ottaa TikTok haltuun ja päästä mukaan aallonharjalle! 

Jo vuonna 2021 TT-käyttäjistä yli puolet oli yli 30-vuotiaita ja määrä kasvaa. Meillä onkin tärkeä viesti erityisesti yrityksille: Myös päättäjät ja vaikuttajat on mahdollista tavoittaa TikTokin kautta ja – usko meitä – kohta siellä ovat kaikki!

Varmista siis, että pysytte asiakkaidenne mielissä ja aloita TikTokin käyttö markkinoinnissa viimeistään nyt. Tässä e-kirjassamme Verkkiksen asiantuntijat sekä 2+ miljoonan seuraajan Antti ”Ice King” Niittyviita kertovat miten onnistut siinä. 

E-kirjasta löydät:

  • Ideoita yrityssisältöihin
  • Vinkit TikToksissa onnistumiseen
  • Keinoja optimoida onnistumiset.

Ethän jää junasta?

Me Verkkiksellä uskomme, että lähitulevaisuudessa TikTok tulee olemaan yksi tärkeimmistä markkinointikanavista. Se on ymmärrettävää, sillä TikTokissa voit:.  

  • rakentaa ja vahvistaa yrityksesi brändiä tuottamalla tunteisiin vetoavaa ja viihdyttävää sisältöä
  • luoda vahvempaa suhdetta asiakkaisiinne
  • esitellä tuotteitanne ja palveluitanne uudella twistillä
  • parantaa työnantajamielikuvaanne ja helpottaa rekrytointia.

Olitpa uusi tiktokkaaja tai kaipaat vinkkejä todelliseen läpimurtoon, heitä turha ujostelu pois ja ota e-kirjan vinkit käyttöösi. Ice King kasvatti yli kahden miljoonan seuraajan yleisönsä yhden läpilyöneen videon innoittamana. Sinä pystyt samaan! 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös