fbpx Referenssi: Bittium – yhteistyötä vuodesta 2000 alkaen
Referenssi Bittium

Bittium

Bittium Oyj, aiemmalta nimeltään Elektrobit Oyj, on jo yli puolentoista vuosikymmenen ajan luottanut Verkkoaseman ohjelmistoratkaisuihin, julkaisujärjestelmään ja digitaaliseen markkinoinnin palveluihin.

Verkkoasema tekee omaa tuotekehitystään asiakaslähtöisesti, joten Bittiumin tarpeet ovat vaikuttaneet esimerkiksi Verkkoaseman Julkaisujärjestelmän kehitykseen paljon. Saamme kiittää Bittiumia ja muita tärkeitä asiakkaitamme siitä, että olemme joutuneet venymään ja pitämään palvelumme ja tuotteemme kehityksen tasalla.

Pörssitiedotteita ja online-rekrytointia

Verkkoaseman ja Bittiumin yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2000 verkkosivuston teknisen toteuttamisen muodossa. Sivusto oli ajalleen tyypillisesti hyvin staattinen ja sen alustana toimi Verkkoaseman WSM3-julkaisujärjestelmä (VJ6-julkaisujärjestelmän vanhempi versio). Sivuston pääasiallinen tehtävä oli toimia sijoittajaviestintäkanavana, joten siihen integroitiin pörssitiedotejärjestelmä.

Vuonna 2001 Verkkoasema laajensi julkaisujärjestelmäänsä Bittiumin tarpeisiin kehitetyllä rekrytointimoduulilla. Työpaikkailmoitusten ja -hakemusten käsittelyä varten toteutettiin myös oma, vuonna 2016 viimeksi uudistettu verkkopalvelu jobs.bittium.com.

Intra- ja ekstranet uusilla julkaisujärjestelmillä

Vuonna 2003 Bittium otti käyttöön intranetin, joka perustui Verkkoaseman 4. sukupolven julkaisujärjestelmään. Uutta siinä olivat mm. täydellinen WYSIWYG-sisältöeditori ja käyttäjähallinnan ActiveDirectory -integrointi.

Vuonna 2008 yhteistyö syveni edelleen, kun Bittium tilasi Verkkoasemalta ensimmäisen asiakkaidensa käyttöön tarkoitetun ekstranetinsä. Myöhemmin eri tarkoituksiin sopivia ekstranetejä on toteutettu useita Verkkoaseman toimesta. Bittium otti tuolloin käyttöönsä Verkkoaseman uuden VJ5-julkaisujärjestelmän ensimmäisten joukossa.

Uutiskirjeitä ja digimarkkinointia

VJ5 sisälsi mm. sähköpostiuutiskirjeiden lähetykseen ja vastaanottajalistojen hallintaan kehitetyn työkalun. Sen avulla Bittium saattoi syventää vuorovaikutusta sidosryhmiensä kesken ja huolehtia uusien tuotelanseerauksien tiedottamisesta.

Vuonna 2008 myös muu digitaalinen markkinointi tuli Bittiumille ajankohtaiseksi ja ensimmäinen kansainvälinen hakukoneoptimointiprojekti Verkkoaseman toimesta toteutettiinkin seuraavana vuonna 2009.

Vuonna 2011 Bittium siirtyi hyödyntämään Verkkoaseman pilvipalveluita ja hakukonelöydettävyyttä parannettiin Google AdWords -hakukonemarkkinoinnin avulla Verkkoasema toimesta, kun aloimme tarjota hakukonemarkkinointipalveluja maailmanlaajuisesti.

”Verkkoaseman kanssa toteutettu hakukoneoptimointi-projekti oli pitkäkestoinen, mutta sitäkin opettavaisempi kokemus. Verkkoaseman ammattilaisten kanssa oli joustavaa ja miellyttävää viedä projektia eteenpäin ja tuntea, että asiakasta todella kuunnellaan.” Bittium Oyj:n markkinointipäällikkö Juho Malmi kertoo ja jatkaa: ”Projektin tulokset olivat vaikuttavat, nousimme valitsemillamme avainsanoilla Google:n hakutuloksissa erittäin hyville sijoituksille ja sivustomme kävijämäärät kokivat huomattavaa kasvua.”

Sähköinen vuosikertomus ja nimenmuutos

Vuonna 2013 Bittium siirtyi sähköisiin vuosikertomuksiin ja vuosikertomussivustojen toteuttajana toimi jälleen Verkkoasema. Vuosien 2013-2014 vuosikertomukset olivat vielä Elektrobitin nimissä, mutta vuoden 2015 aikana Elektrobit möi liiketoimintansa Automotive-osa-alueen Saksaan ja antoi nimensä kaupantekijäisinä, jolloin Suomen wireless-liiketoimintayksikön nimeksi tuli Bittium Oyj.

Muutoksen yhteydessä Verkkoasema toteutti Bittiumille yhteistyössä Mainostoimisto N2:n kanssa verkkosivuston, jonka visuaalista ilmettä mukailtiin myös rekrytointisivustolle sekä vuoden 2014 vuosikertomukseen.

Vuonna 2014 Bittiumin julkaisujärjestelmä päivitettiin ensimmäisten joukossa Verkkoaseman uuteen VJ6:een ja se otettiin 2015 loppuun mennessä käyttöön kaikissa Bittiumin sivustoissa.

Nyt

Verkkoasema palvelee yhä edelleenkin Bittiumia digitaalisen viestinnän ja palveluiden osalta. Yhteinen matka jatkunee edelleen maailman verkottuessa ja esineiden Internetin (Internet of Things) laajentuessa.

Viimeisin Bittium Oyj:lle toteutettu projekti on vuoden 2016 vuosikertomussivusto, joka julkaistiin maaliskuussa 2017. Kaikkien sivustojen alustana toimii edelleen Verkkoaseman julkaisujärjestelmä VJ6.

Kiinnostuitko? Lue lisää verkkosivujen uudistamisesta ja hakukoneoptimoinnista!

Hakukoneoptimoinnin pikaopas

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Eathpac verkkosivu-uudistus etänä

Earthpac Oy

Earthpac Oy on pitkän kokemuksen omaava pakkausalan yritys ja yksi alansa johtavista toimijoista. Earthpac tarjoaa puu-, kuitu- ja muovipakkaustuotteiden lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia logistiikkapalveluja. Tuotteet valmistetaan valtakunnallisesti neljässä tehdasyksikössä. Tuotantomäärä on tällä hetkellä yli kolme miljoonaa teollisuuspakkausta vuodessa ja ne toimitetaan Suomeen sekä vientikohteisiin. Verkkosivustouudistus WordPress-julkaisujärjestelmällä Earthpac Oy:llä oli tarve verkkopalvelu-uudistukselle,… Lue lisää

Referenssi Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit Oy on kattojen kunnostuksen ammattilainen ja pioneeri. Yli 2000 kattoa ja julkisivua vuodessa tahkoava yritys tarjoaa Mestareidensa avulla puhdasta ja kestävää pintaa asiakkailleen. Pintamestareiden ja Verkkoaseman yhteistyön lähtökohta oli kirkas: Reilusti lisää myyntiä verkon avulla! Asiakashyöty esille Verkkosivustosta haluttiin saada tyylikkään ammattimaisen näköinen, kuitenkin siten, että erotuttiin kilpailijoista…. Lue lisää

Referenssi Muhos

Muhos

Verkkosivustojen selailusta jo lähes 60 % tapahtuu mobiililaitteilla. On siis erityisen tärkeää, että sivusto tukee käytettävyydeltään erilaisia ruutukokoja ja selaimia. Paras tapa toteuttaa laajasti käytettävä verkkopalveluratkaisu on hyödyntää responsiivista sivustomuotoa eli suunnitella sivusto skaalautumaan eri päätelaitteille sopivaksi. Näin päivitystarve on vain yhteen verkkosivustoversioon ja sivusto hakeutuu aina laitteelle sopivimpaan muotoon…. Lue lisää

Referenssi Nuorten_ystävät

Nuorten ystävät ry

Nuorten ystävät ry on jo vuosikymmenien ajan luottanut Verkkoasema Oy:n ohjelmistoratkaisuihin, digitaaliseen markkinointiin sekä julkaisujärjestelmään. Verkkoaseman ja Nuorten ystävät ry:n yhteistyö käynnistyi vuonna 2002 verkkosivuston teknisen toteuttamisen muodossa. Sivusto oli ajalleen tyypillisesti hyvin staattinen ja sen alustana toimi Verkkoaseman WSM3-julkaisujärjestelmä (VJ6-julkaisujärjestelmän esi-isä). Vuonna 2008 verkkosivusto uudistettiin ja samalla julkaisujärjestelmäversio päivitettiin… Lue lisää

Lisää asiakastarinoita